Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No właśnie to jest takie dziwne uczucie nie wiem sama jak to opisac.. tak jakby mięśnie po ćwiczeniach bolały tylko tak jednym ciągiem napięcie całego brzuszka , spinanie sie.. to tak troche boli przez to spięcie...https://www.maluchy.pl/li-69616.png
-
nick nieaktualnyOna jak mialam takie spinanie ok 18tc (chyba) to gin kazal mi brac nospe bo bylo dosc wczesnie, natomiast juz po 30tc jak wspominalam ze mam taakie twardnienie to powiedzial ze to normalne bo macica cwiczy do porodu (pekinka ma racje) i uwazam ze nie powinno sie tego blokowac nospa czy magnezem no chyba ze boli brzuch albo szyjka sie skraca..
pekinka82, ona20, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdziele ale u nas upal! Ogarnelam troche w salonie i pot leci mi po plecach
zalozylam stroj kapielowy bo nie idzie wytrzymac
A powiem wam jaki numer - ponad rok temu kupilam na allegro firanke do salonu, juz ja kilkakrotnie pralam i wieszalam a dopiero wczoraj poznym wieczorwm zauwazylam ze ta dluzsza czesc na okno balkonowe zostala obszyta na lewa strone! Widac to jak cholera a nie wiem jak ja moglam tego nie zauwazycMasakra teraz mnie to w oczy kole a maz sie smieje ze skoro przez ponad rok tego nie widzialam to znaczy ze tego nie widac. Ciaza mnie olsnila normalnie
pekinka82, amela, Aggie, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki dziś jest tak gorąco że zdycham całą noc nie spałam myślałam że rodzę ból całego brzucha napinał się dodatkowo taki silny ból na krocze przez te bóle opuścił mi się brzuch... Jestem wycieńczona maż czuwał nade mną całą noc teraz śpi padł ze zmęczenia....I dostałam takich upławów że leciałam do ubikacji zobaczyć czy to nie czop....
Gratuluję wszystkim zaczętych nowych tyg:*
Kamilka ale masz fajnie chciałabym być nad morzem teraz siostra mnie zapraszała bo mieszka w Gdańsku ale ja już boję się podróżować by nie urodzić w innym mieście... Aggie wszystkiego naj dla mamy:)Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Witam się w 37 tc
uff jak gorąco
Gratuluje zaczętych kolejnych tygodni
Madziu dziękujea co do dłoni no mi też to dokucza ;/ zwłaszcza rano ;/ też wspomne lekarzowi ale myśle że nic na to się nie da zaradzić
Mika ja biore 1 tabletke magnezu dziennie, mi pomogło
hehe Kamilka ale numer z tymi firankamiteraz musisz ją zmienić bo już zawsze to będziesz widziała
ja mam nogi jak balony przez ten upał ! w domu jest chłodno więc narazie na dwór nie wychodzę.
miłej niedzieli
kada24, Camille87, Magda2013, ona20, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Cześć dziewczyny!
Ja dzisiaj zaczęłam 36 tydzień
Tydzień temu byłam u lekarza, mały ważył w 35 tyg 2230 gram. Ja przytyłam 11 kg
Obwód brzucha taki sam, chociaż znajomi mówią, że większy
Ogólnie mam już dość ciąży, jest mi strasznie ciężko i cały czas mam bóle krocza. To już trwa 3 m-ceMiałam nie pracować a jednak pracuję z mężem
Ale w pracy to przynajmniej czas szybko leci i nie odczuwam tak tych bóli. Najgorzej jest jak się położę wieczorem na kanapce albo gdy śpię.
Lekarz powiedział, że wszystko jest ok. Troszkę szyjka mi się skróciła do 28 mm.
Piękny dzień we Wrocławiu ale jestem sama w domu i zamiast odpoczywać to wymyślam sobie zajęcia. Bo strasznie nudno. Ani nad wodę nie można ani się opalać a gorąco strasznieCamille87, Sylka, Magda2013, ona20, MILA lubią tę wiadomość