Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
może teraz w 9 m-cu będę częściej. Bo ostatnie 2 dni zamierzam pracować. Chociaż u mnie zawsze na obietnicach się kończy
Ponoć teraz wizyty u lekarz powinny być co tydzień a ja mam dopiero za 3 tygodnie (od dzisiaj już tylko 2). Jak Wy macie?Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje nowych tygodni!
Paulia, Niebieska super ze sie odezwalyscie! No niestety koncowka bywa meczaca ja tez mam bole krocza, spojenia i wlasnie tak jak Niebieska - gdy sie poloze to najgorzej boli.. ale juz nieduzo nam zostalo
Paulia ja nad morzem bylam na poczatku czerwca wiec porod mi raczej nie groziltym bardziej ze nie bylo sezonu wiec i drogi puste, moj maz najbardziej bal sie porodu na autostradzie
teraz obawialabym sie podrozy!
Co do firanki to bede musiala pogadac z tesciowa zeby odprula tasme i przeszyla na druga stronę bo sama mysl ze jest na lewej mnie wkurzapekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nic poczekam jeszcze 2 tyg, zacznę wtedy 38 tydzień. Potem chyba będzie częściej. Niestety mój lekarz idzie na urlop i będzie ktoś w zastępstwie. Mam zamówioną położną do porodu. Na szczęście już po urlopie. No i widziałam porodówkę. Jakoś nieswojo się tam czułam. Nie mogę uwierzyć, że tak niewiele nam zostało. To takie nierealne
-
nick nieaktualny
-
Mój gin na szczęście teraz jest na urlopie 4-14.07 a 15.07 mam wizytę a moja ginka na NFZ już po urlopie bałam się urlopów bo jakbym zaczęła rodzić a moja szyjka to 1 cm i nie było by mojego gina byłabym spanikowana..[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo halo!
Ja juz sama, maz pojechalsmutno mi bardzo
Mozliwe ze nastepy raz przyjedzie juz na porod..
Kamila kurcze u Ciebie juz praktycznie ciaza donoszonaale Ci fajnie
Aggie udanej imprezki u mamy
Niebieska ciesze sie ze u was wszystko ok!
Paulina kurcze Ty sie nameczysztrzymaj sie jeszcze troszke..
Moj gin sie mnie zapytal czy robimy wizyte za 2 tygodnie, mozliwe ze to bedzie juz ostatnia.. Plus raz w tygodniu ktg mam robic..
Pochwale sie naszymi zakupami
Koszulke oczywiscie tatus wybieral i sowke mala do powieszenia
Wozek tylko gondola, spacerowke tez wpinalismy, ale odlozona jest w worku bo jeszcze toeche minie nim ja uzyjemy
Kolor fotelika taki: sam pokrowiec, bo juz sciagnelismy do prania
pekinka82, Niebieska, Camille87, Magda2013, amela, MILA lubią tę wiadomość
-
Paulina, dzieki za zyczenia dla mamy
milo ze sie znow odezwalas
Kada gratuluje 35tyg
Niebieska fajnie ze sie w koncu odezwalasGratuluje 36 tyg
waga super i Twoja i Kacperka
Ja tez mam takie bole jakby krocza czy kosci plus jakby na szyjke napieralo
Kamila, wspolczuje z ta firankawiem jak to jest jak cos w oczy kluje
ale przynajmniej masz kogos kto to naprawi
Jesli chodzi o przerazenie zwiazane z pojawieniem sie nowego czlonka rodziny... to mnie czasem lapie panikaDarek spokojny jak idiota
moze to kwestia wieku
Daria, super zakupyta sowa jest przeslodka
gondola w tym wozku wyglada fajnie
gratuluje udanych zakupow, i wspolczuje rozstania z mezem, ja bym tak nie potrafila, mi ciezko jak ma na weekend do brata jechac
zwykle jedna nocka
Ruda27, Niebieska, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj tak pekinka, sowki kroluja
jeszcze mam posciel, kocyk, przewijak z sowkami
Dzieki dziewcyznywozek prowadzi sie naprawde super
jest zwrotny, przednie kolka sie blokuja, ale mamy tez kola na wymiane, podwojne przednie
wiec moze byc 3 lub 4 kolowy
Aggie ciezko jak sie rozstajemy, trochr jestesmy przyzwyczajeni, ale teraz trudniej jak dziubek jest w brzuszku i takie wyczekiwanie..
Ja ogolnie nie mam co narzekac na ciaze.. Czuje sie dobrze, czasami cos zaboli, plecy brzuch itd ale daje radeCamille87, pekinka82, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria sliczne ciuszki i sowki
ten kombinezonik jest swietny!!
Wspolczuje rozstania z mezem, mam nadzieje zw zdazyliscie sie soba nacieszyc, jesli wiesz co mam na mysli
Wozek zgrabny, niech sie dobrze prowadzi!
A ciaze mam donoszona we wtorekniech mi tylko gin powie ze synek sie dobrze rozwija i zaczynamy akcje
maz juz rece zaciera
A u nas po koszmarnym upale w koncu pada deszcz! Cudowne ochlodzenieRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila dziekuje!
ja z kombinezonu tez jestem bardzo zadowlona
uwielbiam takie ubranka dla dzieci
w tesco kupilismy
Mezem sie troche nacieszylam heh, dzisiaj pierwszy raz bylotroche pobolewalo pozniej... Ale jaki maz zadowlony
chociaz co chwile bylo czy mu nie szkodzi, itd pozniej pytal co 2 min czy sie rusza
Musze ta herbate zamowic bo nie widze innej opcji na przyspieszenie.. Chyba ze okaze sie ta cc, juz troszke sie na nia nastawiam
Kamila ja tez czekam na deszyk, okropna duchotapekinka82, Camille87, ona20, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kada gratki z okazji 35 tc
Paulia,Niebieska hejsuper ze u was wszystko ok
Daria sliczne to wszystko
Camilla dobre z ta firankaja znajac siebie zostawilabym tak jak jest
U nas juz pada od 13 z przerwami i z burza od czasu do czasu ale nic a nic sie nie chce ochlodzic. Za oknem prawie 30C.
Moj gin juz chyba mial urlop. A ja ide jutro na wizyteale pewnie bez usg. 2 tyg.temu mialam to teraz nie bedzie robil.Ciekawe pozniej kiedy bedzie wizyta.
Tez bylam ogladac porodowke,wogole prawie sie tam poplakalamco to bedzie jak sie Maja urodzi
Mi tez jest juz ciezko,w nocy nie moge spac.Nie mam sily sie obrocic ani podniesc z lozka. Wogole juz nie bede siadala do wanny bo coraz ciezej jest mi sie z niej wygramolic
ehh..gdzie sie podziala ta moja zwinnosc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 17:21
Niebieska, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość