X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kada, ale to moja pierwsza ciaza :P Wiec powinien byc mniejszy, ale powiem Wam, ze moj jak juz mysli ze spie, to przytulony do moich plecow glaszcze moj brzuch :) kurcze, az mnie za gardlo chwyta cos w tych momentach :)

Jus1985 lubi tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • MILA Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pAULINKO kochana nie rycz mi tu , tylko do łóżka, zapodaj sobie fajny filmik , herbatkę i bedzie dobrze i przestan kurde wywoływać wilka z lasu !!!

Młoda (tj Lanusia) daj znac co i jak bo sie martwimy !!

Dziewczatka wszystkie jestescie piękne :-D

Aggie ja tez mam skłonności do tycia , wiem jak to jest. Staram sie ruszac ile mogę. ćwicze od początku ciązy, spaceruje ale kurdeeeeeeee lubie jesć i co chwila bym coś żarła :-P

CO do smarowania ciałka ja nie wiem czy jest warto kupowac drogie kosmetki, czy lepiej nie obstac przy oliwce. Pamiętacie jak pisałam o tym że mam okropne uczulenie na nogach? i wiecie co zeszło mi to, ale wiecie z czego mi sie to robiło? z Musteli za którą do kury nedzy zapłaciłam 100 zł :-P przestałam nią smarować i smarje sie oliwką - wszystko zniknęło :-P

Aggie, celia lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluś ja kiedyś dostałam od oliwki bambino uczulenie ale kupie teraz inna i spróbuje jeszcze raz
    Ta mustella to jakas masakra, cena jest kosmiczna !!!

MILA lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • MILA Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja smaruje sie oliwk Jonson s baby i jest Ok :-D

A tej Musteli juz w zyciu nie kupie. Ale powiem wam ze ja w ciazy przytylam ponad 20 kg tzn co tam bede kuzwa oszukiwac - to bylo kuzwa jakies 25 kg :-( ale nie uwierzycie dziewczyny, nie mam ani jednego rozstepa na brzuchu czy piersiach, jedynie na udach ale na samej gorze zaraz pod biodrami, takze nie ma zasady kochane. A kumpela chudzielec cale zycie, w ciazy wiecznie sie chwalila jak ona to malo przytyla ( co mnie okrutnie wkur....bo wiedziala ze ja przytylam duzo) i ma rozstepy !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 19:30

amela, Aggie lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • mala_mi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładne macie brzucholki. Niektóre już naprawdę spore :)

dorzucam fotkę swojego:
    http://zapodaj.net/435dfeb1ecd51.jpg.html

A co do balsamów. Gorąco polecam z rossmanna - tani i skuteczny!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 19:42

celia, MILA, Niebieska, Jus1985 lubią tę wiadomość

9f7jzbmhwqv82yrb.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, z tymi rozstępami to nie ma reguły, zależy też od tego jaką mamy skóre, moja mama też w ciąży ze mną i siostrą przytyła 25 kg i nie ma rozstępów, ja niby jestem szczupła ale zobaczymy jak to będzie.
    Spróbuje z tą oliwką plus krem oczywiście :)

MILA lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • celia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakie piękne brzuszki :D
    Aggie żaden jedzeniowy, piękny ciążowy brzuszek!!! :D

Mój rośnie ale na razie jakby bardziej wzdęciowy niż ciążowy ;) Jak zrobię fotkę też wrzucę :D

Ja sumiennie smaruję Palmersem rano i wieczorem wszystko, tzn. brzuszek, piersi, pupę uda ;D Ale chyba przerzucę się na te oliwki i balsamy z rossmana, bo tańsze.

