Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aggie wrote:A to ja sobie chyba zrobie fryty z salatka z serem feta od wczoraj robicie smaka
Amela, juz na fb pisalam, ale powodzenia niech dzis sie urodzi jak najwiecej bobasow
Ninkapa, ja dzieci nie mam, a co z tego ze sie nasprzatalam wczoraj jak dzis nie widac? moj to taki balaganiarz, jak zanim nie bede lazic i marudzic to rozpierdzieli pol chalupy
a mnie dzis jeden mocny skurcz zlapal ale szybko przeszedl i nie wrocil, wiem ze przez mysl przeszlo, ze jesli to przepowiadajacy tak boli, to ja pierdziele takie uklady z matka natura i we wtorek blagam o cc tak mnie zabolaloAggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej napisze i tu dla tych co nie maja fb:
Dzis na swiat sn przyszedl Kubus o 18:05, 3920g, 59cm, 10pkt
Zrobil nam cudny prezent na rocznice slubu!
MILA, Aggie, Dodi, Gosiaczek, Sylka, karm3lka, le'nutka, mika1987, RewolucjaSięDzieje, Nadia, amela, genoweffa, Magda2013, Macca lubią tę wiadomość
-
MMA oczywiscie ze mozesz dolaczyc do nas na fb dodaj mnie na belly do przyjaciolek to podam Ci moje dane, odszukasz mnie na fb, dodasz do znajomych i dodam Cie do grupy:-)
Kamilko jeszcze raz wielkie gratulacje
A mnie martwi pewna rzecz, od jakiegos czasu mam uczucie jakby moje serce bylo sciskane w klatce piersiowej, jakby mialo za malo miejsca, macie tak tez? Nie jest to non stop, ale dosc nieprzyjemne jak juz jest. -
Witam się i ja w nocy raczej nad ranem standard nie spałam bo skurcze a teraz non stop coś ze mnie wylatuje a nie wiem co dużo śluzu lepiacego galaretkowanego no dziwny w każdym razie
Sproquette lubi tę wiadomość
-
Hejko
A mnie dzisiaj złapał w nocy dzuwny ból. ..myślałam że będę jechała do szpitala...na wysokości nerek...ani usiąść ani się położyć. ..przeszło po 3 minutach...nigdy nie miałam takiego bólu...
Martwie się strasznie, Mały standard-mało ruchów. Ja standard-znerwicowana.
Wyć mi się chce....
Jadę na działkę....celia, MILA lubią tę wiadomość
-
Hej
Ja od wczoraj wieczora nie miałam internetu...;/
Faktycznie cisza tu jak nigdy
Kamilka jeszcze tu napisze serdeczne gratulacje kochana, piękna data, piękny dzień
Quendi spokojnie na pewno wszystko jest ok, pomasuj brzusio to malutki się odezwie.
Niebieska może u Ciebie to już niedługo
My za godzine wychodzimy, myśle, zeby wszystko zabrać, torby już spakowane w samochodzie, jej stres mnie troche łapie !! ODezwe się jak bede już w szpitalu, trzymajcie kciuki prosze !
Dodi, Niebieska, Sylka, Aggie, MMA, celia, Quendi, MILA lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
GRATULUJEMY GENWOEFA KAMILKA
WOW ILE JUŻ MAMY DZIECIACZKÓW NA ŚWIECIE !!
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 13.08 EMIL / 12.07 - SN
marderkowa MILA / 14.07 - CC
Paulia87 18.08 MARCELEK / 25.07 - CC
Jus1985 18.08 CÓRKA / 27.07 - SN
Madzikovy 29.07 ZUZANKA / 29.07 - CC
Seneka 14.08 MACIUŚ / 29.07 - SN
Kasieńka:) 01.08 LENKA / 30.07 - SN
Kajoni 01.08 ADAŚ / 31.07 - CC
ona20 24.08 OLIWIA / 31.07 - CC
Positive 14.08 ALICJA / 1.08 - SN
Domi IRL 1.08 VERONIKA / 1.08 - CC
mala_mi 06.08 KLARA / 06.08 - CC
Ruda27 31.07 NATANIEL / 06.08 - CC
Genowefa 29.07 GRZEŚ / 06.08 - SN
Macca 12.08 EMILY / 07.08 -SN
Camille87 29.07 KUBUŚ / 08.08 - SN
CZEKAMY NA :
Lanusia93 - - 01.08 CÓRKA LILIENKA
Amela - - 03.08 CÓRKA NELKA
Magda2013 - - 3.08 CÓRKA MAJECZKA
Moni& - - 4.08 SYN KACPEREK
Niebieska - - 10.08 SYN KACPEREK
MMA - - 10.08 SYN PAWEŁEK
Celia – - 12.08 CÓRKA JUSTYSIA - CC
Kada24 - - 12.08 SYN MATEUSZEK
Nezumi - - 13.08 CÓRKA ALICJA
agapast - - 13.08 SYN MICHAŁEK
Quendi - - 18.08 SYN HUBERT
Mila - - 18.08 SYN BARTUŚ - CC
Gosiaczek - - 19.08 SYNEK - CC
Ninkapa - - 19.08 SYN LUCAS
Sproquette - - 20.08 CÓRKA JULKA
_Cleo_ - 21.08 CÓRKA
Mika 28 - - 22.08 CÓRKA JULCIA
Mika1987 - - 23.08 CÓRKA MAJUSIA
Aggie - - 24.08 CÓRKA MAYA
Sylka - - 25.08. SYN OLAV
le'nutka - - 27.08 SYN JULIAN
aicha - - 29.08 CÓRKA MADZIA
Nadia - - 30.08 CÓRKA ALICJA
Dodi- - 30.08 CÓRKA AMELKADodi, Sylka, Camille87, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
witajcie:)
Coraz wiecej rozpakowanych:)
Ja wczoraj tez mialam jakies skurcze ale zero plamienia wiec sa to przepowiadajace takze na razie u mnie cisza moj maz do mnie mowi ze moglabym juz urodzic bo on chce miec 2 tyg wolnego od pracy:D:D:D
pewnie zaczne sie niecierpliwic jak bede juz w 39 tyg a dni dalej beda lecialy jak na razie weekend zapowiada sie bardzo pracowicie...
no nic zycze milego weekendu rodzacym szybkiego i bezbolesnego porodu
Niebieska, Dodi, Sproquette, celia, MILA lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
Amela powodzenia w szpitalu, a Ty na wywolanie jedziesz czy ktg?
Ja mialam w nocy bole miesiaczkowe, i pare skurczy, ale to wsio jedyne co mnie martwi to to ze mala wczoraj za duzo sie nie wypinala... i nie wiem czy to przez diete, czy cos sie dzieje? zwariuje, teraz przez ta cukrzyce to wszystkiego sie boje poczekam do polowy dnia, jak nie zacznie "biegac" jak zwykle to zadzwonie na oddzial...
Niebieska, u Ciebie to juz sie lada chwila moze zaczac cos dziac
Sylwia, wspolczuje, mnie przed wczoraj tak plecy bolaly ze jak Darek zadzwonil na przerwie z pracy to na niego nawrzeszczalam, centralnie sie wyzylam na nim, nie pomoglo, ale moze sprobujNiebieska, amela, Dodi, celia, MILA lubią tę wiadomość