Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór

Oj dziś dzień pelen zakupów i łazenia po sklepach budowlanych...
dopiero teraz można odetchnąć 
Monia gratuluje 36 tygodnia:-) Sylka Tobie 34
Positive fajnie ze się odezwalas i wszystko u Was dobrze:-)
Daria na USG u mojego gina była większa o jakiś tydzień półtora a juz tydzien pozniej na tym darmowym usg 2-3 wiec nie wiem czy to akie wiarygodne to darmowe... cieszę się ze po wizycie wszystko dobrze
oj już nasze maluszki takie duże
a u Ciebie ile Malý ma większą główkę? Chyba w normie ?
Agapast ja tez mam sudocream a moja mama ze mną i siostra używała właśnie linomagu i bylo ok:-) a kupilam sudocrem bo byl akurat w promocji, a alantan tez kupie bo sama go często uzywam do różnego rodzaju otarc i tym podobnych i jest super:-)
Madziu mnie tez bola dołonie okropnie a rano mogę pomazyc żeby je zgiąć
a nogi tez mam dziś jak balony :'(
Kamilka moja mala tez zmieniła stronę, teraz nóżki ma z lewej a pupe wypina z prawej:-)
Camille87, Sylka, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyKamila pije sporo wody ostatnio.. Tak z 1.5 litra..
Wspolczuje kolejnego rozstepa.. Ja narazie mam pare kropek na boczku
Ale moj maluch sie dzisiaj wierci! Wypycha prawie caly czas az czasami zaboli..
Anita 2 tyg to norma w odchyleniach, u mnie bylo 5-6 tygodni dlatego sie martwie.. Zobaczymy co gin powie na nastepnej wizycie. Prawde mowiac chyba wolalabym cc ze wzgledu na ta glowke, zeby nie bylo ze nagle jakies komplikacje i sie dzidzia zatkala
Wozka dalej nie rozpakowalismy bo czasu nie bylo, ale jutro to zrobimy i dam zdjecie
My dopiero niedawno z urodzin malego wrocilismy, meza to tak wymeczyli ze juz ma dosc haha
Aaa co do kremu ja mam sudocrem i linomag zamowilam wlasnie z cynkiem... Myslalam ze to ten lepszy a widze dupa. Bede musiala kupic inny. Albo zamowilam bepanthen to moze wystarczy dla niego i na moje sutki
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Daria na pewno lekarz podejmie właściwą decyzję, nie martw się
A dziś gin Ci mówił o ile jest większa główka ? Wiesz moja też dziś się wypycha że hej, normalnie czuje jej nogi pod skóra 
Ja mam też bepathen dla siebie i chyba dokupie do tego sudocremu alantan jednak

nick nieaktualnyAnita, jest glowa o 6 tyg wieksza.. Caly czas tak leci z ta glowka, ale jak sprawdza wszystkie przeplywy i w glowie jest prawidlowe, wiec moze taki jego urok.. Po rodzicahc, bo my tez wielkie lby mamy
napewno ebdzie dobrze, wierzymy w to!
Hehe te wypychanie jest niezle, pierwszy raz tak mocno
Ja moze tez alantan kupie
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaria u mnie tez sie zaczelo od kropek na boczkach

Ten rozstep na brzuchu to na szczescie ponizej pepka wiec raczej malo widoczne miejsce
Kurn z ta glowka to dziwnie, tzn ze teraz mial glowke na 40tydzien?
Tez mysle jak Anitka ze na pewno lekarze podejma odpowiednia decyzje!
Anitka wspolczuje opuchniec i dretwienia rak, moje nogi odziwo nie puchna ale moze nie chodze tyle co Ty! Akurat teraz macie tyle lazenia w zwiazku z domem..
Ja musze ten bepanthen kupic na brodawki..
amela, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Daria na pewno, skoro gin mówi ze wszystko jest w porządku to na pewno tak jest !
moja z kolei ma długą kość udową, więc ma długie nogi.. o jakieś 3,5 tygodnia
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

