Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Mika gratuluje 34tc
Ja na plazy przykrywalam brzuszek pareo (obwiazywalam sie) - to wsystarczy.
Co do dretwienia rak to nie mam, ale Amela pisala ze wieksza dawka magnezu jej pomoglaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 08:10
Moni&, Mika 28, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
witam!
wczoraj zasnelam przy tv jal niemowle:P
Mika gratuluje 34 tygodnia!
Kamilka, moj maly w ciagu miesiaca prawie 900 g przybral wiec pewnie Twoj do 3 kg juz bedzie dochodzil:)
mi lekarz powiedzial ze wszystko jest ok i moge rodzoc naturalnie, no ale ryzyko cesarki zawsze jest, eh oby wszustko poszlo szybko sprawnie i bez komplikacjo bo tego sie boje
co do opalania to sie po prostu nie opalam, wole w cieniu posiedziec:P nadrobie we wrzesniu przed chrzcinami i pojde kilka razy na solar:PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 08:16
Mika 28, Camille87, Ruda27, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia mi wczoraj tez niewiele brakowalo a spalabym w salonie
Ale dotrwalam do koncowki meczu i karnych
W sumie nie tyle wagi jestem ciekawa co wymiarow - czy rosnie zgodnie z tygodniami ciazy bo waga to i tak przyblizona, teraz Kuba nabiera tluszczyku a tego usg nie wazyno i ta nerka mi glowe zaprzata..
Ja mimo wypoczynku nad morzem i tak jestem biala nie martw siew przyszlym roku bedziemy sie opalac bez obaw!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 08:29
Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cholerka Ja tyle tych tabsów z magnezem łykam że nie wiem czy to dobrze czy źle ze 4 w ciagu dnia i nie wiem czy mogę więcej bo wiadomo witaminy tez mozna przedawkować mi ten magnez bardzo pomaga na skurcze łydek ale jak się skończyły skurcze przypałętało się inne diabelstwo
-
Moni Przez okres połogu nie można korzystać z solarium, z resztą chyba byś się źle poczuła opalając się. Troche słońca nie zaszkodzi, witamina D też jest bardzo ważna, po co ją łykać skoro można ją mieć za darmo.
Oczywiście nie leżeć plackiem na słońcu.Moni&, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam w 34 tyg .
Mika ja biore 9 tabletek , tak kazał mi ginbiore 3 razy dziennie po 2 tabletki maglek b6 i 3 razy dziennie po 1 asparginian
mój gin mówi ze w ciąży ciężko sie magnez przyswaja i tłumaczył mi ze w szpitalu daja duzą dawke i to dożylnie często
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Witam sie i ja
Jak siedzialam na sloncu to przykrywalam brzuszek recznikiem obowiazkowe nakrycie glowy ale i tak dlugo nie wysiedzialam i uciekalam w cien co jakis czas....
Sylka ja tez mam hemoroidy i to od dziecka- 9 roku zycia poza tym krwawia mi bardzo na szczescie po porada h nie byly znaczaco bolesne
Dzis kolejne zakupy no i w tyg ost pranie i prasowane poza tym musimy przygotowac sie do remonu to znaczy farby mamy ale jakes tasmy itp cos do odkazenia a w trakcie kupic lozko pitrowe i szafe do chlopcow pokoju....
Zycze Wam przyjemnej niedzieli -
Mika, gratuluje 34 tyg.
ja slyszalam, ze jak sie chce lezec na plazy na sloneczku, to brzusio trzeba zakryc, najlepiej mokrym recznikiem, tak lekarz mowil kilka lat temu mojej kolezance, i tak tez zrobila.
Mi sie skora sama opala mimo ze wybierac drogi ocienionea zawsze mialam problem ze zlapaniem kolorku
a teraz to nie wiem co sie dzieje
pewnie hormony jakies.
Kamilko, pewnie Kubus juz jest sporyfajnie, ze jeszcze mozecie podgladac swoje pociechy zanim sie pojawia
a co z ta nerka?
Ona rowniez gratuluje 34 tyg
Dzis urodzinki mojej maminkiniedlugo wychodzimy zrobic niespodzianke
Magda2013, ona20, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jeszcze zasnelam
obudzial mnie tata telefonem jak zwykle zreszta..
Aggie.na ost badaniu gin stwierdzil nieznaczne powiekszenie miedniczki nerkowej w lewej nerce. Na razie mowil zeby sie nie przejmowac bo powiekszenie jest male a poza tym czesto sie zdarza w ciazy poczym sie cofa, ale bedzie to kontrolowal bo jesli sie nie cofnie trzeba bedzie to spr po porodzie i w najgorszym wypadku leczyc urologicznie.. troche sie martwie als wierze ze bedzie ok!
Aggie wszystkiego najlepszego dla mamy i udanej zabawy
Ona gratuluje 34 tygodniaAggie, ona20, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
Amela widze ze mamy ta sama dolegliwosc
kurcze jutro bede musiala powiedziec lekarzowi o tym,moze jakas masc mi przepisze. Normalnie tak mnie bola te dlonie ze masakra,coraz gorzej
az sie plakac chce.
A nogi wczoraj mialam opuchniete i po nocy wcale mi ta opuchlizna nie zeszla do konca. Dzis znowu beda jak balony.
Daria faktycznie ma duza glowke Twoj synus,moze to przez to wielowodzie co mialas ? chociaz to usg jest niedokladne.
Moim zdaniem troche slonca nie zaszkodzi,wiadomo zeby nie lezec plackiem na kocu. Chociaz w cieniu tez jakies promienie zawsze przejda.
Amela gratulacje 37 tca Mika tobie 34 tc
Jade zaraz do galerii do h&m,musze kupic jakic stanik jeszcze i moze legginsyamela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny moze któras z was tak miała ,ale ja nie wiem o co chodzi..
tak jakby mi sie napiął cały brzuszk .. jakby go spięło tak jak np po długich ćwiczeniach jakby mięśnie były spięte czy cos takiego i twardy .. prócz tego czuje sie jakbym nie wiedziała co z soba zrobic chodze po domu połoze sie to nie dam rady wyleżec dziwne uczucie takie...https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
ona20 wrote:Dziewczyny moze któras z was tak miała ,ale ja nie wiem o co chodzi..
tak jakby mi sie napiął cały brzuszk .. jakby go spięło tak jak np po długich ćwiczeniach jakby mięśnie były spięte czy cos takiego i twardy .. prócz tego czuje sie jakbym nie wiedziała co z soba zrobic chodze po domu połoze sie to nie dam rady wyleżec dziwne uczucie takie...
TO SĄ SKURCZE MACICY- MACICA TRENUJE DO PORODUI MOGĄ BYĆ BOLESNE,ALE NIE MUSZĄ... BARDZIEJ CZUĆ DYSKOMFORT GDY NAPINA SIĘ BRZUCH ...
ona20, Dodi lubią tę wiadomość