Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila fajnie, ze jesteś zadowolona z opieki bo to dosyć trudno w dzisiejszych czasach najważniejsze, że jesteś już tam, gdzie Twoje miejsce od jakiegoś czasu a przyjście Kubunia na świat to już tylko mam nadzieję kwestia godzin :*
Madzia nie stresuj się kochana, będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:21
celia lubi tę wiadomość
-
a tak wogóle to Wy coraz dłużej śpicie co poniektóre czy jak? rozumiem, że ja to tak raz jestem a raz mnie nie ma, ale zazwyczaj to już tak tłoczno tu z rana było no chyba, że to dlatego że ciężaróweczki nam się wykruszają a mamusie pochłonięte swoimi skarbami?
-
hej,hej. gratuluję dziewczynom, które wczoraj urodziły, trzymam kciuki za resztę i czekam na noworodkowe wieści:)
Miałam cichą nadzieję, że Kamila z Rudą urodzą tego samego dnia, ale widać Kubuś się nie spieszy nic a nic.
Może bocian do kogoś jeszcze przyleci.
Kilka dni temu dzwoniła do mnie mama, że przyleciał do nich bocian i nie chce odlecieć...zainstalował się na działce i sobie tam siedzi, pewnie czeka na Michałka:)
Miłego dnia!Dodi, Ruda27, celia, MILA, Aggie lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
witam:)
powodzenia olejnym rodzacym...
Dodi ja juz teraz podchodze do wszystkiego ze stoickim spokojem ale rozumiem pierworodek znieceirpliwienie i w ogole stres i nerwy...ja tez mam lekkiego nerwa jak to bedzie czy szybko pojdzie czy bede sie meczyla ze skurczami itp itp
dzis mam ambitny plan posprzatac toalete i lazienke plus poprzenosic zabawki do chlopcow pokoju, w nocy bylo troszke ciezko bo latali i nie mogli zasnac mlody stroszke sie bal bo caly czas z nami spal a ja myslalam ze mi serce peknie bo pusto bez niego w pokoju oj uzaleznilam sie o tego...w koncu starszy zapalil swiatlo i zasneli po 24 :d wtedy poszlam sprawdzic czy spia zgasilam swiatlo pozniej jeszcze po 2 jak na siusiu wstalam to tez do nich zajrzalam i tak budzilaam sie co 1h i nasluchiwalam :d i teraz jestem padnieta no ale ciesze sie ze juz maja lozko w weekend jedziemy po 2 komody biurko lampki pojemniki pod lozko i jeszcze duzo innych duperelek takze porod musi sie jeszcze wstrzymac:Dcelia, Dodi, MILA, Aggie, Sproquette lubią tę wiadomość
-
Rany dziewczyny, ale się dzieje
Macca u Ciebie to po prostu relacja na żywo Super, że tak dzielnie to znosisz i wypychaj maleństwo krótko acz skutecznie
Kamilka, Moni, Magda2013 trzymam mocno za Was kciuki, żebyście jak najszybciej mogły przytulić swoje pociechy
Kamilka a Ty kiedy masz rocznicę ślubu, bo może jednak Kubuś na to czeka
Paulia jeszcze chwila i wszystkie osiągniemy drugi 'level' i będziemy gadać o kupkach
Ninkapa faktycznie mnóstwo pracy wykonałaś już tak na finiszu Ja też dziś jeszcze zamierzam gruntownie odkurzyć i umyć podłogi, a potem to już tylko czekam na wtorek
Dodi z Twoich postów wypływa totalny spokój A nie wiadomo, kiedy mała uzna za stosowne się przywitaćDodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
Celia ja narazie jestem spokojna bo jakby nie patrzec mam sporo czasu jeszcze ale jakbym juz byla na koncowce czy nie daj Boze po terminie to nie chce sie widziec Ciebie juz tez kilka dni dzieli od widzenia z Justysia na lajfie
celia lubi tę wiadomość
-
hej
Magda ruszyła do boju powodzenia jeszcze raz kochana
