X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • MILA Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkapa nie wiem :-/ ja obudziłam się dopiero następnego dnia rano. Nie mam w ogóle pojęcia co się działo od 20.00 poprzedniego dnia :-/ takie to głupie uczucie :-/

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria a gin ci już coś przepisał na tego paciorkowca?

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila nie. Dopiero przed porodem dostane antybiotyk. Teraz nie ma sensu leczyc, bo moze on do porodu wrocic..

MILA lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze spotkania z lekarzami :) <3

Wyszłam z domu tylko po chleb i coś słodkiego..........I wróciłam zalana potem.
    TROPIKI ....dosłownie ...panują u nas TROPIKI...

Nogi mam jak balony....Ani kucnąć ani ubrać normalny but. Dzięki o losie za japonki :D

Wracając ze sklepu spotkałam koleżankę, która w październiku rodzi...I u jej synka wykryto wadę serduszka... Nie wiem na ile poważna jest ta wada, bo nie miałam odwagi dopytywać więcej...Ale maleństwo już jest pod opieką kardiologiczną :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 12:33

MILA, Camille87, amela lubią tę wiadomość

• ninkapa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka przykra sprawa. Oby maluszek tej kolezanki sobie poradzil.....

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • ninkapa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na szczescie nogi i dlonie nie puchna

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • MILA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pekinka przykra sprawa :-( tylko ze tak z tego co mi się obiło o uszy to stosunkowo często jakieś tam wady serduszek sa wykrywane i lekarze dają sobie z nimi radę więc oby tak było u twojej koleżanki :-) na pewno będzie ok :-)

Ja siedzę w tej robocie i czuję jak mnie nogi napierdzielają :-P jakby mi krew nie dochodziła :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 12:36

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila a jak sparwa kredytu juz zalatwiliscie?

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • seneka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy macie ten sam problem co ja, ale ostatnio jak gole okolice krocza to wyskakują mi krostki które pieką:/, skóra zrobiła się strasznie delikatna i wrażliwa. Macie jakieś rady ?jak temu zapobiec

qq873e5erivgw16d.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam aspargin i pomogło choć tylko 1 tabletkę ale pomogła a u nas tez tropiki ja mam dosc

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• MILA Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkapa w tym tygodniu mamy składać wniosek :-)

Seneka sory nie pomogę :-P

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila oby wszystko szybko i sprawnie poszlo.....

MILA lubi tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria no i wykrakalas - byla drzemka :P ale kuzwa biodra mi odpadna w koncu :(

Mila niezle z tym dmuchaniem, a ten strach przed wydmuchaniem czegos to tak samo jak przy wychodzeniu ze sklepu - mimo ze nic nie sie nie ukradlo to i tak strach ze bramki zawyja :P mojemu koledze kiedys w bagazniku sie plyn do spryskiwaczy wylal (zimowy wiec z %) i wyobrazcie sobie ze w wydychanym powiwtrzu mu cos wyszlo bo sie tego na wdychal, ale postal chwile na dworzu dmuchnal raz jeszcze i byla nieznaczna ilosc wiec go puscili ale jaja jak nic :P

Pekinka z tym serduszkiem to niefajnie ale szczescie w nieszczesciu ze to wykryli zawczasu i dzieciaczek jest pod kontrola specjalistow - u znajomej mojej kolezanki nie zdiagnozowali wady w trakcie ciazy i po porodzie to byl szok - dzieciaczek w szpitalu w innym miescie, operacje itd..

A wy o zzo - u mnie w szpitalu nie ma :P

MILA, Ruda27, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seneka ja tez mam czasem ten problem, tez pytalam ale nikt mi tu nie odpisal, zostalam zlana jak nic :P

seneka lubi tę wiadomość

• ninkapa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille jak to nie ma zzo? A gdybys musial miec cesarke to co wtedy odsylaja do innego szpitala?

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • MILA Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ninkapa wrote:
    Camille jak to nie ma zzo? A gdybys musial miec cesarke to co wtedy odsylaja do innego szpitala?

dokładnie ??? o.O

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • seneka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille87 wrote:
    Seneka ja tez mam czasem ten problem, tez pytalam ale nikt mi tu nie odpisal, zostalam zlana jak nic :P

Teraz jak jest gorąco to porażka...

qq873e5erivgw16d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zle sie wyrazilam - nie podaja zzo podczas porodu sn, o tak :-) do cesarki jest znieczulenie.

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja juz po wizycie,dzieki za kciuki :)

Usg nie mialam,zrobil tylko usg dopochwowe. Szyjka zamknieta 45mm,tetno 143/min,cisnienie w normie. Pytalam czy moge isc na to usg 4d czy nie ma przeciwskazan to powiedzial ze nie :) tak wiec ide w sobote :)

Camilla pytalam o zaswiadczenie do becikowego to powiedzial ze wystawi mi na kolejnej wizycie :) takze tez zapytaj swojego jutro,moze Ci juz wypisze :)

Nast.wizyta za 2 tyg. Mam byc na 16 to podlacza mnie do KTG i bede lezec pol godziny :D DO nast.wizyty mam zrobic mocz i morfologie.

Pytalam o puchniecie to powiedzial ze to normalne a na ten bol w dloniach to duzo dziewczyn sie skarzy.

Camille87, MILA, Ruda27, Sylka, amela, Dodi lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seneka wrote:
    Teraz jak jest gorąco to porażka...

Gdzies czytalam ze pomaga przecieranie miejsc po goleniu czyms z alkoholem, bo troche odkaza i te ranki od razu sie goja nie dostaja sie bakteriw do nich. Ja jak sie smaruje na wieczor to oliwka bambino tez sie tam nacieram odrobinke i jezt ok :-)

‹‹ 1457 1458 1459 1460 1461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