Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHaha Kamila nie nie wyrzucam nic
U mnie taka graciarnia, nie wiem gdzie ten wozek upchnac jeszcze
Aga ja tez uzywam na codzien lactacyd, ale mysle ze tantum rosa najlepsze na rany i do szpitala i wzielam tego jelenia bo malutka buteleczka byla plus mam chusteczki lactacyd
-
nick nieaktualny
-
Camilla dokladnie to niepamietam,bylam za bardzo przejeta na tej porodowce
ogolnie mowila ze ok 4 osoby sa przy porodzie. Chyba ze znowu cos pokrecilam
Ja mam tez japonki pod prysznic i kapcie.
Dobrze ze napisalyscie o wodzie,w sumie mam ja na liscie ale mam 1,5 lfaktycznie lepiej mniejsze i z dziubkiem spakowac. Jutro dokupie.
Do higieny intymnej mam ten plyn lactacyd femina,tantum rosa tez kupie ale po porodzie bo nie wiem czy bede rodzic sn czy cc.
A co macie spakowane dla mezow ? wogole o tym nie pomyslalam...
A o kladzeniu dziecka na materacu tez nie slyszalam. To na poczatku na gryce klasc ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila ja tez mam irygator ale ja nie wiem czy to sie powinno? Bo to plyn do srodka, w sumie moze racja bo w srodku tez sa rany..
Madzia hahaha no Twoj przygotowany by byl na dluzsze posiedzenie ju haha
Ja mojego chce sprobowac do mojej torby zmiescic, do bocznej przegrodki zeby wyciagnal od razu, 3 toreb brac nie chceMagda2013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ale saszetki tez sa do irygacji.. chyba bede musiala w aptece zapytac...
Co do pakowania dla meza to ja mu biore tylko klapki na zmiane zeby sie nie kisil w jakichś sportowych butach - tak nam polozna doradzila no i jakies batoniki dla nas obywua zeby wziac prysznic i sie przebrac to pojedzie do domu bo to kilka minut autem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 20:40
-
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie widzialam te saszetki na poltora litra wody, siostra mowila ze ona duzo tego uzywala, podmywala sie po kazdej toalecie, i ciekawa bylam czy tak sie to robi
no i nie wiem ile mozna trzymac zrobiona butelke tego np.
Ja mojemu jakies batony i czekolade do torby wrzuce, kanapki to mama zrobi, a kawa mam nadzieje bedzie dla niego w automacie (chociaz na oddziale dla siebie moge zrobic wiec moze i jemu bym mogla). Nie wiem tylko co wlozyc dla siebie do ubrania, bo nie chce latac potem miedzy skurczami i myslecchyba kupie sobie jakies spodnie dresowe i na dno wrzuce z jakas bluza, tak chyba najwygodniej bedzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie nie myslalam ze mozna te saszetki do butelki zrobic i nosic ze soba do ubikacji. Dobry pomysl!
Kiedys porownywalam sklad plynu z irygatora a z tych saszetek.. Troche rozny ale napewno oba dobre..
Aggie Ty w szpitalu bedziesz tylko 1 dzien nie? Ja mam 2 koszule spakowane i szlafrok -
uff nadrobilam:P
Niebieska, Pahla fajnie ze sie odezwalyscie!
gratuluje rozpoczetych nowych tygodni:*
ja wtym tygodniu zamierzam torbe juz spakowac, kupic reszte niezbednych rzeczy w tym tantum rosa, klapki pod prysznic i jakis cienki szlafroczek bo mam ttlko taki frotowy a w tym.napewno bedzie za goraco. no i dobrze ze przypomnialyscie o wodzie:P
Daria wspolczuje rozstania z mezem, ale juz niedlugo i bedziecie razem:) i to w 3:)) sliczby wozek i te zakupy w sówki no miodzio:)
ja nie wiem jak jest w moim szpitalu ile osob jest przy porodzie, kurde nic nie wiem, musze sie tak wybrac:p
Daria fajnie zez mezem wow po takim poście to musiala byc nowosc hehe. myamy tez sobie ostatnio pozwolili, troche sie jeszcze bałam ale juz nie tak jak kilka tyg temu.
my bylismy posiedziec nad woda troche a potem u rodzicow na ogrodku, zapowiadalo sie na deszcz ale na szczescie nie padalo,.powialo troszke przynajmniej nie bylo tak duszno.
teraz pije mleko z miodem bo mnie cos gardlo od rana pobolewa:/ mam nadzieje ze szybko przejdzie. zazyje jeszcze przed snem tantum verde.
dzis jak chodzilismy to zlapal mnie ból brzucha jak na okres i brzuch twardnial wiec chyba macica przygotowuje sie juz do porodu:) nie moge sie doczekac juz mojego skarbkaNiebieska, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]