Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
amela wrote:dzięki dziewczynki za życzenia :*
Ja już po ktg, tak więc mam skurcze i to dosyć duże, nawet jeden na 70-80 % ale nieregularne, nie mam rozwarcia ale szyjka skrócona, zrobiła mi masaż szyjki (nie bolał wogóle)jak skurcze staną się regularne to mam jeszcze dziś przyjechać a jak nie to jutro o 11 melduje się na oddziale na wywołanie ! Pani doktor stwiersziła że już chyba małą chce wyjść
Powodzenia dla reszty kochane Kamilka, Moni, Madzia, Kada trzymam kciuki
No amela życzę Ci żeby to się zadziało samoistnie i szybko:* powodzenia Kochana:)amela lubi tę wiadomość
-
ojej to nieźle, ostatnio byłam na oddziale w MSW to jakoś nie widziałam tłumów.. kurcze ciekawe czemu tak dużo ?
mam biegunke, rano też miałam...więc może coś się ruszaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 17:17
Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej dziewczyny Byłam dziś u tej położnej, oczywiście nic nie wiem. Tzn wiem tyle, że niby wszystko jest w porządku. Nie wiem nic na temat mojej szyjki, rozwarcia czy czegokolwiek - takie uroki NHS. Następna wizyta znowu za 2 tyg - 22.08, czyli już 2 dni po terminie. Może do tego czasu urodzę. Ale muszę przyznać, że wróciłam i dostałam niezłego kopniaka na sprzątanie. Latałam ze szczotką, z mopem, robiłam puste pranie, czyściłam w ogóle całą pralkę, wysprzątałam łazienkę, w między czasie robiłam obiad, ogarniałam Nasz pokój, jakieś rzeczy małej jeszcze segregowałam. Syndrom wicia gniazdka - może jednak i u mnie w końcu coś ruszy niedługo.
celia, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość