Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMila a dla tych niedomyslnych, moze napiszesz co Cie draznilo? Kurde ja to mysle o co chodzi, skoro niektore cos podejrzewaja
Monia ja tez bym chciala zeby bylo ok 25 stopnii w sierpniu tez tyle, w upale nawet spacerki meczace beda, a tak to mozna wyjsc na pol dnia
Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Mila dobrze ze juz jestes
U nas pogoda taka sobie...dzis ide do poloznej musze powiedziec jej o tych krwawiacych hemoroidach i bolach w klatce piersiowe
Ruda jaki obwod glowki ma twoj synus?
Znajomy wyprowadza sie 1 sierpnia wiec szalone 2 tyg bedziemy miec remont ukladanie skrecanie szafy itp itd dobrze ze lozeczko maluszka trzeba tylko podwyzszyc
MILA, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO ninkapa pocieszylas mnie
a na usg wychodzila mu wieksza glowka? Pierwszemu synkowi??
Ja sie boje, ze sie zaklinuje, moze byc za pozno na cc i sie nidotleniza 2 tygodnie zobaczymy ile bedzie mial i co powie lekarz. Czytalam ze 33-38 to normalnje tak..
-
no hej
Ja tez mam takie sny ze mój sie opił ze sie rozstalismy itpAle to wtedy jak wyjezdza i go nie ma:) Prócz tego oczywiscie tez erotyczne
On stwierdził ze to na pewno nie przez hormony tylko ,że on tak na mnie działa hehe
A co do stóp to mi znów puchną straszniebalerinka mi sie rozciągła na boki , a tyle co je kupiłam
po porodzie bedą za duże jak sie tak rozciągły
zwłaszcza jak gdzies sie przejde to wtedy najbardziej puchną aż paznokcie z boku mi sie tak jakby wrastały
Ja dzisiaj zaszaleje ide z koleżanką na piwko po obiadku oczywiscie 0% .i znów bede słuchac od chłopa ze lepiej wypic sobie soczek ( co jest prawdą)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 11:53
Dodi lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Ruda ja ost usg mialam w 20 tyg poza tym polozne twierdzily ze srednie dziecko wyjdzie a byl olbrzymi mial 4,5 kg oby glowka sie unormowala u nas raczej nie nacinaja ja peklam dlugo parlam bo wybijal sie ale w koncu dal rade w tum kaale rodnym ale pociesze cie mimo ze byl tak wielii popekalam szyli mhie 1,5 h maz byl wystraszony bo tyle bylo krwi grozila mi transfuzja bylam wycienczona jak wstalam tak padlam myly mnie na lozku i ubieraly to 2 porod mimo iz nie bylam szyta nie peklam itp to bardziej bolalo mnie po tym 2 porodzie dziwne ale tak bylo
-
Aha a zapomniałam sie pochwalić ze dzisiaj dmuchałam w balonik
Kontrolowali kierowców rano gdy jechałam do pracy.
Otwieram okno , pokazuje brzucha i mówię "chyba nie muszę co?" a gliniarz na to się śmieje i mówi "no wie Pani,w dzisiejszych czasach różne rzeczy sie dzieją" no i musiałam dmuchać haha haale gościu fajny i miły więc się uśmiałam i tyle. Ale kuźwa normalnie stresa miałam ha ha
nic nie piłam oczywiście a normalnie bałam się że coś wyjdzie ha hah
durna baba
Aggie, Sylka, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNinkapa, dziekuje ze mi to opisalas!
Moja siostra przy drugim porodzie tez czula wiekszy bol, mimo ze szybciutko poszlo to bolalo ja mocniej..
Ja bede chyba chciala cc.. Boje sie komplikacji..
Mila ja tez kiedys jak dmuchalam to sie stresowalam mimo ze nie pilam
Ale haha ciezarna dmuchajaca w balonik to musialo fajnie wygladac
Ona to smacznego obiadku przy piwkuMILA, ona20, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila to przygode mialas
no ale gliniarzowi sie nie dziwie bo wiemy wszyscy co sie w tym swiecie teraz dzieje
Ninkapa, o kuzwa... ja mam nadzieje ze moja bedzie takim sredniaczkiemmi tu powiedzieli ze wlasnie lepiej wypchac wieksze dziecko bo samo ciazenie jego/jej wagi pomaga, ile w tym prawdy? nie wiem
MILA lubi tę wiadomość
-
Co do porodu to moja córka miała malutką główkę i w ogóle była malutka, a nie wstawiła się w kanał rodny i dziekuję. Nie umiałam jej urodzić naturalnie.
Moje marzenia o naturalnym porodzie, bez znieczulenia prysły jak bańka.
Porodu nie da się zaplanować.
Mozesz sobie gadać ze chcesz naturalnie, ze nie chcesz ZZO, ale tylko sobie można gadać. Ja też tak mówiłam, a było co innego.
Kiedy są skurcze i myślisz że to juz apogeum bólu to się mylisz bo jeszcze gorsze skurcze dopiero przed tobą. Wiem że każda ma inaczej, ale te co rodzą w 2 godziny to po prostu mają szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 12:06
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokladnie Mila.. Tak niestety jest, ma czerwcowkach chyba wiekszosc miala cc.. A nie chcialy tego.
Ja rodzac naturalnie napewno bym nie miala zzo, bo do tego musze meic wczesniej konsultacje, ale ja ich brac nie bede, wiec chocbym mdlala znieczulenia bym nie dostala..
Powiem szczerze ze teoche juz nastawiam sie na ta cesarke.. Byle wszystko skonczylo sie dobrze.. -
Ja po paru godzinach błagałam o znieczulenie.
W końcu je dostałam. i trochę ulżyło.
Ale kiedy znieczulenie przestało już działać ja i tak nie miałam siły zeby
cokolwiek robić i zasypiałam między skurczami. Kiedy w końcu zdecydowali o CC dostałam kolejne znieczulenie do kręgosłupa które nie zadziałało i musieli mnie uspaćTak więc ....... same widzicie.
Oczywiście oby każda urodziła szybko to najazniejsze i oby dzieciaczki były zdrowe ale jak widać natura bywa okrutnaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 12:17
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny