X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Cześć dziewczynki!!!
    Dziś zrobiłam test i pozytywny czy mogę do Was dołączyć??

Gratuluję!! :D

Paulia87 lubi tę wiadomość

• nezumi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to takie buty :) Wy tu stare psiapsióły jesteście :D

Ja od pcozątku jestem tylko na ovu. To tu przeżywałam swoje poronienie, tu się starała i piłam z dziewczynami. No i w końcu tu się cieszę z mojego Kropka :D

celia, nadulek lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    A to takie buty :) Wy tu stare psiapsióły jesteście :D

Ja od pcozątku jestem tylko na ovu. To tu przeżywałam swoje poronienie, tu się starała i piłam z dziewczynami. No i w końcu tu się cieszę z mojego Kropka :D
    No i marzyłyśmy o tm by razem zająć i udało się!! Wiecie że teraz oblatuje mnie strach czy będzie dobrze itp.... Myślę pozytywnie ale wiecie jak to jest...:(

Margotka87, celia, nezumi lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • celia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej niesamowite, że tu też się spotkałyście i proszę jak się pięknie poukładało :D
    Ja też tylko na ovufriend, ale naprawdę uważam, że takie społeczności są niezbędne. Dużo łatwiej przechodzi się przez wszystkie wertepy w grupie :)

Nezumi, a ileż ja wińska wypiłam ;)

Paulia87, nezumi lubią tę wiadomość

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Wy pijaczki małe:) hehe... Wierzę ja też wypiłam po poronieniu było mi ciężko.... Ale teraz noszę fasolkę moją kochana.. Wiecie ten instynkt macierzyński jest silny nie znam jeszcze fasoli a już ją mocno kocham! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 13:54

celia, nezumi lubią tę wiadomość

• Lillenka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tylko na Ovu. Gdyby nie forum to bym męża non-stop zamęczała.

nezumi lubi tę wiadomość

ckai3e3kxad05tjw.png

gg64anlirmc029it.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Jej niesamowite, że tu też się spotkałyście i proszę jak się pięknie poukładało :D
    Ja też tylko na ovufriend, ale naprawdę uważam, że takie społeczności są niezbędne. Dużo łatwiej przechodzi się przez wszystkie wertepy w grupie :)

Nezumi, a ileż ja wińska wypiłam ;)
    No ja tez tego wińska wychlałam że ho ho! mąż juz na mnie podejrzliwie patrzył :D ale oplaciło się endometrium pięknie urosło i teraz Kropkowi jest wygodnie :D nie mówiąc o tym że seks po winie był niesamowity...
    a propo seksu to chce mi się. ale czekam z zaciśniemi nogami (już 18 dzień!!) aż lekarz da zielone światło.

celia, Paulia87 lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • celia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    No ja tez tego wińska wychlałam że ho ho! mąż juz na mnie podejrzliwie patrzył :D ale oplaciło się endometrium pięknie urosło i teraz Kropkowi jest wygodnie :D nie mówiąc o tym że seks po winie był niesamowity...
    a propo seksu to chce mi się. ale czekam z zaciśniemi nogami (już 18 dzień!!) aż lekarz da zielone światło.

Oj to chyba my byśmy się za bardzo bali. W pierwszym trymeście to u nas będzie abstynencja sexualna :P

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Oj Wy pijaczki małe:) hehe... Wierzę ja też wypiłam po poronieniu było mi ciężko.... Ale teraz noszę fasolkę moją kochana.. Wiecie ten instynkt macierzyński jest silny nie znam jeszcze fasoli a już ją mocno kocham! :)
    ja tez tak mam! mój kropek jest dla mnie najwazniejszy. od pierwszej chwili jest istota z właśnym wyjatkowym kodem genetycznym! już wiadomo jakie bedzie miał ozy, włosy, płeć, charakter. to ejst niesamowite i sprawia że aż mnie mrowi wszystko jak o tym pomyślę :)

