Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki, u których już się coś zaczęło dziać Ja się wczoraj w nocy porządnie wystraszyłam, bo miałam sporo bolesnych ale króciutkich skurczy. Już się bałam, że może z Pawłem wywołaliśmy poród, bo wieczór mieliśmy przyjemny.
Ninkapa, Ty to masz fajnie z tymi chłopakami. Taka wesoła rodzinka, widziałam zdjęcia na fb kiedyś, to byłam nimi zauroczona
W temacie rocznic widzę, że Wy już obyte Nam pojutrze stukną dopiero 2 lata, ale i tak się czujemy jakbyśmy się znali całe życie.Dodi, Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
My mamy dosłownie parę minut spacerkiem do oceanu, parę razy weszłam tak do kolan. A jak mnie kusiło żeby wskoczyć, jejku!
I swoją drogą, obolała dzisiaj jestem na tej macicy trochę. Nie wiem co o tym myśleć. Jutro na szczęście już wizyta - myślę, że dotrwam. -
Mnie też kusi woda, ale u mnie to tylko górskie potoczki i fiordy gdzie woda jest lodowata! Ale kilka razy umoczyłam nogi i się trochę ochlapałam
Ja dziś na 14 idę do położnej ale pewnie i tak nic się nie dowiem...
Eva Ciebie badają ginekologicznie na wizytach?MILA, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka bynajmniej u mnie nie pobieraja tego wymazu....
ja dziewczyny uciekam drzemac mam nadzieje ze dzieciaczki tez sie zdrzemna choc to dla mnie nowa sytuacja bo ja na gorze oni na dole....jestem zmeczona i tak nie zrobilam wszystkiego czego zaplanowalam nie znioslam zabawet z gory na dol no cos moze wezmie mnie wene po drzemce....
aaaa no i mam nadzieje ze jak wstane to przeczytam mile wiadomosci o nowych dzieciaczkach na swiecie:)Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
Nie pobierają wymazu. Pytałam nawet, bo myślałam, że może przeoczyli Krew mi pobrały na pierwszej wizycie no i mocz faktycznie na każdej sprawdzają. A ostatnio miałam też zrobioną szczepionkę, bo mam ujemną grupę krwi.
Do GP ostatnio poszłam bez moczu, bo myślałam, że u niej może już nie trzeba, zwłaszcza, że 2 dni wcześniej byłam u położnej, to dała mi buteleczkę i wysłała do łazienki żebym jej chociaż trochę przyniosła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 13:14
-
nick nieaktualny
-
Kamilka kochana trzymaj się jesteśmy z Tobą i czekamy tu cały czas na informacje !
Ja teraz wychodzę z mężem z domu także bede pewnie dopiero późnym po południem, trzymam kciuki za każdą z Was i z niecierpliwością bede czekać na wieści od Was
Ja cały czas myśle już o sobocie... w sumie dobrze że to już pojutrze, wole chyba być w szpitalu żeby mieli mnie już na oku, bede się czuła pewniej !Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
ja podczas pierwszego porodu siedzialam w kabinie na krzesle a maz polewał mi brzuch letnia wodą, takie koła robił. działalo łagodząco ale nawet wtedy czulam skurcz ale na pewno troszke lzej wiec mysle ze poki mozna i w szpitalu jest mozliwosc to korzystac! tyle ze ja to siedzialam tak ze 3 razy po 40 minut !
Lanusia93 lubi tę wiadomość