Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Trzymam kciuki za dzisiejsze spotkania z lekarzami
Wyszłam z domu tylko po chleb i coś słodkiego..........I wróciłam zalana potem.
TROPIKI ....dosłownie ...panują u nas TROPIKI...
Nogi mam jak balony....Ani kucnąć ani ubrać normalny but. Dzięki o losie za japonki
Wracając ze sklepu spotkałam koleżankę, która w październiku rodzi...I u jej synka wykryto wadę serduszka... Nie wiem na ile poważna jest ta wada, bo nie miałam odwagi dopytywać więcej...Ale maleństwo już jest pod opieką kardiologiczną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 12:33
MILA, Camille87, amela lubią tę wiadomość
-
Pekinka przykra sprawa
tylko ze tak z tego co mi się obiło o uszy to stosunkowo często jakieś tam wady serduszek sa wykrywane i lekarze dają sobie z nimi radę więc oby tak było u twojej koleżanki
na pewno będzie ok
Ja siedzę w tej robocie i czuję jak mnie nogi napierdzielająjakby mi krew nie dochodziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 12:36
-
nick nieaktualnyDaria no i wykrakalas - byla drzemka
ale kuzwa biodra mi odpadna w koncu
Mila niezle z tym dmuchaniem, a ten strach przed wydmuchaniem czegos to tak samo jak przy wychodzeniu ze sklepu - mimo ze nic nie sie nie ukradlo to i tak strach ze bramki zawyjamojemu koledze kiedys w bagazniku sie plyn do spryskiwaczy wylal (zimowy wiec z %) i wyobrazcie sobie ze w wydychanym powiwtrzu mu cos wyszlo bo sie tego na wdychal, ale postal chwile na dworzu dmuchnal raz jeszcze i byla nieznaczna ilosc wiec go puscili ale jaja jak nic
Pekinka z tym serduszkiem to niefajnie ale szczescie w nieszczesciu ze to wykryli zawczasu i dzieciaczek jest pod kontrola specjalistow - u znajomej mojej kolezanki nie zdiagnozowali wady w trakcie ciazy i po porodzie to byl szok - dzieciaczek w szpitalu w innym miescie, operacje itd..
A wy o zzo - u mnie w szpitalu nie maMILA, Ruda27, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej ja juz po wizycie,dzieki za kciuki
Usg nie mialam,zrobil tylko usg dopochwowe. Szyjka zamknieta 45mm,tetno 143/min,cisnienie w normie. Pytalam czy moge isc na to usg 4d czy nie ma przeciwskazan to powiedzial ze nietak wiec ide w sobote
Camilla pytalam o zaswiadczenie do becikowego to powiedzial ze wystawi mi na kolejnej wizycietakze tez zapytaj swojego jutro,moze Ci juz wypisze
Nast.wizyta za 2 tyg. Mam byc na 16 to podlacza mnie do KTG i bede lezec pol godzinyDO nast.wizyty mam zrobic mocz i morfologie.
Pytalam o puchniecie to powiedzial ze to normalne a na ten bol w dloniach to duzo dziewczyn sie skarzy.
Camille87, MILA, Ruda27, Sylka, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyseneka wrote:Teraz jak jest gorąco to porażka...
Gdzies czytalam ze pomaga przecieranie miejsc po goleniu czyms z alkoholem, bo troche odkaza i te ranki od razu sie goja nie dostaja sie bakteriw do nich. Ja jak sie smaruje na wieczor to oliwka bambino tez sie tam nacieram odrobinke i jezt ok