nick nieaktualny
-
Kamilka wiesz myśle że po prostu tak mam, wcześniej jeszcze jak nie mieliśmy tyle latania to już mi puchły ;/ jesteś tą szczęściarą której nie puchną :)ale to jest uciążliwe strasznie... najgorsze są wieczorem ;/
a musze Wam powiedzieć że odkąd biore ten magnez to tak mi ręce nie drętwieją, fakt bolą mnie te dłonie ale już nie budze się w nocy z rękoma całymi zdrętwiałymi !

nick nieaktualnyAnita wspolczuje puchniecia nog
wiele kobiet na koncowce ma ta dolegliwosc niestety.. A tu ejszcze takie upaly sie szykuja..
Kamila juz ma glowke na 41 tydzien.. Caly czas jest ona o pare tygodni do przodu. Nie widac nic nieprawidlowego w strukturze, lekarz powiedzial ze nie ma sie raczej czym martwic. Ze jak cos da mi skierowanie do szpitala na cc czy cos takiego. Zobaczymy za 2 tygodnie, ale chyba bede sama nalegala na ta cc.. Nie chcialam, ale boje sie komplikacji i nie chce ryzykowac jak glowka taka duza bedzie..
Anitka super ze taka dluga kosc udowa! Ja to sie martwilam ze moj ma ktorka ( rozne sie naczytalam, zespol downa itd) ale ma nozke prawie jak tydzien ciazy wiec chyba nie powinnam sie stresowac...
amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Myśle, że jeżeli cokolwiek by zaniepokoiło Twojego gina to na pewno by Ci o tym powiedział ! więc nie masz się czym martwić
a z tym cc to faktycznie może będzie to bezpieczniejsze dla malucha!? Ja też mam wizyte za 2 tygodnie w poniedziałek i zobaczymy jak tam moja malutka urosła
Camille87, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość

nick nieaktualnyDaria no to w takiej sytuacji nie sadze zeby ginekolog nalegal na porod sn.. po co masz sie meczyc, mieliby Cie nacinac itd.. no i rodzilabys wczesniej, w konkretnym terminie
pewnie jako pierwsza z nas!
Anita ja tam nie chce chwalic, bo jak sie z braku rozstepow cieszylam tak zaczely wyrazić na potege..
A tak swoja droga to ten czas leci tak szybko! U mnie zaraz na suwaczku 2 tygodnie wybija !
amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila masz racje.. Obojetne mi jaki porod, byleby bylo dobrze.. Powoli zaczynam sie nastawiac na cc..
Mi rozstepy napewno niedlugo powieksza sie i wyjda.. Trudno
Z tym czasem macie racje
juz 36/37 tygodnie.. Niesamowite 
Anita to czekamy na wiesci ile na Twoja mala
to juz ostatnia wizyta z usg nie? Potem jak cois w szpitalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2014, 23:43
Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak czytam czerwcowki to dziewczyny po cc niezle sobie radza wic nie ma sie co bac, ja mialabym gorzej bo nikogo do pomocy - minus cc to dluzsza rekonwalescencja

Ja mam wizyte we wtorek, maly pewnie 3kg jeszcze nie osiagnie tak mi sie wydaje, miesiac temu mial ponad 1900g..
amela, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana dziewczyny powiedzcie mi czy Wy się też opalacie ? Jakoś przykrywacie brzusiu? bo teraz tak gorąco ze czas na plazy się pobyczyć i sie zastanawiam jak ochronić brzuszek
no i strasznie drętwieją mi ręce czy któraś tez to ma i jakoś sobie z tym radzi bo mnie cholerka bierze
Ja już zaczełam 34 tydzień ten czas szybko leci aż mnie przeraża
Miłego weekendu życzę

SŁODKICH SNÓW

[