Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
niebieska suszarka jest najlepsza
Dodi super ze u Was wszystko dobrze, mysle ze lada dzien i urodzisz
uciekam spac, moja Nelka spi wiec korzystam z sieci ile wlezie
dobranoc...Dodi, Niebieska, genoweffa, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAnitka tak podaje codziennie infacol!
Mika gratulacje !!
A moj syn wlasnie w ciagu pol godziny ma zakladanego 4 pampersa! Masakra kle tego idzie! W ciagu tych trzech tygodni zuzylismy prawie 200 pampersowgenoweffa, celia, Lanusia93, Mika 28 lubią tę wiadomość
-
Amela mam nadzieje, ze juz nie dlugo
Kamila no to ladny przemial pampersow ma Wasz synus i pewnie nie tylko On
Ja aktualnie nie spie od 0:30 tylko sie rzucam i chodze. Podbrzusze mi sie napina i znowu sluz z krwia sie pojawil...
Kurde nie wiem czy to skurcze czy cholera wieCamille87, Sylka, genoweffa, celia lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Amela mam nadzieje, ze juz nie dlugo
Kamila no to ladny przemial pampersow ma Wasz synus i pewnie nie tylko On
Ja aktualnie nie spie od 0:30 tylko sie rzucam i chodze. Podbrzusze mi sie napina i znowu sluz z krwia sie pojawil...
Kurde nie wiem czy to skurcze czy cholera wie
U nas nic a nic, tylko conocna zgaga...
Dodi coś czuje że na grzyby już się nie wybierzesz :-p te napięcia to coś regularnego? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam Was z rana z Kacperkiem na cycu:) cos sie stalo o belly mi zaczelo dzialac na tel:P
Dodi pewnie u Ciebie kwestia kilku dni:)
mi czop odchodzil ponad tydzien przed porodem ale dzjen przed wylecial ze mnie jeden wielki czerwony glut pod prysznicem. trzymam za Was wszystkie kciuki obyscie jeszcze dzis urodzily!!! :*
jejju grzybki ale bym poszla na grzyby ale teraz z malym nie pojde, moze za rok. tesciowie jezdza a ja musze w domu siedziec
no ja wolw nie liczyc tych pampersow hehe. a Kacper urwis lubi sie sfajdac na nowo zakladanego pampersa tak wiec przy jednym przewijaniu nieraz dwa pampersy zuzywam.
a uzywacie jeszcze newborn czy juz 2?Dodi, genoweffa lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
witam sie
Tesciowa usyypia mi mala a ja mam chwile
Kamilka a jak podajesz ten infacol ? ile razy dziennie i po ile kropelek ? ja dzis kupie ten infacol zobaczymy.
Dodi nie martw sie, najwazniejsze ze cos się dzieje jeszcze chwila i bedziesz tulić szkraba
Moni ja uzywam jeszcze newborn. A pampersow faktycznie idzie dużo
A jakich uzywacie ? ja uzywam pampersa te zielone i narazie jestem zadowolona, pupa jest ladna i nie ma uczulenia!
pytanie do mumuś jak ubieracie swoje dzieciaczki po domu ? bo ja boje sie przegrzac mala, ostatnio po nocy dostala mi potowek, staram sie wietrzyc pokoj i utrzymac temp do 23 stopni ale czasem sie zastanawiam czy nie jest jej za zimno? ubieracie dlugi rekaw czy krótki ??Dodi, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
ojj korzystajcie z czasu w dwojkw bo potem bedzie twgo troszke brakowalo:P mysmy ostatnio skorzystali z okazji gdy maly spal po poludniu-babcia pilnowala a z mezem poszlismy sobie na spacer:) ale i tak codzienne spacerki w 2 sa cudne
trzymam za Was kciuki, i tak juz blizej niz dalej :*Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Sylka wrote:Dzień dobry!
No Dodi, dajesz, dajesz... Pewnie urodzisz przede mną
U mnie cisza jak makiem zasiał... A tu już 42 tydzień leci...
A.co.na to twój ginekolog? Ile jeszcze kaze ci czekać ? Ja ide jutro po skierowanie i w czwartek na.oddział...ani pół skurczu... -
Witam po dluzszej nieobecnosci nie dam rady was nadrobic ale z tego co widze to zostaly nam jeszcze 3 ciezaroweczki
Sylka,Dodi,Karmelka caly czas trzymam kciuki mam nadzieje ze juz w ciagu paru dni urodzicie bo juz wrzesien za pasem
Sylka powodzenia jutro a Ty Dodi kiedy do lekarza idziesz ?
Postaram sie byc czesciejDodi, genoweffa, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka wrote:Jutro mam wizytę w szpitalu to się dowiem co dalej... Mam nadzieję, że nie każą mi czekać dłużej...
oo, no to razem mamy jutro wizytę. Ja o 10 rano.
Dodi szkoda ze to byl fałszywy alarm ale na pewno ten sluz podbarwiony krwią zwiastuje zbliżajacy sie porodDodi, Sylka lubią tę wiadomość