Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
pAULINKO kochana nie rycz mi tu , tylko do łóżka, zapodaj sobie fajny filmik , herbatkę i bedzie dobrze i przestan kurde wywoływać wilka z lasu !!!
Młoda (tj Lanusia) daj znac co i jak bo sie martwimy !!
Dziewczatka wszystkie jestescie piękne
Aggie ja tez mam skłonności do tycia , wiem jak to jest. Staram sie ruszac ile mogę. ćwicze od początku ciązy, spaceruje ale kurdeeeeeeee lubie jesć i co chwila bym coś żarła
CO do smarowania ciałka ja nie wiem czy jest warto kupowac drogie kosmetki, czy lepiej nie obstac przy oliwce. Pamiętacie jak pisałam o tym że mam okropne uczulenie na nogach? i wiecie co zeszło mi to, ale wiecie z czego mi sie to robiło? z Musteli za którą do kury nedzy zapłaciłam 100 złprzestałam nią smarować i smarje sie oliwką - wszystko zniknęło
Aggie, celia lubią tę wiadomość
-
Ja smaruje sie oliwk Jonson s baby i jest Ok
A tej Musteli juz w zyciu nie kupie. Ale powiem wam ze ja w ciazy przytylam ponad 20 kg tzn co tam bede kuzwa oszukiwac - to bylo kuzwa jakies 25 kgale nie uwierzycie dziewczyny, nie mam ani jednego rozstepa na brzuchu czy piersiach, jedynie na udach ale na samej gorze zaraz pod biodrami, takze nie ma zasady kochane. A kumpela chudzielec cale zycie, w ciazy wiecznie sie chwalila jak ona to malo przytyla ( co mnie okrutnie wkur....bo wiedziala ze ja przytylam duzo) i ma rozstepy !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 19:30
amela, Aggie lubią tę wiadomość
-
Ładne macie brzucholki. Niektóre już naprawdę spore
dorzucam fotkę swojego:
http://zapodaj.net/435dfeb1ecd51.jpg.html
A co do balsamów. Gorąco polecam z rossmanna - tani i skuteczny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 19:42
celia, MILA, Niebieska, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Właśnie, z tymi rozstępami to nie ma reguły, zależy też od tego jaką mamy skóre, moja mama też w ciąży ze mną i siostrą przytyła 25 kg i nie ma rozstępów, ja niby jestem szczupła ale zobaczymy jak to będzie.
Spróbuje z tą oliwką plus krem oczywiścieMILA lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziewczyny jakie piękne brzuszki
Aggie żaden jedzeniowy, piękny ciążowy brzuszek!!!
Mój rośnie ale na razie jakby bardziej wzdęciowy niż ciążowyJak zrobię fotkę też wrzucę
Ja sumiennie smaruję Palmersem rano i wieczorem wszystko, tzn. brzuszek, piersi, pupę udaAle chyba przerzucę się na te oliwki i balsamy z rossmana, bo tańsze.
mala_mi, Aggie, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Camille87, celia, nie będę komentować Waszej wcześniejszej rozmowy, bo nie czuję się zbyt dobrze, a potrafię się wdać w zbędne dyskusje. Wolę przeznaczyć czas na inne sprawy, ale macie moje stuprocentowe poparcie w tym co piszecie. Ja se piszę na co mam ochotę i jak się komuś nie podoba to nie będę wchodzić z nikim w spory, niech nie komunikuje się ze mną
Ale nie doprowadzam do takich sytuacji, po co mam się z kimś kłócić? Jak mi ktoś nie przypadnie do gustu to brzydko mówiąc olewam jego posty, nie potrafię być fałszywa. Ale w jednym muszę przyznać rację. Pisałam Wam też, że mój P. się śmiał z forum, ale ani jednego postu tu nie przeczytał, tylko jakiś z rozpoznawania płci, ale śmiał się ze mnie, że ciągle tu przesiaduję, że nie mamy własnego życia poza tymi ciążami, że mam status Autorytetu (tłumaczę mu, dlatego, że dodałam określoną liczbę postów, a on ciągnie swoje żarty...). Facet tego nie zrozumie. A już na pewno nie siedzenia na tym forum, pisania o swoich obawach, radościach, kłopotach, życiu codziennym. On mówi, żebym zajęła się tym dzieckiem a nie pisaniem o nim. No jak mam się nim zająć?
Właśnie siedząc tutaj odpoczywam, relaksuję się, dowiaduję się co u innych mam, zdobywam doświadczenie. Przecież nie będę o wszystko pytała lekarza...
Boję się, że zbagatelizują te moje plamieniaNie ma tam krwi, tylko takie brązowe, dość obfite upławy. Jak pod koniec miesiączki. Ale to i tak nie ma prawa lecieć, bo skąd? Wczoraj myślałam, że to przez stres. Dzisiaj znowu? Czy mogę to tak po prostu "olać", przejść do porządku dziennego i porozmawiać o tym z lekarzem dopiero 12 lutego? Czy to za poważna sprawa, żeby czekać 2 tygodnie?
Niektóre z Was tak miały ostatnio, chyba wśród nich była Ruda27, dobrze pamiętam? Co zrobiłyście? Lekarz, IP?MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wydawało mi się, że w pierwszym trymestrze wcale brzuch nie rośnie, dlatego to uczucie wydęcia trochę mnie niepokoiło. Pewnie jelita mają ciaśniej i się buntują.
Wszystkie za niedługo będziemy okrągłeWtedy dopiero będzie co oglądać na fotkach!
Niebieska, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila nie przejmuj sie kochana
nie jest nas wiekszych wcale tak malo
Niebieska, kazda kobieta inaczej przechodzi ciaze, moja siostra (do szczuplych nie nalezy, zeby nie bylo ze to urok chudzinek) dostala brzuszka okolo 6 miesiaca, ale wtedy to z dnia na dzien jej wyskoczyl gigantNiebieska, MILA lubią tę wiadomość