X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, ja tez pomyslalam w ten sposob, moze by tak umowic sie na konkretne dni i wrzucac rosnace brzuszki? :) z poczatku wydal mi sie taki gupiutki ten pomysl, ale w sumie.... co Wy o tym myslicie?

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja wole zeby stopniowo rosl sobie brzuchol niz z dnia na dzien :p
    Aggie a siostra ma rozstepy przez to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Ruda, ja tez pomyslalam w ten sposob, moze by tak umowic sie na konkretne dni i wrzucac rosnace brzuszki? :) z poczatku wydal mi sie taki gupiutki ten pomysl, ale w sumie.... co Wy o tym myslicie?

Jestem jak najbardziej za! Uwielbiam patrzec i ciagle szukam na necie :p a my tu wszystkie w podobnych terminach to milo jest poogladac jak kazda z nas wyglada :)

Aggie lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, siostra do tej pory ma pregi czerwone na brzuchu (a corcia zaraz 10 miesiecy bedzie miala), z tym ze nie wiem czy na pewno czyms sie smarowala, mowila ze tak, ale ona taki leniuszek jest :P zal mi jej przez te rozstepy, aczkolwiek ona nie wydaje sie nimi za bardzo wzruszona.

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • celia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, ja szczupła nie jestem i ten brzuszek taki mi się nijaki wydawał. Ale na fotce jakoś tak ciążowo się chyba prezentuje? ;D
    http://zapodaj.net/b633dfc7486fd.jpg.html

A z tym umieszczaniem fotek w jakimś momencie to super sprawa :D

PS. Ło matko tak się w necie obnażać ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 20:33

Niebieska, Ruda27, MILA, Domi IRL, mala_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia Ty nie jestes szczupla? Swietna figurka, brzuszek malutki ale juz ciazowy :)
    To tylko my tu jestesmy wiec mozemy sobie pokazywac brzuchole :p

celia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wrote:
    Ruda, siostra do tej pory ma pregi czerwone na brzuchu (a corcia zaraz 10 miesiecy bedzie miala), z tym ze nie wiem czy na pewno czyms sie smarowala, mowila ze tak, ale ona taki leniuszek jest :P zal mi jej przez te rozstepy, aczkolwiek ona nie wydaje sie nimi za bardzo wzruszona.

Najwazniejsze ze jej to nie przeszkadza.. W sumie lepiej miec na brzuchu niz piersiach,, brzucha tak czesto sie nie pokazuje, stroj mozna miec fajny 1 czesciowy, a piersi juz gorzej bo moze przy dekoltach widac... Ja mam male cytrynki wiec moze nie bedzie u mnie zle :p

• Aggie Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia, ale fajnie wygladasz :) Pewnie przed hormonami bysmy sie dzielily figurka (bo ja drobniutka zawsze bylam).
    Ruda, ja mialam male cytrynki, bedac chudzinka A, po przytyciu B, teraz male D! W 7 tyg bylam zakupic nowe staniki, i znow widze ze zaczyna sie ciasno w nich robic :P Na szczescie zadnych rozstepow, ale smaruje mimo wszystko :)hehe normalnie ta fotka i komentarzami chyba mi sie nastroj poprawil :)

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jesteście też rozkojarzone?

Bo ja w pracy to się tak mylę, zapominam, wyceniam źle. Np dzisiaj wyceniałam kilka mebli i używałam złych cen, chociaż je znam. Ale podawałam inne. I nawet się nie zorientowałam. Dopiero w domu ! Jestem taka zła na siebie, bo zaniżyłam przez to zysk dla firmy.
    W ogóle mój mąż mówi, że gadam przez sen non stop o pracy.

Zwariuję. Bo dotychczas w tej ciąży mam same uciążliwe dolegliwości ;/
    Wymioty, nudności, gazy, wzdęcia, zgagę, pęcherz non stop pełny, bezsenność i HUMORY. Niby już koniec 3 m-ca ale nie widzę na horyzoncie jakiejś poprawy.
    Jakie są pozytywy bycia w ciąży? Wszystkie koleżanki mi mówiły, że to coś wspaniałego. Jak na razie maluch daje mi w kość! :P

ckaiflw1up047qr9.png
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska ja z moim sie smiejemy ze mam baby brain, i tak jak Tobie zdarzaja sie jakies dziwne pomylki albo proba koncentracji zakonczona na fail :P ostatnio siostrze wrzucalam wiadomosc na facebook i tak mi trudno bylo sie skupic ze miala polowe po polsku i polowe po angielsku :P

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska wrote:
    Dziewczyny a jesteście też rozkojarzone?

Bo ja w pracy to się tak mylę, zapominam, wyceniam źle. Np dzisiaj wyceniałam kilka mebli i używałam złych cen, chociaż je znam. Ale podawałam inne. I nawet się nie zorientowałam. Dopiero w domu ! Jestem taka zła na siebie, bo zaniżyłam przez to zysk dla firmy.
    W ogóle mój mąż mówi, że gadam przez sen non stop o pracy.

Zwariuję. Bo dotychczas w tej ciąży mam same uciążliwe dolegliwości ;/
    Wymioty, nudności, gazy, wzdęcia, zgagę, pęcherz non stop pełny, bezsenność i HUMORY. Niby już koniec 3 m-ca ale nie widzę na horyzoncie jakiejś poprawy.
    Jakie są pozytywy bycia w ciąży? Wszystkie koleżanki mi mówiły, że to coś wspaniałego. Jak na razie maluch daje mi w kość! :P

Niebieska- ja strasznie rozkojarzona jestem.
    Ja pracuje w firmie farmaceutycznej i robie szczepionki- a tu glowa nie taka jak powinna byc kompletnie. Nie wiem co sie dzieje wogole. Skupic sie nie moge, a tu pilnowac trzeba innych co robia i uwazac bo w koncu ludziom sie potem to wstrzykuje:)

Mi jakby mdlosci zaczely ustepowac. Od paru dni troche lepiej sie czuje- zaczelam jesc normalnie i juz nie jestem taka zmarnowana ogolnie.
    Tak ze wygladaj poprawy- napewno nadejdzie- ja tez nie moglam w to uwierzyc bo ostatnimiesiac to byla maskara ale teraz widze swiatlo w tunelu i zaczelam w koncu plany robic zakupowe itd:)

Bedzie ok

Niebieska lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) Piękne macie te brzuszki <3 mi tez juz pileczke wywaliło :) jutro dodam zdjecie :) jak narazie smaruje oliwka w zelu (tzn mąż mnie smaruje bo ja to leń jestem i ciężko mi się zmobilizowac do tego a on dał sie namówic:))
    Miłej nocki <3

celia lubi tę wiadomość

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • Domi IRL Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez wyskoczyl brzuszek-podobny jak Twoj Celia! juz normalnie ciezko w spodnie sie zapinac wiec na gumki nosze- leginsy jakies czy tym podobne. Czas chyba na jakies podobne zakupy.:)

celia lubi tę wiadomość

t60z7qg.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo. klopoty z kompem a potem jakos staralam sie skupiac na innych rzeczach zeby nie swirowac. w srode bylam u gina wszystko super malenstwo ma 5.5 cm serdyszko pieknie bije, machal maluszek raczkami i nozkami no cudowne uczucie az sie wzruszylam. co do brzuszka to na razie u mnie nie widac za wiele, bardziej tluszczyk i lekkie zgrubienie podbrzusza, ale w biodrach sie nie umiem dopiac do ulubionych spodni hihi:P

celia, Jus1985, MILA, pekinka82 lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monis super :) ciesze sie ze wszystko dobrze :)
    Prosimy zdjecie maluszka w galerii i zdj brzuszka u nas hihi :)

Moni& lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej co tam?? Jak z lanusia? Ktoś coś wie

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• MILA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-D

Lanusia jak tam????

MOnia ciesze sie ze wszystko dobrze z maluszkiem :-D

Madzikovy odezwij sie kochana co tam u ciebie :-/

A dzisiaj piąteczek co ????? yupiiiii :-D

Moni&, MalutkaEve lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny... piękne macie brzuszki... wszystkie takie ciążowe :-)

myślę że lanusia została w szpitalu bo na pewno by nam odpisała

paula dużo zdrówka...wiem co czujesz bo u mnie też się choróbsko panoszy...

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane. Stesknilam sie i wracam :)
    Nie wiem, czy wszystko sie poukładalo tak jak miało, ale zobaczymy...
    Trochę Was podczytywalam, ale nadrabianie całego tygodnia to wyczyn, gratuluje wszystkim dobrych wizyt. W sumie to skończyłam na wizycie Camille :) zaraz postaram sie odczytać resztę.
    Czytałam wątek Lanusi, ale już wykropkowany. Kochana, jestem z Tobą...

No i weszłam na początku tygodnia w 2 trymestr :) ból piersi powrócił na pare dni, dziś jest lepiej :) ale spać dalej mogę non stop, masakra...

MalutkaEve, MILA, Magda2013 lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenusia w szpitalu??? Cholera, co sie stało.... Idę czytać...

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