Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNinkapa moj synek tez byl posladkowo ulozony w 34tc a w 36 juz glowkowo wiec jest czas i u Ciebie
Monia to sie dorobilasjak temperatura nje spadnie to wez apap może..
Wspolczuje!
A Kuba cwiczy karate w brzuchujemu upaly niestraszne
MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hejoooo..
Jeszcze ja miałam dziś wizytę.. Wszystko ok, mały ułożony główkowo tylko muszę zwiększyć dawkę żelaza bo mam bardzo niskie. To była moja ostatnia wizyta u lekarza, wypisał mi ostatnie zwolnienie (04.08. idę już na macierzyński), reszta wizyt u położnej i w szpitalu.. Będę trochę tęskniła za moim doktorkiemOn jest taki fajny, wygląda jak święty mikołaj i jest kochany jakby był moim dziadkiem
Wyściskał mnie aż mi łzy w oczach stanęły
I z tego wszystkiego zostawiłam u Niego kartę ciąży...
Monia oby ta podwyższona temperatura to nic poważnego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 15:22
Camille87, MILA, amela, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja dzis po wizycie. Mala lezy w poprzek z glowa po prawej stronie tak jak caly czas. Pani doktor powiedziala- cytuje '' Ja nie wizdze zeby to dziecko sie juz obrocilo, utknela w takiej pozycji''.
Jutro mam jeszcze wizyte w szpitalu zobaczymy co tam powiedza- czy odrazu zapisza cesarke czy kaza dalej czekac. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam sie w koncu
Powiem Wam że coraz cięzej jest mi się ruszyć z domu, przeszłam dosłownie kawałek a nogi jak balony, jak wracałam od lekarza to były takie twarde i napuchnięte że nie mogłam ich zginać ;(
U lekarza wszystko dobrze, serduszko ładnie bije,wyniki wszystkie dobre, żelazo cały czas idzie do góry, tokso ujemne i GBS też, zobaczymy bo robiłam jeszcze GBS prywatnie, wyniki już też są ale musze po nie podjechać albo upoważnic męża, szyjka zamknięta, więc póki co nie rodze
Kamilka pytałam się i lekarza i położnej o to becikowe więc to się składa dopiero po porodzie bo musimy mieć wypis ze szpitala i wtedy mamy pół roku na złozenie wniosku :)także spokojnie po porodzie się tym zajmiemy
Monia współczuje bólu gardła i złego samopoczucia ! kuruj się !
Mila fajnie że u Was wszystko dobrze i że sie odezwałaś
Madziu gratuluje rozpoczęcia 37 tci udanej wizyty !
Sylka gtauluje udanej wizyty !!
Seneka ja nie mam takiego problemu, więc nie pomoge za bardzo ;/
Domi trzymam kciuki żeby dzidzia jednak się obróciła, jeszcze troche czasu jest
A mi mama kupiła wiśni, czereśni, agrestu i morele nażarłam się jak prosiak i leże ruszać się nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 15:56
Moni&, Camille87, Sylka, Ruda27, MILA, seneka, Aggie, Magda2013, mala_mi, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Domi moze jeszcze malutka odwróci:*
Położyłam sie w innym pokoju, chłodniejszym i temp 36,5 wiec chyba upały robią swoje... popijam witamine c, syrop z cebuli niech ten cholerny ból gardła przejdzie:/ wieczorem zrobie sobie mleko z miodem i czosnkiem:)
Sylwia, Anita gratuluje udanych wizyt! Sylka to fajnego masz doktorka:) Nie dziwie sie, ze szkodz Ci sie rozstawać z Mikołajem:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 15:59
Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyAnitka super ze wszystko dobrze po wizycie!!
Dziekuje ze spytalas o to zaswiadczenie, ja wiem ze te papiery o becikowe sklada sie po porodzie ale ja chce miec to zaswiadczenie zawczasu zeby nie musiec chodzic dodatkowo po porodzie po nie.
Jutro zagadam z moim ginem!
Wspolczuje spuchnietych nog, musi byc nieprzyjemne
Ale z taka iloscia owocow to przetrwaszdobra mamusia, zazdroszcze!
Monia czyli jednak upal.. uwazaj na siebie!amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
No to pewnie upał na zadziałał. jestem jakas niedospana, późno poszłam spac, co chwile budziłam sie na siku i obudziłam sie o 6 i nie umiałam zasnąc.. teraz próbowałam sie przespac ale nie umiem przez to gorąco.
Kamila zapytaj lekarza o to zaświadczenie moze Ci juz wypisze bo przeciez to tylko zaświadczenie ze byłas pod opieka lekarza. A jak nie wypisze to po porodzie i tak bedziemy musiały isc na wizyte skontrolowac chocizby czy sie wszystko dobrze goi to i zaswiadczenie przy okazji dostaniessz.Camille87 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny