X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka to fajnie ze lekarz zorientowal sie ze zostawilas u niego ta karte w Pl pewnie by to zostawili w rejestracji i tyle...

MOnia zdrowka...

Kamilka, Ruda, Amelka i inne dziewczyny ktore sa juz tak blisko porodu ale wam zazdroszcze tez juz chcialabym byc conajmniej w 37 tyg

Moni&, Ruda27, Camille87, Sylka, Magda2013, amela, Dodi lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ninkapa zleci nam zobaczysz, teraz moze sie troche ciagnac bo juz sie doczekac nie mozemy ale za kilka tygodni bedziemy milo wspominac ten okres oczekiwania;)

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie ninkapa, szybko zleci :-)
    Ja nawet nie wiem kiedy to minelo!

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Znowu nie było mnie trochę, a Wy zdążyłyście napisać tyle, że nie dam rady tego nadrobić :D
    Ninkapa, no co Ty, patrz jak to leci. Ja mam wrażenie, że dopiero zrobiłam test ciążowy, a tu już III trymestr w drugiej połowie. Haha :D Leci tak szybko, że zaraz wszystkie będziemy na porodówkach. ;)
    Jeju, ale jestem zadowolona! Byliśmy wczoraj z moim Pawłem w polskim sklepie, kupiliśmy m.in. kiełbaski i ugotowałam dziś żurek. Jak dobrze zjeść coś, co smakuje jak z prawdziwego, polskiego domu. :D

Aggie, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sproquette, wszedzie dobrze ale w domu najlepiej ;-)
    Dobrze ze macie chociaz mozliwosc dostania polskich produktow!

U nas nadal upal, a ja dalej mecze sie ze zgaga.
    Gdzies w oddali slychac grzmoty wiec mkze lada chwila lunie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie juz kupione termometry? Bezdotykowe, do czola do ucha czy jakie? Bo ja szukam wlasnie i nie wiem jaki wybrac..

• agapast Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, ja kupiłam microlife bezkontaktowy, mierzy temp. ciała, powietrza, wody, pokarmu i łatwy w obsłudze, co dla mnie ważne:)

ooo, nawet na doz.pl jest w promocji...pospieszyłam sie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:39

Aggie, Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, ja kupilam do ucha.... ale jak popatrzylam na recenzje tych bezdotykowych to zaluje ze nie wzielam takiego, teraz to nie bede wariata z mojego robic i kupowac kolejnego (on byl za zwyklym).

Ninkapa mi tez sie wlecze, raptem dzien do przodu jestem a dziewczyny tu zaraz na porodowki sie zsypia :P

Ewa, to gdzie jestes ze masz daleko do polskiego sklepu? U mnie jest centralnie wysyp ich, wszedzie dookola, dzieki temu taniej mozna kupic, a tam pewnie was orzneli niezle...

Camille87 lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agapast a sprawdzalas jego dzialanie? Nje przeklamuje? Widze wlasnie ze jest za 101zl to ten?

Aggie jakie recenzje przeczytalas??

• Domi IRL Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja mam taki do ucha, czola i pokazujacy temp w pokoju ( dotykowy).

Wiem jak do czola dziala ale do ucha ciezko mi ogarnac mimo instrukcji i do dzis ani razu nie udalo mi sie zmierzyc ani mojemu mezowi wiec chyba bedziemy uzywac do czola funkcji tylko:)

t60z7qg.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolnie ze jest bardzo dobry, mozna go uzyc praktycznie do wszystkiego zaczynajac od mierzenia temp maluszka po odmierzenie temaperatury w pokoju i konczac na jedzonku :) Ludzie chwala sobie ten wynalazek bo jest bardzo latwy w uzyciu (te do uszka sa trudne dosc, trzeba dojsc do wprawy zeby odmiarzalo poprawnie). Wiec jakbym miala szanse wyboru jeszcze raz... bezdotykowy raczej bym kupila.

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo widze temat termometrow to prawda te do uszka sa dosc ciezke po temperatura zalezy od tego jak gleboko sie to wlozy ale jak jest gorzaczka to pokazuje bardzo dobrze ja mam ten do uszka od ponad 5 lat i temp pokazywal dobrze w ogole najlepsze termonetry to te stare ale dla takich malych dzieci nie uzywane bo dokladniej mierza temp u nas w przychodzi mierza takim jak ja mam albo taki patyczke pod paszke wkladaja albo pod jezyczek...a widzialyscie smoczkowy termometr?

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • agapast Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, sprawdzałam, mój egzemplarz działa:)

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie kupilam jeszcze termometru,mam w domu dwa elektroniczne, nie wiem czy kupowac.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila Ja też kupiłam microlife i na tyle ile go zdążyłam użyć jest fajny no i ma dobre opinie. I tak jak mówi Agapast i Aggie - można nim mierzyć wszystko - od temp. mleka w butelce, wody w wannie po temp. w pomieszczeniu :)

Tutaj masz link http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-produkty/termometr-elektroniczny-bezkontaktowy-microlife-nc-150-17500.html

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochane za pomoc! <3 Wiec chyba kupie ten microlife, ciekawa jestem jaka jest roznica miedzy tym nc100 (agapast) a nc 150 (Sylka)..

Ja znalazlam jakis do uszka ale skoro mierzenie w uszku wymaga wprawy to chyba wole nie ryzykowac. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkapa mi ten smoczkowy gdzies sie rzucil w oczy ale nie zaglebialam sie :-)
    Ciekawy wynalazek ;-)

• Sproquette Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie, mieszkamy w Southsea. Do tej pory znamy tylko 2 PL sklepy w tej okolicy. W jednym faktycznie drogo, drugi (ten do którego chodzimy) już bardziej spoko. Ale nadal nie mamy za bardzo porównania.

as9mJnk.jpgas9mp1.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila proszę - tutaj masz opinie:

nc 100 http://www.ceneo.pl/4551354#tab=reviews

nc 150 http://www.ceneo.pl/26681098

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Sproquette Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka, a czym się różnią?

as9mJnk.jpgas9mp1.png
‹‹ 1460 1461 1462 1463 1464 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