Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Daria super zakupy
wózek tez bardzo ładny
Ja już zamówiłam mam nadzieje ze będzie do tygodnia
Mam nadzieje ze czas szybko zleci i już niedługo zobaczysz meza i synka
Niebieska ja tez mam bole krocza, zwłaszcza w nocy i jak wstaje, a wizyty mam co 3 tygodnie. Fajnie ze u Was wszystko ok
ja myślałam ze tantum rosa to normalny płyn do higieny a tu jakieś saszetki ???!
Ruda27, Niebieska, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMońia no to milo spedziliscie czas
fajnie tak nad woda posiedziec
Kuruj sie kochana, lepiej teraz nie byc chora..
Anita tantum rosa to saszetki do rozpuszczania w wodzie i wtedy sie podmywasz, albo sa takie plyny do irygacji juz..
Monia, nie bylo jednak romantycznie, jakos tak po tajniacku niestety.. Ale moj i tak zadowolony
Mam nadzieje, ze urodze do konca lipca i maz wtedy przyjedzie
Powiem wam, ze mnie krocze nie boli, ani w pachwinach(raz tylko bolalo) ani az tak nogi, czy plecy.. Tzn czasami fakt ale nie jakos masakrycznie zeby, zdychala.. Takze wydaje mi sie ze dobrze znosze ta koncowke, mimo czesto twardniejacego brzuchaamela, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kamilko, chodzi mi wlasnie na wyjscie ze szpitala, ja takich rzeczy nawet nie mam bo nie nosze
a to chyba na poporodzie najwygodniejsze na powrot do domku, tym bardziej ze ciezko pogode okreslic.
Daria, dokladnie, jak nic sie nie dzieje to jeden dzien w szpitalu, a dokladniej to do kilku godzin po porodzie
Nie lubie sluchac rad siostry ale z tym podmywaniem sie co chwila to chyba dobry pomysl...
A ja wam powiem ze dzis jak kaczka chodzewszystko mnie boli
Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://www.doz.pl/apteka/p8478-Tantum_Rosa_proszek_do_sporzadzenia_roztworu_500_mg_10_saszetek
Ja nieraz uzywalam tantum rosa.. I albo taka wersje albo w takiej butelce do irygacji.
Ale moze sa tez plyny do higieny intymnej.. Musze tez poszukac i poczytac -
moj lekarz tez poszedl na urlop i mam wizte 16 lipca u innej lekarki, ale tylko wyniki odebrac i wpisac do karty coazy no i po l4 mam nadzieje ze tak ok 31 lipca urodze fajnie by bylo:P
tez wlasnienie wiem teraz co kupic tantum rosa w saszetkach czy irygatorze?
ale maly sie rozpycha az podskakuje co chwilw bo mnie tak boli pachwina:PRuda27 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja ak z innej beczki - bo do becikowego chyba bedziemy potrzebowaly zaswiadczenia od lekarza ze ciaza jest prowadzona przed 10tc - myslalyscie juz o takim zaswiadczeniu? Ja mysle zeby poprosic o nie we wtorek zeby potem specjalnie za wizyte nie placic..
-
nick nieaktualny
-
Kamila slyszalam o tym zaswiadczeniu, ale to chyba sie po porodzie dopiero wystawia? ja tam nie mam problemu bo na nfz. no kilka razy slyszalam jak matki z dzieckiem.przychodzily i przy rejestracji mowily ze tylko po zaswiadczenie do becikowego to wtedy lekarz wczesniej przyjmujeMonis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria no jak uwazasz, ja bym sie na Twoim miejscu dowiedziala jak to jest, no chyba ze macie meldunek w austrii. Ja tam skrupulow nie mam i biore co mi sie nalezy choc i tak niewiele tego
Anitko to daj znac jak nie zapomnisz i spytasz ;Magda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila ja tu mam nadzieje, ze za porod nie bede placila chociqz, ze sie uda na europejskie ubezpieczenie, w austrii mowia ze oplaca wszystko, ale tutaj to ja sie boje jak to z tymi papierami bedzie.. Bo pewnie beda komplikowac wszystko.. Wiec wole juz nie kombinowac z kasa jakas..
Ja uciekam spac mamuski! Spokojnej i malo sikajacej nocki zycze