Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
raczej bym to nazwała zrezygnowaniem niż wqrwieniem :> ale rozmawiałam ze swoją gin. i jak nic mnie nie ruszy to w przyszły czwartek na oddział ...
Dziś znów jakieś napięcia- może to są jakieś skurcze...? no i mała tak kopie że brzuch mi rozrywa ...genoweffa lubi tę wiadomość
-
Ja mam poprostu kiepski dzien dzis
Moja jakos sie uspokoila i nie szaleje tak jak wczesniej... Widze, ze i uu Ciebie podobny plan czyyli tydzien po terminie do szpitala tak jak ja tylko ze ja w sobote jakby cogenoweffa, karm3lka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja postanowiłam wyluzować... Nie mamy ŻADNEGO wpływu na to kiedy nasze dzieci postanowią wyjść, więc po co się denerwować.. Chyba nawet pogodziłam się z tym, że będę miała wywoływany poród i to nieprędko.. Cóż zrobić, takie życie
genoweffa, karm3lka, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka masz rację, gdybaniem nic nie zyskamy ... Ja wykorzystuje też czas na wyspanie się potem juz moze nie byc tak łatwo z tym Ale te codzienne telefony od rodzinki mnie denerwują... co się położę to albo mama dzwoni albo siostra... Masakra.
genoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelka bardzo dobry pomysl wyspijcie sie zawczasu bo jak malenstwo sie urodzi to nie bedzie kiedy
Genoweffa no Kubus potrafi taka mine zrobic jakby cos rozkminialWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2014, 20:46
karm3lka, Sylka, Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamilka, Mayi juz weszlo w krew ze nalezy tatusia obsikac, obkupkac albo obrzygac peszka ma ten moj Darek
Swoja droga czy ktoras miala problem z myleniem przez maluszka dnia z noca? nic ui nas nie dziala zeby to zamienic z powrotem... juz jestesmy wykonczeni...
Nierozpakowane, zycze cierpliwosci :* jeszcze troszke i zobaczycie swoje skarbyCamille87, genoweffa, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie ja niestety nie pomoge bo u nas Kubus spi ladnie w nocy tzn budzi sie co 2-3godziny ale to dobrze bo nie powinien miec dluzszych przerw w jedzeniu a w dzien caly czas na cycu.. najlepsza pora na spanie u niego to 19-20 spi jak kamien kilka godzin! A jak go polozymy ok 21-22 to bez budzenia zdarzalo mu sie do 2-3 spac ale to za dlugo..
A Maya jak spi w nocy?? Bjerzecie ja do lozka? Ja karmie w lozku w nocy i maly spi z namigenoweffa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
No i mój plan nie wypalił - nadal w dwupaku. Jednak nie mam proroczych snów
U mnie pogoda barowa, pada deszcz i jest chłodno 13 stopni. Swoją drogą idealna pogoda na rodzenie
Ale dziś mam dobry humor bo mąż zabiera mnie na zakupy, kawałek drogi przed nami, ale chociaż kolejny dzień "jakoś" minie
genoweffa, celia, Dodi lubią tę wiadomość