Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mika witaj w klubie u mnie tez cisza jak makiem zasial moze w ciagu 24h mam do 5 skurczy i to wszystko moze jak nas wezmie to od razu nie bedziemy musial sie meczyc co? oby....
Toaleta wysprzatana :d zaraz biore sie za lazienke no i chyba na gore pojde po reszte zabawek:d ale szczerze powiem wam ze nie moge sie doczekac weekendu bo wtedy kupimy mebelki i jakis duzy storage zeby te walajace zabawki tam wrzucic i zeby nie byly na widoku :dMILA, celia lubią tę wiadomość
-
Mila gratulacje !!! 10 lat, to faktycznie można zapomnieć
Kamilka tak właśnie mi się wydawało, że 8 sierpnia masz rocznicę Czyli jednak mały wie co robi
Macca Ty pewnie już z maleństwem w ramionach
Monia to też całkiem ładna kluseczka u Ciebie, powodzenia
Ninkapa ja też się właśnie biorę za łazienkęMILA, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
ja w weekend zabieram się za przygotowywanie sypialni na przemeblowanie., Tzn pfffffffff
przemeblowanie to wstawienie komody z ciuchami małego he he he także nic wielkiego
ale też chce pościele poprac i świeże założyć i u nas i u córki zeby mieć z głowy.celia lubi tę wiadomość
-
Mila ja posciel tez juz wypralam... w weekend musimy podwyzszyc lozeczko maluszka no i juz wszystko uszykuje w sumie to tylko zaloze przescieradelko no i troszke obmyje lozeczko a i wloze rozek i to chyba tyle bo na razie jest cieplutko pewnie kolderke tez ubiore i ladnie uloze zeby jakos przyzwoicie wygladalo:d
Aggie, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo babeczki, widzę że dzieje się
Jezu, Kamila, tak spokojnie wszystko opisujesz że aż mnie udziela się błogi spokój Życzę bezbolesnego wypchnięcia synka
Trzymam za Was wszystkie kciuki, ja dziś mam wizytę po południu ale raczej nie nastawiam się na jakieś sensacyjne wieści- zbyt dobrze się czuję żebym miała zacząć rodzić
Dodi, Lanusia93, MILA, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
jej dziewczyny czytam i czytam wasze posty i sobie mysle ze u niektorych z Was z tym wywolaniem to koszmar;/, ja mam na niedzile termin i mam przyjechac na ktg i usg i powiedziala ze bede decydowac czy rodzimy czy nie, ale ja jesli nic sie nie bedzie dzialo to poczekam max do wtorku i wywolujemy. u nas tak nie przeciagaja widac po tygodniu czy dwoch, Kamila mialas termin na 29.07- podziwiam Twoją cierpliwość i trzymam kciuki za szybki porod jeszcze dzis!Lanusia u Ciebie tak samo! u mnie cisza, zero jakichkolwiek skurczy, nic a nic sie nie dzieje, pewnie jak sie zacznie to na calego
MILA, Camille87, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Hej Myszki
Kamilka, trzymam kciuki, mi Cie zal bidulko... sie naczekasz na tego swojego ksiecia... o tyle dobrze ze zadowolona jestes z opieki O to moze faktycznie czeka Kubus na rocznice?
Monia, bedzie dobrze, tez trzymam kciuki mocno
Magda, bo ja prorok jakis jestem powodzenia
Macca, biedulo nastepna, oby teraz szybko poszlo to mowisz ze epidural calkiem spoko?
Dodi, ja mialam glukoze robiona normalnie w maju, ale potem mimo wszystko zaczal sie cukier pojawiac w moczu, i to zignorowaly... od dzis zaczynamy diete i mierzenie cukru o Malutka juz sie tak nie martwie, marne szanse na cukrzyce u niej A ja posypiam dluzerj zwykle zdarza sie jak wczoraj nocka do doopy i wstanie o 5 ale zwykle kolo 8-9 mojego czasu sie podnosze korzystam!!
No to pierwsze klucie zaliczone (mowilam ze starsznie nie lubie igiel? niby jej nie widac w tym "dlugopisiku" ale jednak...) niezbyt mi wyszlo 3 razy sie klulam no coz, next time is gonna be muuuch better
Mila, woow niezly staz wszystkiego najlepszego :*
U mnie od wczoraj mala tak szaleje ze caly brzuch tanczy, az Darek pyta czy mnie to nie boli skurcze, raz na jakis czas sie pojawia, jakies takie srednio bolace, gorzej jak ide to musze sie zatrzymac, a jeszcze weselej jak mi sie siusiu zachce i skurcz zlapie a trza na gore isc ale do przezycia
Ja kolderke i poszewke na nia schowalam, bo i tak teraz sie nie przyda, a polozylam kocyk zrobiony przez mame czekam na kolejne dwa, co na koncowce sa
MILA, Camille87, celia, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
witam
U mnie noc słaba...plecy bolą i się jakoś nie wyspałam
Moni, Dodi dziękuje :* no mam nadzieje że już za kilka dni zobacze małą
Moni powodzenia w szpitalu, obyś już wszyła z synkiem
Miluś dziękuje dziś jakiś dzień do d... mam, u mnie nic się nie dzieje także w sobote jak nic na wywołanie jade i troche się tym martwie...
Macca czekamy na informacje że już po
Kamilka oby się ruszyło trzymam kciuki
Dziś zamierzam z mężem jechać gdzieś nad wode, ostatni nasz wypad przed narodzinami Nelki, może mi się humor troche poprawi !
miłego dniaMILA, pekinka82, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Amelka zazdroszcze tego pomyslu z woda marzy mi sie jakies cieplutkie jeziorka ale w Uk nie dosc ze zimne i glebokie to jeszcze chyba kapac sie nie mozna jedynie to widze wedkarzy
dzis musze zrobic przeglad torby do szpitala bo tak na raty sie pakowalm ze juz sama nie mam pewnosci czy aby wszystko wzielam aaa przypomnialo mi sie ze ubrania na wyjscie musze przyszykowac:d a jednak nie jest kompletna:D
a Ci moi chlopcy wariuje u siebie w pokoju:d no i oczywiscie zrobili ogromny balagan a ze sprzataniem u nich troszke gorzej musze ich tego nauczycAggie, amela, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj dziewczyny zaczyna bolec! ja pierdziele to jakas masakra ale jeszcze daje rade! Staram sie oddychac przy skurczu post pisze na raty!
Dzieki za wasze kciuki, ja odkad jestem w szpitalu troche sie uspokoilam bo wiem ze juz blizej jak dalej
Mila ta dziewczyna ktora ze mna lezala miala saczace sie wody, bo na przescieradle plama byla ale potem tylko zolty sluz i myslala ze koniec a jak sie okazalo dlaje wody odchodzily i teraz chodzi z kroplowka i musi dzis urodzic! Niech lekarz zbada Cie lepiejamela, MILA, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitka Ty tez juz po terminie, niech sie cos zacznie szybko u Ciebie!! :*
A ja sie ciesze ze jestem w tym szpitalu bo myslalam ze dam rade rodzic bez znieculenia ale przy tych bolach ktore mam juz teraz wiem ze chce znieczulenie!!!!!amela, MILA, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość