Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka no proszę... jak świetnie wieści czyli możemy się jeszcze dzisiaj spodziewać jakiegoś rozwoju akcji? życze Ci by tak zostało, że nie czujesz się na poród a było szybko, sprawnie i bezboleśnie
Aggie ale przecież herbaty gorzkiej możesz sobie zrobić bo tu głównie chodzi o to, by nie podżerać między głównymi posiłkami swoją drogą w jakich jednostkach ten pomiar Ci wychodzi?
Lanusia niezły ten przedział wagowy buuaahhhaa w sumie to tylko 2kg różnicy jakby nie było oby coś w końcu również u Ciebie ruszyło :)rzeczywiście średnio jakbyś zdawała Kamili relację by przekazała info na forumSylka, Lanusia93, Aggie lubią tę wiadomość
-
Dodi ale ja nawet nie miałam badania ginekologicznego, a co mi może położna powiedzieć na podstawie obmacania brzuszka i moich objawów. E tam, ja się nie napalam choć ból krzyża jest naprawdę dokuczliwy. Idę pod prysznic
Dodi, Lanusia93, Aggie lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Dodi ale ja nawet nie miałam badania ginekologicznego, a co mi może położna powiedzieć na podstawie obmacania brzuszka i moich objawów. E tam, ja się nie napalam choć ból krzyża jest naprawdę dokuczliwy. Idę pod prysznic
Sylka ja nie wiem, nie znam się ale może byłoby miło jakby tak niespodziewanie synuś przyszedł ciutkę wcześniej na swiat tak bez większych zapowiedzi
-
Dodi, już rozwiązałam swój problem Siostra obiecała, że wpadnie na forum w poniedziałek i da znać jak po tym cewniku i oksytocynie i później skrobnie 2 słówka o wadze małej i porodzie A ja jak już wrócę do domu odezwę się do Was na spokojnie.
Wybieram się na spacer, miłego wieczoru!
Będę jeszcze wieczorem, żeby się pożegnać i sprawdzić czy Sylka, Kamila i Kada urodziły Chyba że ktoś jeszcze zgłasza gotowość albo podejrzane objawyDodi, Sylka lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Dodi, no wlasnie nie wiem, mi polozna powiedziala tylko woda... a sama woda mdli mnie mi nie robi roznicy czy slodka czy gorzka ta herbata... a wyniki podaje w mmol/L nie wiem czy to ma dla Ciebie jakis sens... wiem ze przed obiadem znow mialam 9,2 gdzie do 7 to norma czyli znow czyms podwyzszylam, i po to ten pamietnik
Dodi lubi tę wiadomość
-
Lanusia Ty to masz łeb jakby Któraś kiedyś potrzebowała to mogę podać swój nr telefonu na priv
Aggie herbata Ci cukru na pewno nie podniesie chyba że byłaby to herbata w granulkach albo coś takiego spokojnie możesz się napić a przy jedzeniu powinnaś dużą uwagę przywiązywać do porcji i do indeksu glikemicznego konkretnych posiłków bądź produktów. Ja mam normy mg/dL więc nie wiem jakby to było po przeliczeniu, w każdym bądź razie jesli masz normę do 7 to cza tego pilnować na początku cięzko, ale idzie się przyzwyczaić tym bardziej że Ty raczej tylko na chwilkę na diecie
no to Kada czekamy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 17:17
Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Macca gratulacje:)
Dodi sliczna dziewczynka a dlaczego byla w inkubatorze?
Oj dzieje sie u nas dzieje....super
A ja zostalam powiadomiona ze moja jutrzejsza wizyta u poloznej zostala odwolana swietnie wkurzylam sie bo kolejna mam w poniedzialek i to bedzie 39tyg bez jednego dnia a wizyte powinna miec teraz w 38( to ta jutrzejsza) 39,40 tyg musze to jakos przebolec a tak chcialam uslyszec bicie seruszka maluszka.... -
Dodi wrote:Domi gratuluję!!! jeny jaka słodziutka córusia rozumiem, że jesteście już w domu? jak samopoczucie i współpraca z dzidzią?
Jestesmy w domku juz od wczoraj po 6 dniowym w sumie pobycie w szpitalu- taka u nas procedura.
Poznajemy sie kazdego dnia, pracujemy nad karmieniem co bylo strasznie trudne- ale robimy postepy.
Tatus jest bardzo pomocny, wszystko robi przy malej oprocz karmienia i w domu wszystko robi ja tylko siedze i karmie:)
kada24, Dodi, Aggie, Sylka, celia, pestka, MILA, Bergo, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Sylka na koncowke cos czesciej wizytynp mialam 33.36.38.39.40 tak to chyba wyglada no ale co zrobic juz niedlugo spotkam mojego synka:)
Domi to super ze moglas byc w szpitalu i ze tak podchodza ze pomagaja przy karmieniu piersia i na pewno tez czulas sie bezpiecznej co? bo ja pamietaj ze wolalam byc w szpitalu w razie gdy cos sie dzialo z maluszkiem strasznie sie balam ze jemu moze cos sie stac....Sylka, Domi IRL lubią tę wiadomość
-
Dodi pierwszy dzien na tej diecie to ciezko okreslic dokladnie co moge a co nie to niepodjadanie jest najgorsze w sumie, bo na raz nie zjem duzo o po 30 minutach cos bym podzarla no ale wytrzymam, u Ciebie jest duzo gorzej, nie? z tego co pamietam to pisalas ze nawet czesci owocow Ci nie wolno?
Ninkapa orientujesz sie moze ile powinni wyplacic tego ojcowskiego? Bo Darek zaczyna panikowac ze bedzie kiepskoDodi lubi tę wiadomość
-
Aggie no najlepiej jeść co jakieś 2,5-3h. Rozumiem Cię doskonale, że po jednym dniu nie jesteś w stanie niczego stwierdzić skoro ja nie mogę wszystkich owoców to Ty raczej też nie musisz wybadać po czym Ci cukier skacze a co możesz bo każdy organizm inaczej reaguje
Aggie lubi tę wiadomość
-
Aggie to wszystko zalezy od firmy i jaka ma sie umowe mojemu placa 100% czyli normalna pensje ale wiem ze rzadowe jest duzo nizsze teraz nie wiem ile bo nie chce wprowadzic masz znalazlam to z rzadowej strony The statutory weekly rate of Ordinary Paternity Pay and Additional Paternity Pay is £138.18, or 90% of your average weekly earnings (whichever is lower). tkaze moj maz o wiele lepiej bo dostaje normalnie tak jakby pracowal
Aggie lubi tę wiadomość
-
GRATULUJEMY MACCA
WITAMY NA ŚWIECIE
Pekinka82 13.08 EMIL / 12.07 - SN
marderkowa MILA / 14.07 - CC
Paulia87 18.08 MARCELEK / 25.07 - CC
Jus1985 18.08 CÓRKA / 27.07 - SN
Madzikovy 29.07 ZUZANKA / 29.07 - CC
Seneka 14.08 MACIUŚ / 29.07 - SN
Kasieńka:) 01.08 LENKA / 30.07 - SN
Kajoni 01.08 ADAŚ / 31.07 - CC