Paulia87, celia lubią tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    Oj to chyba my byśmy się za bardzo bali. W pierwszym trymeście to u nas będzie abstynencja sexualna :P
    no u nas tez narazie susza. jak tylko owu pokazało dzień niepłodny to koneic z <3 (zreszta po tygodniowym codzinnym seksie odetchnęliśmy z ulgą :p )
    no ale jak lekarz powie że nie ma powodu zeby nie. to chyba sie nie powstrzymamy. bo normalnie miłość nas roznosi!

celia lubi tę wiadomość

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • MMA Przyjaciółka

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jutro będę mieć pierwsze usg na 17 no i sie okaze czy ok wszytsko :) ja seks w ciązy nie uważam za ten najprzyjemniejszy :P bo na poczatku czlowiek sie boi zeby nic zlego sie nie stalo a pozniej jak juz dziecko sie rusza i daje o sobie znac to dla kobiety to mega stresujące nie pozwalające się skupić na mężu:D ale może Wam nie będzie to przeszkadzać ;-)

uwo9gov3korvf4ga.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już wiemy że nici z seksu przez 1 trymestr....:( Ale są jeszcze inne zabawy hihihih:):)

nezumi, celia lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMA wrote:
    dziewczyny jutro będę mieć pierwsze usg na 17 no i sie okaze czy ok wszytsko :) ja seks w ciązy nie uważam za ten najprzyjemniejszy :P bo na poczatku czlowiek sie boi zeby nic zlego sie nie stalo a pozniej jak juz dziecko sie rusza i daje o sobie znac to dla kobiety to mega stresujące nie pozwalające się skupić na mężu:D ale może Wam nie będzie to przeszkadzać ;-)
    Oj to trzymamy kciuki kochana!!!!

• Paulia87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam Amelka??

• nezumi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    My już wiemy że nici z seksu przez 1 trymestr....:( Ale są jeszcze inne zabawy hihihih:):)
    no właśnie paulina jakie?
    no bo ja to nie tyl e seksu co orgazmu się boję.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MMA wrote:
    no faktycznie ruszający się Kropek może być kłopotliwy :D chociaż naczytałam się wczoraj ze to na dziecko dobrze działa.
    zreszta nie ma co gdybac. zobaczymy jak będzie :)

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • celia Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A planujecie jakieś ćwiczenia? Ja przyznam, że jestem z natury bardzo aktywna. I teraz po niemal 2 tygodniach bez fitnessu czy biegania czuję się strasznie :/ Z drugiej strony strasznie się boję, by nie zaszkodzić ... ehhh ;)

p19ucsqvqom8u4oa.png
    wnid9vvjzm38tk1g.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nezumi wrote:
    no właśnie paulina jakie?
    no bo ja to nie tyl e seksu co orgazmu się boję.
    Ja seksu się boję bo sperma z tego co lekarz nam tłumaczył ma środek który ciąży przeszkadza tzn może dojść do poronienia... Ale dziś się zapytam lekarza dokładnie....
    Ja zabawy lubię i z tego co wiem to łechtaczkowy orgazm nie ma nic wspólnego:)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    celia wrote:
    A planujecie jakieś ćwiczenia? Ja przyznam, że jestem z natury bardzo aktywna. I teraz po niemal 2 tygodniach bez fitnessu czy biegania czuję się strasznie :/ Z drugiej strony strasznie się boję, by nie zaszkodzić ... ehhh ;)
    no ja to tylko spacery i basen.

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulia87 wrote:
    Ja seksu się boję bo sperma z tego co lekarz nam tłumaczył ma środek który ciąży przeszkadza tzn może dojść do poronienia... Ale dziś się zapytam lekarza dokładnie....
    Ja zabawy lubię i z tego co wiem to łechtaczkowy orgazm nie ma nic wspólnego:)
    TAK!!!?? TO NAJWSPANIALSZA WIADOMOŚC JAKĄ DZIŚ USŁYSZAŁAM! :*

c74bebc6c3.png
    10.08.2014
‹‹ 27 28 29 30 31 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