Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kada24 wrote:Witam się rana z bólem krzyża i skurczami eh juz mam dość
ledwo chodzę mały nisko jest bo już po zebrach nie kopie a dziś z córką jadę na bilans 4 latka
Łączę się w bólu, mój brzdąc też nisko siedzi i często mi dokazuje, bliżej jak dalej damy radę -
witam sie i ja ale z potwornym bólem gardła eh jeszcze mnie nigdy w lipcu przeziebienie nie wzielo. mam nadzieje ze przejdzie za dwa dni. noc nieprzespana przez ten ból i jeszcze zatkany nos ale to normalka, mały w nocy kopal co sie na lewa strone polozylam w okolicy zeber-to akuratbylo najmilsze z tego wszystkiego;)
Sylka lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny!
Kada moze za wczesnie odstawilas leki? Moj tez jest bardzo nisko, jak siedze juz w mocnym rozkroku to mam wrazenie ze zaraz wyjdzie dolem..
Monia wspolczuje bolu gardlanajgorsze co mkze byc to przeziebic sie w lato chocby to bylo tylko teortyczne hehe kuruj sie kuruj i zdrowka zycze!
Ja w nocy slabo spalam bo w salonie na tapczanie masakra biodra bolaly miejsca malo a Kuba tez kopal tak niemilosiernie ze nie dalo sie spacSylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej mamuski!
Mila w koncu sie odezwalas! No to tydzien szybko zleci i w koncu koniecciesze sie ze u was ok
Monia biednanieznosze miec bolu gardla, kuruj sie domowymi sposobami.. Ssaj duzo cukierkow, byle by slina pracowala
Kamila to niepospalas.. Pewnie niedlugo bedzie drzemka co?
Sliczna na Twoja poscieltez widzialam ze ta firma ma dobre posciele
Baldachimu ja w ogole nie kupowalam, musze zalozyc siatke na okno zeby robaki i komary nie wchodzily
Kada wspolczuje skurczy, moze Kama ma racje i za wczesnie odstawilas leki?
Ja sie nawet wyspalam, tzn wiadomo na tyle ile to mozliwe2 albo 3 razy bylam siku, nie jest zle
Mialam dzisiaj glupi sen ze maz zakochal sie w innej
Camille87, MILA, Magda2013, Sylka, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje Daria :* nie glupi pomysl z ta moskitiera na okno!
Pewnie bedzie drzemkaale moze dzis w koncu tylek rusze i pojde z siostra na spacer? Bo dawno nie bylam!
Jezeli chodzi o sikanie to jak sie umyje ok 24 to zanim zasne to pojde 3 razy ale potem juz tylko raz ok 3 i spokoj
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila dobrze ze sie odezwalas, co sie z Toba dzialo?
ja tez mialam erotyczne sny hahh wole nie opowiadac nawet
musze sie szybko wykurowac bo nie wyobrazam sobie porodu z przeziebieniem, to przeziebienie byloby bardziej uciazliwe niz sam porod:/
teraz popijam herbatke:) a dzis bedzie upal bo juz 23 stopnie
ostatnio coraz czesciej boli mnie pipka tak jak podczas okresu macie tez tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 08:20
MILA lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
witajcie Kochane:)
ale te upaly wykanczaja:/
ostatnio bylam w szpitalu na ktg bo tak mnie dziwnie po lewej stronie brzucha u gory szczypalo..uczucie jakby ktos normalnie nacinal skore..wiem ze to moglo byc rozciaganie,ale przybieralo to postac takich jakby skurczow..wiec gin kazal jechac:)no ale ktg wyszlo w porzadku:)
milego dnia Kobitki:******Ruda27, MILA, Camille87, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKada ale lekarz wie o tych skurczach i bolach?
Podejrzewam ze zaden lekarz nie kazalby odstawic lekow przy takich dolegliwosciach, ja bym zadzwonila do ginekologa i zapytala a nie czekala do 16 lipca no ale zrobisz jak uwazasz.
Monia ja mam ostatnio dosc czesto bole jak na okres ale nisko w ppdbrzuszu..
U nas tez upal, ogarnelam mieszkanie i juz sie ze mnie leje chyba nie ide na spacer
Mika dobrze ze wszystko ok -
nick nieaktualny
-
Hej
witam sie w 37 tc
zaraz sie szykuje bo do lekarza na 10.40 ide. Noc jak zwykle nie przespana,goraco,duszno,siku co chwila no ale jakos dalam rade. Moze po poludniu sie przespie
Camilla ladna posciel, a ile kosztowala ?
