Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez pije herbatke z kopru ale raczej mialam nadzieje ze z pokarmem troche poplynie jej do Kubusia na brzuszek
Zaraz zrobie sobie femaltiker z mlekiem czytalamnze lipcowkom bardzo pomagal i ta humane zaparze podobno tez.efekty super Kurna u mnie na rekach maly spi juz dwie godziny czyli mozna! Czyli milusinskinmojej bliskosci potrzebuje a w wozku sie budzi! Musze jeszcze motyw z wkladaniem koszuli do wozka wyprobowac siostra mowila ze skutkowalo
Aicha zapalenie uszek jesli ulewa do ucha, ale to raczej rzadko? Jak spi na boczku to ucho ma zakryte no nie wiem sama.. ja ja jak krmie z obu piersi to odbijam po jednej daje druga odbijam i jeszcze na ciumkanie przystawiam zeby zasnal moja nowa metoda od wczorajcelia, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kochane
Aicha śliczna córeczka
Co do szybkiego oddychania, to u mnie to samo. Co więcej, mała wydaje cały arsenał dźwięków: chrapie, piszczy, warczy jak szczeniak
Anitko u mnie też ulewa, nie za dużo, ale jednak. Zmieniliśmy system przebierania, tzn. zawsze zmieniamy pieluchę przed karmieniem.
Jej ja już nie wiem, u mnie wciąż je max 15 minut i wyłącznie z jednej piersi. I już sama nie wiem czy jej wystarcza, bo w południe jadła co godzinę
Z odbijaniem, u nas ten sam problem. Zawsze ją pionizujemy po karmieniu albo mój M nosi ją na ramieniu, ale nie zawsze usłyszymy odbicie. A w nocy to już w ogóle trudno
Magda2013 ja sama piję herbatkę z kopru włoskiego, położna powiedziała, że przeniknie do mleka...
Dodi, Karmelka i Sylka 1 września to bardzo ładna data i jaka symbolicznagenoweffa, Sylka, Dodi, amela, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Kamilka a ile razy dziennie dajesz Kubusiowi te kropelki ?
A czy odbijacie w nocy ? ja najpierw tez przebieram pieluszke, karmie no i najczesciej zasypia mi na cycu i wtedy nie mam sumienia jej juz budzic powinnam ja odbijac mimo wszystko ? zawsze ja klade na boczku albo główke na boczek klade zeby jak sie uleje zeby sie nie zachlysnela.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 21:35
genoweffa lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMagda a jakich argumentow uzyla ta dietetyczka na zakaz picia herbatki z kopru? bo ja pije! A nie mozna?
Anitka ja nie odbijam w nocy, czasem mu sie beknie podczas jedzenia a czasem troche ulejw ale lezy na boczku wiec nic mu nie grozi jakbym go odbila to by po spaniu bylo juz!amela, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karm3lka no to pozamiatane
Zostajemy przymusowo usunięte z forum
Choć Dodi może się uda... Rodzisz???
Ja jutro na 8:30 jadę do szpitala na kontrolę. Trzymajcie kciuki, żeby w końcu się za mnie zabrali!
Dodi, celia, Camille87, karm3lka, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Nie, nie rodze...
Od rana skurcze ale tak jakby podbrzusza co 8min i tak sie prawie zalewam lzami
Powodzenia jutro :*
wybaczcie, ze nie napisze nic wiecej, ale jakos nie umiem...
Aicha cudne dziecie
DobranocCamille87, karm3lka, amela, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi moze w nocy skurcze stana sie czestsze i bardziej regularne trzymam mocno kciuki Kochane wrzesniowki staja sie sierpniowkami to dla rownowagi sierpniowki musza zostac wrzesniowkami ale tak to kest z terminami na pograniczu ja mialam byc teoretycznie lipcowka hihi
Maly spi na cycu reka mi odpada ale zanim go odloze to poczekam az twardo bedzie spałDodi, Sylka, genoweffa, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Dodi oby to były te skurcze i żeby okazały się tymi właściwymi :* Niech Amelka wreszcie wyjdzie!
My z Sylką pokornie przechodzimy na wrzesień, zabierzemy Cię ze sobą
Jutro wizyta, dam znać koło południa co tam słychać u mojej Panienki.
Wy już rozpakowane macie takie słodkie te dzieciaczki aż żal normalnie tylko podziwiać- słodycz!Camille87, Dodi, Sylka, celia, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Kamilka to dobrze bomyslalam ze tylko ja nie odbijam w nocy ja tez pije koper wloski! ciekawa jestem czemu nie mozna ?
No moja mała też spi, wiec i ja ide bo juz padam...
Kochane trzymam kciuki i czekam na wasze "akcje porodowe"
dobranockarm3lka, Camille87, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAnitko spokojnie, moj spi na pieluszce w razie jakby mu sie ulalo to pielucha wciagnie ale nie zdarzylo sie chyba zeby w srodku nocy ulal jedynie koze nad ranem jak kupa idzie lub brzuszek boli i nozkami macha bo wtedy sciska zoladek ale to i odbicie nie pomoze..
Karmelka powodzenia jutro na wizycie moze gin zrobi jakis masazyk?
Zostalyscie trzy dziewczynki na placu boju
Moze ja nienormalna jestem ale jak czytam o porodach to z checia rodzilabym raz jeszcze poza tym brakuje mi brzuszka i stanu ciazy ze od razu zaszlabyk w kolejna hihi no ale na glowe nie upadlam odchowam najpierw jednego terroryste
Zatem kciuki nadal zacisniete! Niech Maluchy wychodza i nam sie tu pieknie zaprezentuja
Ja juz w lozku umyta Kubus smacznie spi, mam zamiar go nie wybudzac dzis, tak malo spal w ciagu dnia i tak duzo jadl ze nic mu nie bedzie niech pospi dzieciaczekDodi, Sylka, celia, genoweffa, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
ja tez juz zaliczam sie do wrzesniowek, skurcze sie nie nasilily, ale sa bodajze takie jak wczoraj...
Celia, Sylka, Kamila, karm3lka dziekuje znowu za doping, ale tak sie teraz panicznie zaczelam bac, ze masakra a jeszcze niedawno uznawana tu bylam za oaze spokoju buuuaaahhhaaa
Kamila jestes hardcorem skoro bylabys w stanie znowu decydowac sie na porod
mam nadzieje, ze jakos zasne jeszcze.....Camille87, Sylka, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodus nie boj sie moze teraz bol jest nieprzyjemny ale pamiętaj ze jak zacznie sie porod to wydzieli sie tez adrenalina i bol bedziesz inaczej odczuwała .zycze Ci kochana szybciutkiego bezbolesnego porodu! Tobie karmelka zresztą tez
A Kubus pospal az do 4! nakarmilam i dalej spi! O Jezu ide i ja jeszcze spacDodi, Sylka, Lanusia93, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Kama oby bylo tak jak mowisz tylko najgorsze jest to ze nic nie pomaga by jakos mniej bolalo...
Ladnie Kubunio pospal mysle, ze powoli spanie bedzie sie normowalokarm3lka, Camille87, genoweffa lubią tę wiadomość