Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje gienia ! Poród naturalny i dzieciaczek 3.8 jest nadzieja, że nie trzeba cesarskiego cięcia życzę samych przyjemnych chwil z synkiem jak będzie chwila i odetchniesz to napisz coś więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:13
-
nick nieaktualny
-
Kamila, Monia, Kada mocno trzymam kciuki, żeby jednak dzieciaki zechciały opuścić apartamenty
Amela wszystkiego najlepszego, szybkiego porodu i oby zaraz się zaczął
Genoweffa GRATULACJE !!! Ale dzielna jesteś, bo to całkiem duży Grześ
Magda2013 a jak u Ciebie? Ty już z maleństwem?
Lanusia nie wiem na którą idziesz do szpitala, ale życzę Ci, żeby wszystko migiem się zaczęło i tak samo szybko i bezboleśnie skończyło
A ja obudziłam się z takim bólem bioder, że już musiałam wstać. Oj ciężko już jest, ale do pn 3 dniDodi, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Genoweffa gratulacje! Piękna waga synusia
Kamila postępów w dalszym rozwarciu! Piękna data na narodziny! No i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!
Monia, Amela, Kada, Lanusia Wam również powodzenia życzę
U mnie się wyciszyło.. Krzyż nadal ćmi i bolą nogi, ale to raczej dlatego że mały schodzi coraz niżej w kanał.. Skurcze są od czasu do czasu ale nieregularne. Za to od wczoraj sikam jak kot, w nocy praktycznie co godzinę wstawałam do toalety.
Pozostało czekać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:58
Dodi, amela, celia, Aggie lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Genowefa ogromne gratulacje
Kamilka Ty wiesz.... Powodzenia na pewno po cos czekal synus mam nadzieje ze zrobi piekny prezent Wam na rocznice
Kada, Lanusia, Monia i chyba oktorej zapomnialam powodzenia tera czekam na info ze juz macie maluszki przy sobie....
A u nas spokoj mi sie nie spieszy byle do tego 40 tyg urodzic jakos mam taki wew spokoj moze dlatego ze jeszcze troszke rzeczy chce ogarnac w domciu....
Pisalam wam wczoraj ze chce torbe przejrzec no i nici z moich planow...
Uciekam jakies sniadanko przygotowac dzieciaczkom.....MILA, Sylka lubią tę wiadomość
-
No nareszcie kochane coś się dzieje..
U Nas noc spokojna uf... Wyspałam się troszkę jak można nazwać mój stan euforii i wpatrywania się w Marcela spaniem... Kocham patrzeć jak śpi wtedy robi super minki i uśmiecha się tak szeroko że widać dziąsełka... Mam dziś stan rozmarzenia i oczekiwania na wasze maleństwa.... Powodzenia dziewczynki!!!Sylka, le'nutka, celia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej
Genoweffa gratulacje!!! zdrówka dla was
Kamila wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!! no i czekamy na Kubusia
Monia, Amela, Kada, Lanusia mam nadzieję że pójdzie szybko i za chwilę będzie po
- powodzenia -
Paulinko czyli można powiedzieć że noc udana co
Ninkapa ja niby tez spokojna ale nie ukrywam że mam już dosyć
Sylka pozostaje czekać na rozwój syt.
A ja poszłam wczoraj spać i było wszystko ok . Położyłam się i juz chce zasypiać a tu taki ból w górnej części brzucha masakra zaczeło mnie mdlić i zbierać na wymioty
ale dalej leżałam i czekałam aż przejdzie ale ból odszedł i wrócił no i zaczełam sie zastanawiać czy sie nie zaczeło. Wstałam poszłam do kubelka i zwymiotowałam
Bolało dalej. Wziełam nospę, poczekałam trochę i poszłam do łóżka - wszystko przeszło.
Rano mnie nic nie bolało ale brzuch twardy i napięty ehhhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:16
Dodi, amela, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Mika skurcze to skurcze nie kłucie
Podobne do skurczów brzucha , na pewno kiedyś cie tak bolało.
Ja sama wczoraj czytałam gdzie skurcze sie mogą zaczynać, bo mnie bolało w górnej części brzucha i doczytałam, że tak może być. Zaczynają się w górnej części i przechodzą nizej.
Ale przede wszystkim ból przychodzi trzyma chwilę i puszcza. Jeżeli zauważysz regularność bólu ze odchodzi ale wraca i trzyma coraz dłużej i wraca coraz szybciej to to jest toWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 13:45
Dodi lubi tę wiadomość
-
Hejooo!
A ja pospałam jeszcze troszkę
Ale akcja dziś na fb, trzyma w napięciu lepiej niż niejeden thriller
Dopinguję Was wszystkie!!!
Mika ja mam kłucia na dole w podbrzuszu, ale nie odczuwam ich jako skurcze. Po prostu od czasu do czasu zakłuje. Przy skurczu spina mi się brzuch i boli na dole jak na miesiaczkę. Ale podejrzewam, że każda z nas odczuwa to inaczej...
Dziś w nocy miałam tak silny skurcz, że byłam w stanie poczuć każdą część ciała mojego maleństwa pod skórą tak go opięłoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 10:27
MILA lubi tę wiadomość
-
A ja dziewczyny juz salon prawie ogarnela musze jeszcze odkurzyc i wymopowac podloge ale z najgrszego juz usprzatniete....
za to u chlopcow pelno porozrzucanych zabawek wiedzialam ze tak bedzie no ale to ich pokoj wiec niech sie ucza sprzatac po sobie ciesze sie ze z salonu zniknely te wszystkie zabawki tylko jeden samochodzik zostal na ktorym mozna jezdzic...
Kamilka pewnie juz rodzi a Kada cos pisala na fb ze do domu wraca bo nie ma rozwarcia czy cos w tym stylu... -
Sylka musze choc sil brakuje i jak ide na drzemke to kregoslup tak boli ze prawie placze z bolu ale co moge dzidzia juz coraz blizej wiec musze wszystko ogarnac a znajac zycie synek sie urodzi to i tak bedzie co jeszcze robic dobrze ze maz bedzie mial 2 tyg wolnego wiec torszke pomoze mi w opiece nad 2 pozostalych dzieci bo bede musiala wypracowac sobie nowa rutyne bo dzieci od wrzesnia do skzoly beda chocic wiec bedzie ciekawie z organizacja czasu ale co tam inni daja rade to i ja dam sobie aaa a dzis jest czysto a jutro znowu bedzie balagan niestety przy 2 dzieci to jest nieuniknione:D
celia lubi tę wiadomość