Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór
Oj dziś dzień pelen zakupów i łazenia po sklepach budowlanych...dopiero teraz można odetchnąć
Monia gratuluje 36 tygodnia:-) Sylka Tobie 34
Positive fajnie ze się odezwalas i wszystko u Was dobrze:-)
Daria na USG u mojego gina była większa o jakiś tydzień półtora a juz tydzien pozniej na tym darmowym usg 2-3 wiec nie wiem czy to akie wiarygodne to darmowe... cieszę się ze po wizycie wszystko dobrzeoj już nasze maluszki takie duże
a u Ciebie ile Malý ma większą główkę? Chyba w normie ?
Agapast ja tez mam sudocream a moja mama ze mną i siostra używała właśnie linomagu i bylo ok:-) a kupilam sudocrem bo byl akurat w promocji, a alantan tez kupie bo sama go często uzywam do różnego rodzaju otarc i tym podobnych i jest super:-)
Madziu mnie tez bola dołonie okropnie a rano mogę pomazyc żeby je zgiąća nogi tez mam dziś jak balony :'(
Kamilka moja mala tez zmieniła stronę, teraz nóżki ma z lewej a pupe wypina z prawej:-)
Camille87, Sylka, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyKamila pije sporo wody ostatnio.. Tak z 1.5 litra..
Wspolczuje kolejnego rozstepa.. Ja narazie mam pare kropek na boczku
Ale moj maluch sie dzisiaj wierci! Wypycha prawie caly czas az czasami zaboli..
Anita 2 tyg to norma w odchyleniach, u mnie bylo 5-6 tygodni dlatego sie martwie.. Zobaczymy co gin powie na nastepnej wizycie. Prawde mowiac chyba wolalabym cc ze wzgledu na ta glowke, zeby nie bylo ze nagle jakies komplikacje i sie dzidzia zatkala
Wozka dalej nie rozpakowalismy bo czasu nie bylo, ale jutro to zrobimy i dam zdjecie
My dopiero niedawno z urodzin malego wrocilismy, meza to tak wymeczyli ze juz ma dosc haha
Aaa co do kremu ja mam sudocrem i linomag zamowilam wlasnie z cynkiem... Myslalam ze to ten lepszy a widze dupa. Bede musiala kupic inny. Albo zamowilam bepanthen to moze wystarczy dla niego i na moje sutkiCamille87 lubi tę wiadomość
-
Daria na pewno lekarz podejmie właściwą decyzję, nie martw się
A dziś gin Ci mówił o ile jest większa główka ? Wiesz moja też dziś się wypycha że hej, normalnie czuje jej nogi pod skóra
Ja mam też bepathen dla siebie i chyba dokupie do tego sudocremu alantan jednakCamille87 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAnita, jest glowa o 6 tyg wieksza.. Caly czas tak leci z ta glowka, ale jak sprawdza wszystkie przeplywy i w glowie jest prawidlowe, wiec moze taki jego urok.. Po rodzicahc, bo my tez wielkie lby mamy
napewno ebdzie dobrze, wierzymy w to!
Hehe te wypychanie jest niezle, pierwszy raz tak mocno
Ja moze tez alantan kupieamela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria u mnie tez sie zaczelo od kropek na boczkach
Ten rozstep na brzuchu to na szczescie ponizej pepka wiec raczej malo widoczne miejsce
Kurn z ta glowka to dziwnie, tzn ze teraz mial glowke na 40tydzien?
Tez mysle jak Anitka ze na pewno lekarze podejma odpowiednia decyzje!
Anitka wspolczuje opuchniec i dretwienia rak, moje nogi odziwo nie puchna ale moze nie chodze tyle co Ty! Akurat teraz macie tyle lazenia w zwiazku z domem..
Ja musze ten bepanthen kupic na brodawki..
amela, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Daria na pewno, skoro gin mówi ze wszystko jest w porządku to na pewno tak jest !
moja z kolei ma długą kość udową, więc ma długie nogi.. o jakieś 3,5 tygodnia
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kamilka wiesz myśle że po prostu tak mam, wcześniej jeszcze jak nie mieliśmy tyle latania to już mi puchły ;/ jesteś tą szczęściarą której nie puchną :)ale to jest uciążliwe strasznie... najgorsze są wieczorem ;/
a musze Wam powiedzieć że odkąd biore ten magnez to tak mi ręce nie drętwieją, fakt bolą mnie te dłonie ale już nie budze się w nocy z rękoma całymi zdrętwiałymi !Camille87 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAnita wspolczuje puchniecia nog
wiele kobiet na koncowce ma ta dolegliwosc niestety.. A tu ejszcze takie upaly sie szykuja..
Kamila juz ma glowke na 41 tydzien.. Caly czas jest ona o pare tygodni do przodu. Nie widac nic nieprawidlowego w strukturze, lekarz powiedzial ze nie ma sie raczej czym martwic. Ze jak cos da mi skierowanie do szpitala na cc czy cos takiego. Zobaczymy za 2 tygodnie, ale chyba bede sama nalegala na ta cc.. Nie chcialam, ale boje sie komplikacji i nie chce ryzykowac jak glowka taka duza bedzie..
Anitka super ze taka dluga kosc udowa! Ja to sie martwilam ze moj ma ktorka ( rozne sie naczytalam, zespol downa itd) ale ma nozke prawie jak tydzien ciazy wiec chyba nie powinnam sie stresowac...
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Myśle, że jeżeli cokolwiek by zaniepokoiło Twojego gina to na pewno by Ci o tym powiedział ! więc nie masz się czym martwić
a z tym cc to faktycznie może będzie to bezpieczniejsze dla malucha!? Ja też mam wizyte za 2 tygodnie w poniedziałek i zobaczymy jak tam moja malutka urosła
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDaria no to w takiej sytuacji nie sadze zeby ginekolog nalegal na porod sn.. po co masz sie meczyc, mieliby Cie nacinac itd.. no i rodzilabys wczesniej, w konkretnym terminie
pewnie jako pierwsza z nas!
Anita ja tam nie chce chwalic, bo jak sie z braku rozstepow cieszylam tak zaczely wyrazić na potege..
A tak swoja droga to ten czas leci tak szybko! U mnie zaraz na suwaczku 2 tygodnie wybija !amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila masz racje.. Obojetne mi jaki porod, byleby bylo dobrze.. Powoli zaczynam sie nastawiac na cc..
Mi rozstepy napewno niedlugo powieksza sie i wyjda.. Trudno
Z tym czasem macie racjejuz 36/37 tygodnie.. Niesamowite
Anita to czekamy na wiesci ile na Twoja malato juz ostatnia wizyta z usg nie? Potem jak cois w szpitalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 23:43
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak czytam czerwcowki to dziewczyny po cc niezle sobie radza wic nie ma sie co bac, ja mialabym gorzej bo nikogo do pomocy - minus cc to dluzsza rekonwalescencja
Ja mam wizyte we wtorek, maly pewnie 3kg jeszcze nie osiagnie tak mi sie wydaje, miesiac temu mial ponad 1900g..amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana dziewczyny powiedzcie mi czy Wy się też opalacie ? Jakoś przykrywacie brzusiu? bo teraz tak gorąco ze czas na plazy się pobyczyć i sie zastanawiam jak ochronić brzuszek
no i strasznie drętwieją mi ręce czy któraś tez to ma i jakoś sobie z tym radzi bo mnie cholerka bierze
Ja już zaczełam 34 tydzień ten czas szybko leci aż mnie przeraża
Miłego weekendu życzę