A co do zaswiadczenia do becikowego,to uwazam ze nie powinien brac za to pieniedzy. Jak w marcu potrzebowalam zaswiadczenie do zakladu pracy w ktorym jestem tyg.ciazy to zadzwonilam do niego zeby mi wypisal no i zostawil je u asystentki. Ja tylko podjechalam i odebralam. Nic nie placilam
Monia czesto sie zdarzaja bole gardla latem,kuruj sie
Miladobrze ze wszystko ok
5 dni zleci,powodzenia
Wczoraj i przedwczoraj tez mnie brzuch pobolewal jak na okres, ale na tym etapie to juz chyba wszystko moze sie zdarzyc..
Moja corcia jest jakas spokojna,wogole prawie nie kopie tylko sie wierci i od czasu do czasu wypchnie z boku jakas czesc ciala. W zebra mnie jeszcze nie kopnela ani razu. Chyba powiem dzis lekarzowi o tym.
Mi sie dzis snilo ze sie w moim ginie zakochalama on we mne
a moj maz(w snie jeszcze nie byl mezem) chcial sie ze mna szybko ozenic zeby mnie ten lekarz nie odbil hehehe
Ruda27, Camille87, Aggie, MILA, Sylka, pekinka82, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Mila super ze sie odezwalas :* teraz juz z gorki Ci poleci, chociaz mi sie wleklo to ostatnie... A czemu musialas zrobic sobie przerwe?
Kamila ladna poscielmi mama kupuje pierwszy komplet poscieli z baldachimem jako prezent
juz wybralam jeszcze tylko nie zamowilysmy
Ja tez mam dzis wrazenie ze mala bardzo nisko jestjeszcze nigdy tak nisko nie byla, a czuje ja tuz nad koscia lonowa... nie wiem czy to nie za wczesnie?
|Monia wspolczuje bolu gardla, mnie bolalo jakos pare dni, i samo przeszlomleko z miodem pij :*
Daria, ale sobie wkrecaszale mi tez sie snily takie glupoty jak nie bylo
i mialam wyrzuty sumienia wobec Darka. A Twoj maz jeszcze tak daleko, ale jeszcze troszke i bedziecie razem
A u nas barowo, cos jakby slonce probowalo sie przebic ale jak dla mnie to moze caly dzien padacCamille87, Magda2013, MILA, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kurcze najgorsze jest to ze wszystkie buty i laczki co mam to mi sie zrobily za male przez te moje nogi napuchniete
najchetniej bym na boso tam poszla
Moze moj dowod nowy juz bedzie to dzis go tez odbiore bo ten urzad jest kolo przychodni akuratWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 09:44
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe Daria bedziesz sie bunkrowac, dobre
Dzis po poludniu ma byc burza wiec duchota gwarantowana teraz..
Kada, dla mnie to niezrozumiale ze meczysz sie tak a jestes 6 tygodni przed terminem, nie sadze zeby leki na skurcze i bole powodowaly przenoszenie ciazy ale jestes pod kontrola lekarza to ok, nie wtracam sie..
Magda powodzenia u lekarzagratuluje 37 tygodnia, to juz 9 miesiac
Posciel kosztowala 105zl jesli dobrze pamietam (poszwa, poszewka, ochraniacz).
Co do kopania w zebra - mi sie wydaje ze Ty tak jak ja od poczatku mialas dosc nisko brzuch, moj synus kopie z boku, w zebra to zdarzylo sie kilka razy tylko jak lezalam na boku. Nie martw sieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 09:45
Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Kurcze najgorsze jest to ze wszystkie buty i laczki co mam to mi sie zrobily za male przez te moje nogi napuchniete
najchetniej bym na boso tam poszla
Moze moj dowod nowy juz bedzie to dzis go tez odbiore bo ten urzad jest kolo przychodni akurat
Ja wczoraj jak poszlam z psem na dwor i zalozylam balerinki w ktorych dawno nie chodzilam to byly za ciasne! Nogi mi niby nie puchna przynajmniej ja tego nie widze ale slyszalam ze w ciazy rozchodza sie kosci i niga moze sie zwiekszyc nawet o rozmiar ciekaweMagda2013 lubi tę wiadomość