Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylka to fajnie ze lekarz zorientowal sie ze zostawilas u niego ta karte w Pl pewnie by to zostawili w rejestracji i tyle...
MOnia zdrowka...
Kamilka, Ruda, Amelka i inne dziewczyny ktore sa juz tak blisko porodu ale wam zazdroszcze tez juz chcialabym byc conajmniej w 37 tygMoni&, Ruda27, Camille87, Sylka, Magda2013, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Znowu nie było mnie trochę, a Wy zdążyłyście napisać tyle, że nie dam rady tego nadrobić
Ninkapa, no co Ty, patrz jak to leci. Ja mam wrażenie, że dopiero zrobiłam test ciążowy, a tu już III trymestr w drugiej połowie. HahaLeci tak szybko, że zaraz wszystkie będziemy na porodówkach.
Jeju, ale jestem zadowolona! Byliśmy wczoraj z moim Pawłem w polskim sklepie, kupiliśmy m.in. kiełbaski i ugotowałam dziś żurek. Jak dobrze zjeść coś, co smakuje jak z prawdziwego, polskiego domu.Aggie, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila, ja kupiłam microlife bezkontaktowy, mierzy temp. ciała, powietrza, wody, pokarmu i łatwy w obsłudze, co dla mnie ważne:)
ooo, nawet na doz.pl jest w promocji...pospieszyłam sieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:39
Aggie, Camille87, amela, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Kamila, ja kupilam do ucha.... ale jak popatrzylam na recenzje tych bezdotykowych to zaluje ze nie wzielam takiego, teraz to nie bede wariata z mojego robic i kupowac kolejnego (on byl za zwyklym).
Ninkapa mi tez sie wlecze, raptem dzien do przodu jestem a dziewczyny tu zaraz na porodowki sie zsypia
Ewa, to gdzie jestes ze masz daleko do polskiego sklepu? U mnie jest centralnie wysyp ich, wszedzie dookola, dzieki temu taniej mozna kupic, a tam pewnie was orzneli niezle...Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja mam taki do ucha, czola i pokazujacy temp w pokoju ( dotykowy).
Wiem jak do czola dziala ale do ucha ciezko mi ogarnac mimo instrukcji i do dzis ani razu nie udalo mi sie zmierzyc ani mojemu mezowi wiec chyba bedziemy uzywac do czola funkcji tylko:)Camille87 lubi tę wiadomość
-
Ogolnie ze jest bardzo dobry, mozna go uzyc praktycznie do wszystkiego zaczynajac od mierzenia temp maluszka po odmierzenie temaperatury w pokoju i konczac na jedzonku
Ludzie chwala sobie ten wynalazek bo jest bardzo latwy w uzyciu (te do uszka sa trudne dosc, trzeba dojsc do wprawy zeby odmiarzalo poprawnie). Wiec jakbym miala szanse wyboru jeszcze raz... bezdotykowy raczej bym kupila.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
ooo widze temat termometrow to prawda te do uszka sa dosc ciezke po temperatura zalezy od tego jak gleboko sie to wlozy ale jak jest gorzaczka to pokazuje bardzo dobrze ja mam ten do uszka od ponad 5 lat i temp pokazywal dobrze w ogole najlepsze termonetry to te stare ale dla takich malych dzieci nie uzywane bo dokladniej mierza temp u nas w przychodzi mierza takim jak ja mam albo taki patyczke pod paszke wkladaja albo pod jezyczek...a widzialyscie smoczkowy termometr?
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kamila Ja też kupiłam microlife i na tyle ile go zdążyłam użyć jest fajny no i ma dobre opinie. I tak jak mówi Agapast i Aggie - można nim mierzyć wszystko - od temp. mleka w butelce, wody w wannie po temp. w pomieszczeniu
Tutaj masz link http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-produkty/termometr-elektroniczny-bezkontaktowy-microlife-nc-150-17500.htmlCamille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny