Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A to takie buty Wy tu stare psiapsióły jesteście
Ja od pcozątku jestem tylko na ovu. To tu przeżywałam swoje poronienie, tu się starała i piłam z dziewczynami. No i w końcu tu się cieszę z mojego Kropkacelia, nadulek lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:A to takie buty Wy tu stare psiapsióły jesteście
Ja od pcozątku jestem tylko na ovu. To tu przeżywałam swoje poronienie, tu się starała i piłam z dziewczynami. No i w końcu tu się cieszę z mojego KropkaMargotka87, celia, nezumi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Jej niesamowite, że tu też się spotkałyście i proszę jak się pięknie poukładało
Ja też tylko na ovufriend, ale naprawdę uważam, że takie społeczności są niezbędne. Dużo łatwiej przechodzi się przez wszystkie wertepy w grupie
Nezumi, a ileż ja wińska wypiłamPaulia87, nezumi lubią tę wiadomość
-
Oj Wy pijaczki małe:) hehe... Wierzę ja też wypiłam po poronieniu było mi ciężko.... Ale teraz noszę fasolkę moją kochana.. Wiecie ten instynkt macierzyński jest silny nie znam jeszcze fasoli a już ją mocno kocham!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 13:54
celia, nezumi lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
celia wrote:Jej niesamowite, że tu też się spotkałyście i proszę jak się pięknie poukładało
Ja też tylko na ovufriend, ale naprawdę uważam, że takie społeczności są niezbędne. Dużo łatwiej przechodzi się przez wszystkie wertepy w grupie
Nezumi, a ileż ja wińska wypiłam
a propo seksu to chce mi się. ale czekam z zaciśniemi nogami (już 18 dzień!!) aż lekarz da zielone światło.celia, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:No ja tez tego wińska wychlałam że ho ho! mąż juz na mnie podejrzliwie patrzył ale oplaciło się endometrium pięknie urosło i teraz Kropkowi jest wygodnie nie mówiąc o tym że seks po winie był niesamowity...
a propo seksu to chce mi się. ale czekam z zaciśniemi nogami (już 18 dzień!!) aż lekarz da zielone światło.
Oj to chyba my byśmy się za bardzo bali. W pierwszym trymeście to u nas będzie abstynencja sexualnaPaulia87 lubi tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Oj Wy pijaczki małe:) hehe... Wierzę ja też wypiłam po poronieniu było mi ciężko.... Ale teraz noszę fasolkę moją kochana.. Wiecie ten instynkt macierzyński jest silny nie znam jeszcze fasoli a już ją mocno kocham!
Paulia87, celia lubią tę wiadomość
-
celia wrote:Oj to chyba my byśmy się za bardzo bali. W pierwszym trymeście to u nas będzie abstynencja sexualna
no ale jak lekarz powie że nie ma powodu zeby nie. to chyba sie nie powstrzymamy. bo normalnie miłość nas roznosi!celia lubi tę wiadomość
-
dziewczyny jutro będę mieć pierwsze usg na 17 no i sie okaze czy ok wszytsko ja seks w ciązy nie uważam za ten najprzyjemniejszy bo na poczatku czlowiek sie boi zeby nic zlego sie nie stalo a pozniej jak juz dziecko sie rusza i daje o sobie znac to dla kobiety to mega stresujące nie pozwalające się skupić na mężu:D ale może Wam nie będzie to przeszkadzać
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
MMA wrote:dziewczyny jutro będę mieć pierwsze usg na 17 no i sie okaze czy ok wszytsko ja seks w ciązy nie uważam za ten najprzyjemniejszy bo na poczatku czlowiek sie boi zeby nic zlego sie nie stalo a pozniej jak juz dziecko sie rusza i daje o sobie znac to dla kobiety to mega stresujące nie pozwalające się skupić na mężu:D ale może Wam nie będzie to przeszkadzać[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Paulia87 wrote:My już wiemy że nici z seksu przez 1 trymestr.... Ale są jeszcze inne zabawy hihihih:)
no bo ja to nie tyl e seksu co orgazmu się boję. -
MMA wrote:dziewczyny jutro będę mieć pierwsze usg na 17 no i sie okaze czy ok wszytsko ja seks w ciązy nie uważam za ten najprzyjemniejszy bo na poczatku czlowiek sie boi zeby nic zlego sie nie stalo a pozniej jak juz dziecko sie rusza i daje o sobie znac to dla kobiety to mega stresujące nie pozwalające się skupić na mężu:D ale może Wam nie będzie to przeszkadzać
zreszta nie ma co gdybac. zobaczymy jak będzie -
nezumi wrote:no właśnie paulina jakie?
no bo ja to nie tyl e seksu co orgazmu się boję.
Ja zabawy lubię i z tego co wiem to łechtaczkowy orgazm nie ma nic wspólnego:)[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
celia wrote:A planujecie jakieś ćwiczenia? Ja przyznam, że jestem z natury bardzo aktywna. I teraz po niemal 2 tygodniach bez fitnessu czy biegania czuję się strasznie Z drugiej strony strasznie się boję, by nie zaszkodzić ... ehhh
-
Paulia87 wrote:Ja seksu się boję bo sperma z tego co lekarz nam tłumaczył ma środek który ciąży przeszkadza tzn może dojść do poronienia... Ale dziś się zapytam lekarza dokładnie....
Ja zabawy lubię i z tego co wiem to łechtaczkowy orgazm nie ma nic wspólnego:)