mala_mi, Aggie, MILA lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia93 wrote:
    Camille87, celia, nie będę komentować Waszej wcześniejszej rozmowy, bo nie czuję się zbyt dobrze, a potrafię się wdać w zbędne dyskusje. Wolę przeznaczyć czas na inne sprawy, ale macie moje stuprocentowe poparcie w tym co piszecie. Ja se piszę na co mam ochotę i jak się komuś nie podoba to nie będę wchodzić z nikim w spory, niech nie komunikuje się ze mną :D Ale nie doprowadzam do takich sytuacji, po co mam się z kimś kłócić? Jak mi ktoś nie przypadnie do gustu to brzydko mówiąc olewam jego posty, nie potrafię być fałszywa. Ale w jednym muszę przyznać rację. Pisałam Wam też, że mój P. się śmiał z forum, ale ani jednego postu tu nie przeczytał, tylko jakiś z rozpoznawania płci, ale śmiał się ze mnie, że ciągle tu przesiaduję, że nie mamy własnego życia poza tymi ciążami, że mam status Autorytetu (tłumaczę mu, dlatego, że dodałam określoną liczbę postów, a on ciągnie swoje żarty...). Facet tego nie zrozumie. A już na pewno nie siedzenia na tym forum, pisania o swoich obawach, radościach, kłopotach, życiu codziennym. On mówi, żebym zajęła się tym dzieckiem a nie pisaniem o nim. No jak mam się nim zająć? :D Właśnie siedząc tutaj odpoczywam, relaksuję się, dowiaduję się co u innych mam, zdobywam doświadczenie. Przecież nie będę o wszystko pytała lekarza...

Boję się, że zbagatelizują te moje plamienia :/ Nie ma tam krwi, tylko takie brązowe, dość obfite upławy. Jak pod koniec miesiączki. Ale to i tak nie ma prawa lecieć, bo skąd? Wczoraj myślałam, że to przez stres. Dzisiaj znowu? Czy mogę to tak po prostu "olać", przejść do porządku dziennego i porozmawiać o tym z lekarzem dopiero 12 lutego? Czy to za poważna sprawa, żeby czekać 2 tygodnie?
    Niektóre z Was tak miały ostatnio, chyba wśród nich była Ruda27, dobrze pamiętam? Co zrobiłyście? Lekarz, IP?
    Pozwolę się lekko wtrącić, jedź na IP, u mnie to było łożysko centralnie na szyjce, kilka tygodni leżenia, no-spa,luteina i magnez. SKończyło się dobrze, ale jakbym nie pojechała wole nie myśleć co by mogło być.

MILA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia to czekamy na zdjecie :)

celia lubi tę wiadomość

• kada24 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala mi ladnusi brzusio aggie wiem ze 1 twoja ciaza ale i tak slodki masz brzuch

Aggie lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• MILA Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała mi następny chudzielec - ja się przez was załamie :-S

Niebieska, Aggie lubią tę wiadomość

f2wlwn15lxmguqd1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala mi piekny brzuszek :) malusienki taki, ale widac ze chudzinka z Ciebie :)

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miluś kochana leżę non stop wstaje tylko Sisi.... DZiękuję Wam za wsparcie podlamana leżałam dziś cały dzień..
    Ciekawe co z Lenusia!!

MILA lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila spokojnie ja tez do chudych nie naleze

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Celia, daj zdjęcie !

Może masz taki jak mój. Bo ja się zaczynam martwić, że mój jest za mały :(
    Dziewczyny już mają takie fajne, zaokrąglone. A mój stoi w miejscu..

ckaiflw1up047qr9.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska mojej kuzynce dopiero w 6 miesiacu cos sie pokazalo a teraz ma termin na luty i ma ma.y brzuch i warzy 54 kg

Niebieska lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• mala_mi Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydawało mi się, że w pierwszym trymestrze wcale brzuch nie rośnie, dlatego to uczucie wydęcia trochę mnie niepokoiło. Pewnie jelita mają ciaśniej i się buntują.

Wszystkie za niedługo będziemy okrągłe :) Wtedy dopiero będzie co oglądać na fotkach! :D

Niebieska, MILA lubią tę wiadomość

9f7jzbmhwqv82yrb.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kada, że mnie pocieszasz. Oby taki mały brzuch, jak mój, świadczył tylko o tym, że mam taką urodę... :) I że to normalne :)

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie naleze do chudych :p przytylo mi sie niestety..
    A brzuszki na kazdym etapie fajnie jest ogladac, juz cos widac wiec patrzec mozna :)

Aggie lubi tę wiadomość

• Aggie Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila nie przejmuj sie kochana :) nie jest nas wiekszych wcale tak malo :P
    Niebieska, kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze, moja siostra (do szczuplych nie nalezy, zeby nie bylo ze to urok chudzinek) dostala brzuszka okolo 6 miesiaca, ale wtedy to z dnia na dzien jej wyskoczyl gigant :P

Niebieska, MILA lubią tę wiadomość

7a4akrhm7fw1jhk0.png
‹‹ 264 265 266 267 268 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