MOnia trzymaj się tam, moze jednak dzisiaj urodzisz trzymam kciuki , buziaki
Kamlika nie gadaj matko ten twój synuś to naprawdę ma czas ha ha
Ehhh Paulinko uroki po porodzie co też mnie to już przeraża pamiętam, jak to było
Macca kurde wykończyć sie można takimi opowiadaniami ehhh trzymaj się i mocno przyj czekamy na relacje po buziak
MMA witaj ponownie
Ninkapa po takim sprzątaniu urodzisz na pewno he he
Amelka a jak się czujesz??Dodi, Camille87, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCelia rocznice mamy jutro
Monia napisala smsa ze juz na oddziale maly wazy 3700 wg usg i czeka poki co na decyzje kiedy bo ma dostac tabletki na rozwieranie szyjki i kroplowke..Ruda27, Dodi, Lanusia93, celia, Aggie, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilka spokojnie juz na pewno dzien dzieli Ciebie od spotkania z synkiem
Paulinko kochana wiem co przezywaz ja mojego pierwszego synka karmilam co 1,5h dzien i noc przez okolo 6 pierwszych tyg co do tego niespania to pamietaj zeby po kazdym karmieniu sie odbilo jak ma czkawki to zaloz dodatkowa pare skarpetek u nas to pomoglo...
ja juz prawie przenioslam zabawki z salonu do chlopcow pokoju a nie wspomne ze u gory jeszcze jaka Jezu nie wiem gdzie to wszystko pomiescic jakis zabawkowy koszmar:dCamille87, celia, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Paula dlatego jak on jest taki głodny daj mu MM i po zabawie. Przecież ty musisz byc na chodzie kobieto !!
Kada jedź do szpitala!! niech ci usg zrobią czy coś, a do córki może babcia przyjdzie?
Ninkapa nawet mi o zabawkach nie mów masakra jakaś u mnie też
Kamilka to weź wywalcz zeby ci tą oxy podali !!! i przypomniałaś mi o rocznicy my mamy dzisiaj 10 lat po ślubieCamille87, Dodi, celia, Sylka, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMila gratulacje, wszystkiego najlepszego! my jutro mamy 6-ta
P.S. kolezanke z sali zabieraja na porodowke, saczyly jej sie wody myslala ze przestaly i jutro wyjdzie a tu po badaniu dalej sie sacza! Dziewczyna ma termin na za tydzien smiejemy sie ze zamiast mnie na porodowke to ja bioraLanusia93, Dodi, MILA, celia, Sylka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Camille87, piszesz o tym tak spokojnie, że myślę teraz, że do przeżycia ten ból po oksy... Zobaczymy Widzę, że miałaś dobrą noc. Ja też Pierwszy raz od baaardzo dawna wstałam tylko 2 razy w nocy Dobre położne to skarb.
Moni&, powodzenia! Miałam te same obawy, że będę sobie leżała i patrzyła w sufit. Dlatego wyprosiłam, że w piątek idę na oddział, a w niedzielę dostaję cewnik. Oby zaczęli coś z Tobą robić szybciutko :*
Macca, fajnie, że tak to wszystko opisałaś! Tylko szkoda, że tak się wymęczyłaś. Znieczulenia to ja Ci zazdroszczę, chciałabym żeby było dostępne u mnie Już pewnie trzymasz Emily w ramionach..
Magda2013, nastraszyłaś tym bólem... A ja sobie ciągle powtarzam: "To nie może tak boleć, na pewno dam radę" Trzymam kciuki tak mocno
Dodi, widzę, że dostałaś wszystko to samo co ja od mamy- bujaczek, mata, laktator, sterylizator Odchodzi tak duży wydatek, to ogromna pomoc A mamuśki zajęte skarbami swoimi, nie odzywają się albo bardzo rzadko skrobną kilka słów.
ninkapa, lekkiego sprzątania!
kada24, jak skurcze to jedź.
MILA, zapomniałaś o swojej rocznicy?Dodi, MILA, Camille87, celia, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm