Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycelia wrote:Kochane, ja szczupła nie jestem i ten brzuszek taki mi się nijaki wydawał. Ale na fotce jakoś tak ciążowo się chyba prezentuje?
http://zapodaj.net/b633dfc7486fd.jpg.html
A z tym umieszczaniem fotek w jakimś momencie to super sprawa
PS. Ło matko tak się w necie obnażać
Celuś, u mnie brzusio podobny
ślicznie się Twój prezentuje
wiecie co z Lanusią?celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,was nadrobic nie piszac 2 dni to nie lada wyczyn.Wiec napisze tak ogolnie
Co do kosmetykow uzywam oliwki Bambino ale co drugi dzien wieczorem po kapieli. Smaruje brzuch uda,posladki i piersi. Zastanawiam sie czy nie kupic sobie jakiegos kremu bo po tej oliwce okropnie smierdzi mi pizamaMyslalam o Musteli niby ma dobre opinie ale tu czytalam ze ktoras z Was byla niezadowolona. Wiec juz nie wiem. A co wy polecacie ??
Celia-odnosnie Twojego pytania o bol sutkow z zimna to Ci powiem ze mnie nie sutki ale cale piersi strasznie bola. Wczesniej tego nie mialam. To jest taki jakby rwacy ten bol.
Jus-super ze widzialas maluszka i ze wszysko okiJa bym chciala tez juz mojego zobaczyc ale nie wiem czy jak 20stego pojde do gina to bedzie mi robil usg.
Madzikovy witamMam nadzieje ze juz u Ciebie tez wszystko ok?
Paulia biedna,ile Ty juz musialas przejsc:( Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
A co znowu z Lanusia? znowu jest w szpitalu? tez sie dziewczyna wymeczy
Ja tez wrzuce swoje zdjecie brzuszka ale gdzies dopiero w niedziele
Dziewczyny kazda ma piekny brzuszek. Moj troche na dole wystaje
No nic...rozpisalam sie,uciekam do pracy. Milego popoludnia dziewczynki i chlopcy(bo czytalam ze tez nas chlopcy poczytuja)
Pacelia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:
Celia-odnosnie Twojego pytania o bol sutkow z zimna to Ci powiem ze mnie nie sutki ale cale piersi strasznie bola. Wczesniej tego nie mialam. To jest taki jakby rwacy ten ból.
PaMagda2013 lubi tę wiadomość
-
hej zajrzałam do Was co z Lanusią ? Coś się działo?
Ja miałam przedwczoraj jednorazowy skurcz macicy i lekarz kazał łykać nospę przez 2 dni co 8 godzin ,a jak się powtórzy to mam przyjechać na wizytę i sobie odpoczywam i leżę ile się da, dziś ostatnią nospę wzięłam mam nadzieję ,że to się nie powtórzy.
Dziewczynki dużo zdrówka dla Was i maluszków ja mam wizytę kolejną 11lutego wiem ,że was zaniedbuję ,ale mam jeszcze jedno forum do ogarnięcia ,a nie chcę całych dni spędzać przed komputerem teraz jak leżę to mam więcej czasu więc zaglądam.
Mam pytanie przytyłyście już?Bo ja schudłam 1kg zamiast przytyć , trochę się martwiłam ,ale mama mnie uspokaja ,że widocznie idzie na dziecko wszystko i na pewno nadrobię , podobno w drugim trymestrze waga rusza w górę powoli , no jadam 4 razy na dzień + owoce na deserek myślę ,że nie jem jakoś bardzo mało , kiedyś szybko spalałam i boję się ,że znowu za szybko spalam , niektóre kobitki piszą ,że 1 kg to nie koniec świata i nadrobię na pewno. -
hej, strasznie tu dzis cicho. Lanusia, dawaj kobieto znac co sie dzieje!!
Dziewczyny, macie dostep do sklepow z kolorowymi pieluszkami tetrowymi? Czy ktoras moglaby przy okazji popatrzec ile kosztuja i ile moglaby kosztowac przesylka do uk (powiedzmy z 10 takich pieluszek - duzo wazyc nie powinno) prosze prosze proszebo tu jakis shit jest
Kasieńka:) lubi tę wiadomość
-
Aggie wrote:hej, strasznie tu dzis cicho. Lanusia, dawaj kobieto znac co sie dzieje!!
Dziewczyny, macie dostep do sklepow z kolorowymi pieluszkami tetrowymi? Czy ktoras moglaby przy okazji popatrzec ile kosztuja i ile moglaby kosztowac przesylka do uk (powiedzmy z 10 takich pieluszek - duzo wazyc nie powinno) prosze prosze proszebo tu jakis shit jest
Na allegro jest ich duzo... Ceny mniej więcej od 2-4 zł a wysyłke za granice ustala się indywidualnie ze sprzedającymWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 17:17
-
Kasieńka:) wrote:Na allegro jest ich duzo... Ceny mniej więcej od 2-4 zł a wysyłke za granice ustala się indywidualnie ze sprzedającym
Kada, ja wole kolorowe bo to do przytulania, czy zakracia siebie w trakcie karmienia, nie bede ich uzywaz jak pieluch, bo nie chcialoby mi sie prac
-
Aggie pochodz i posprawdzaj ja kupilam w asdzie kiedys takie fajne biale z niebieskimi gwiazkami jedna jasno niebieska i ciemnoniebieska sa gatunkowo fajne i kosztuja chyba za 3 szt okolo 3.50f
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 17:41
Aggie lubi tę wiadomość
-
No ja tez nie jako piluch to pupy ale wole biale nawet dzis po corci sprawdzaja sie do klusek na parze i robienia serka wiejskiego a znajoma miala kolorowe i po 2 praniach wyblakly i tez pofarbily pare ubran