Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mila ale mialas przygode
ja mam tak samo jak mam kontrol,mimo ze nie pije to i tak mam stracha,nogi robia sie miekkie a serce wali jak glupie
Sylkafajnie ze Ci sie udalo cos znalezc
tylko pamietaj nie forsuj sie za bardzo
Madzikovy moja mala tez sie mniej rusza,mniej kopie. Widocznie nie ma miejsca,ale wazne ze wogole cos czuje
Co do rozmiaru nog to ja tez slyszalam ze wcale nie musza sie znmniejszyc do tego samego rozmiaru co przed ciaza. Moga zostac wieksze. Mam nadzieje ze tak nie bedzie
MILA lubi tę wiadomość
-
No szyjka dluga,myslalam ze sie cos zmniejszyla a tu nic. Chociaz pewnie to sie moze wszystko z dnia na dzien zmienic. Ale jak na razie to rychly porod mi raczej nie grozi
Ciekawe wlasnie jak Amela
Camilla ale sen
Mi sie tez kiedys snilo ze szlam w lesie i trzymalam Monie za reke a ona kogos tez trzymala ale nie wiem kogo i tak szlysmy we 3porabany sen
Ruda27, Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
Wogole sie wkurzylam bo podjechalam tez do przychodni do tej nowej poloznej i okazalo sie ze nie ma mojej karty,ani dokumentow wypisanych przez tamta polozna. Tamta pewnie wziela ze soba a nie mam do niej nr tel. i nie mam jak sie z nia skontaktowac a w rejestracji nie chca dac
Ta nowa mowi ze po porodzie ta poprzednia do mnie powinna przyjsc.. a jak nie przyjdzie ?? i zostane w koncu bez poloznej
A lekarz mi sie dzisiaj pytal czy mam polozna to powiedzialam ze mam a tu taki numer. Nie wiem co mam zrobic -
haha ale sen Kamila, no ja mam czasem tez tak dziwne sny i nie wiem skad to sie bierze w mojej mózgownicy:P
bylam w sklepie po mleko i truskawki masakra jaki upał...
Magda ale masz dluga szyjke! mi ostatnio lekarz w karcie ciazy wpisal szyjka 2 cm wiec chyba nie jest zle:P zreszta mam nadzieje ze wytrzymam 2 tyg a potem chce rodzic:P
mi lekarz nie mierzy obwodu glowki tylko obwod dwuciemieniowy glowki ale nie sadze zeby Kacperek byl olbrzymem.
szkoda ze u mnie nie ma zadnego usg 4d darmowego bo bym poszla a isc na usg zeby sobie tylko popatrzec i wydac pieniadze to mi sienie usmiecha teraz... mysze sie zadowolic usg na nfz. moze jeszcze jedne usg bede miala zobaczymy.
seneka ja po goleniu zawsze smaruje sobie pipke kremem nawilzajacym i krostki nie wychodzaCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Mila, ja nie wiem jak Ty dajesz rade siedzieć w pracy, ja nie wytrzymuję 1 godziny w pozycji siedzącej, tak mnie dupsko nawala, konkretnie kość ogonowa...nie zazdroszczę, ale na szczęście już niedługo.
co do ruchów dziecka, to też zauważyłam, że w upały to on jakiś mniej aktywny jest, czasami da znak, że jest, wieczorem bardziej się rozkręca.
Miałam dziś wizytę w prywatnym szpitalu, taką kwalifikacyjną, bo tam żeby rodzić trzeba przejść casting, udało się, ale ciągle nie jestem zdecydowana...
Wybrałam się autobusem, bo nie chciało mi się zawozić męża o 6 do pracy...hmmm wracałam taksówką. ja tego nie ogarniam, komunikacja miejska to zagadka, okna zablokowane bo klima, a klima i tak nie włączona!MILA, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Magda, chodzi o to, że przyjmują tylko osoby z idealnymi wynikami, bez komplikacji...prywatny szpital, więc nie chcą sie bujać z powikłaniami.
Ja sie śmieję, że to casting, oni to nazwywają chyba wizytą kwalifikacyjną czy jakoś tak. przynosisz wszyskie wyniki z ciąży, robia wywiad i decydują czy cie przyjmują czy nie.MILA lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyPowdziwiam was ze wyszlyscie z domu! Ja wynioslam tylko suszarke z ubraniami na balkon i taki tam gorac ze ucieklam szybciej niz wyszlam
Agapast ja mialam tylko badanie dlugosci szyjki jak mi sie wmrecilo ze mam rozwarciea tak to tlko palpacyjnke bada
A snu to juz nie bede komentowac Monia wszystkim sie sni
Ja jem zminiutkiego soczystego slodziutkiego arbuzaMILA, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
a ja zrobiłam sobie chwilę przerwy i poszłam do kuchni ( tu w pracy)
nogi położyłam na krzesło (zjadłam woreczek czereśni) i przyszła ulga
bo z tego siedzenia w jednej pozycji od rana to mam wrażenie krew wpłynęła mi do kostek i nie wraca - czuję jak nogi mam ciężkie i boląWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 14:34
agapast, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda super ze wizyta udana:)
Ja wlasnie wrocilam od poloznej wiec tak kolejna wizyta za ponad 2 tyg poza tym dzieciatko glowka u gory wiec jesli sie nie obroci do nastepnej wizyty jade do szpitala na usg bo on sie stala ale nie moze jest bardziej po prawej stronie ale czassami czuje jakas wielka gule z lewej strony i niestety wraca co gory a gowka centralnie u gory nie zboku tylko u gory....badania w sumie sa pozniej normy ale nic z tym na razie nie trzeba robic jezu nie rozumiem po co wtedy maja te normy hemoglobina ponizej normy ale czerwoe 3,89 plytki krwi troszke podskoczyly ale tez pozniej normy no i hematokryt tez cos sie boje ze moze mi tez gorzic cesarka przez to polozenie synka no nic jeszcze troszke czasu ma....