Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamela wrote:kochane właśnie wróciłam
Widziałam swoją małą kruszynke ma 6 mm i serduszko pięknie bije, lekarz mówi że wszystko jest w jak najlepszym porządku
Co do współżycia to nie mam zakazu ale nie wiem czy się zdecyduje, przynajmniej narazie chyba jeszcze odpuszczę
Kochanie tak sie ciesze z niecierpliwoscia czekalam na te wiadomosc
Cudownie!!!!!amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amela wrote:kochane właśnie wróciłam
Widziałam swoją małą kruszynke ma 6 mm i serduszko pięknie bije, lekarz mówi że wszystko jest w jak najlepszym porządku
Co do współżycia to nie mam zakazu ale nie wiem czy się zdecyduje, przynajmniej narazie chyba jeszcze odpuszczę
Cudowna wiadomość
Ja chciałabym zobaczyć bijące serduszko jeszcze przed WigiliąWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 11:12
amela lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,wlasnie wrocilam od lekarza Jestem w 5 tyg i 5 dni - fasolka ma 2,3mm i widzialam bijace serduszko !! termin wg USG mam na 6.08.2014r. Ale jestem szczesliwa !
kada24, nezumi, Camille87, amela, Niebieska, Macca, Lillenka, celia, aniulkab86, nadulek, Paulia87, kfeva lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Hej dziewczyny,wlasnie wrocilam od lekarza Jestem w 5 tyg i 5 dni - fasolka ma 2,3mm i widzialam bijace serduszko !! termin wg USG mam na 6.08.2014r. Ale jestem szczesliwa !
Macca, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda2013 wrote:Hej dziewczyny,wlasnie wrocilam od lekarza Jestem w 5 tyg i 5 dni - fasolka ma 2,3mm i widzialam bijace serduszko !! termin wg USG mam na 6.08.2014r. Ale jestem szczesliwa !
Kochana ciesze sie bardzo!! I strasznie zazdroszcze te chcialabym zobaczyc dzidzie .. -
a ja nie moge się jutra diocezkac choc serduszka nie bedzie jeszcze na pewno i pewnie zobacze je za mieesiac ale i tak sie ciesze juz pare dni dlugich nie robilam bety i testów więc dziś na poprawę nastroju sobie kupiłam i właśnie zrobiłam kreski dwie mega medga mega mocne pojawiły się w mgnieniu oka cudny widok a co dopiero jutro jak zaolzy mi karte ciąży, wierzę że do sierpnia będzie wszytsko dobrze no i że poród pójdzie jak gładko haha i że maluszek bedzie zdrowy całe życie
Macca, Magda2013, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Hej dziewczyny,wlasnie wrocilam od lekarza Jestem w 5 tyg i 5 dni - fasolka ma 2,3mm i widzialam bijace serduszko !! termin wg USG mam na 6.08.2014r. Ale jestem szczesliwa !
Magda2013, super informacja! Ja wybieram sie do lekarza w piatek, i mam taka cicha nadzieje, ze i mnie uda sie zobaczyc juz malenkie serduszko podczas USG. Pozdrawiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 19:23
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
MMA wrote:a ja nie moge się jutra diocezkac choc serduszka nie bedzie jeszcze na pewno i pewnie zobacze je za mieesiac ale i tak sie ciesze juz pare dni dlugich nie robilam bety i testów więc dziś na poprawę nastroju sobie kupiłam i właśnie zrobiłam kreski dwie mega medga mega mocne pojawiły się w mgnieniu oka cudny widok a co dopiero jutro jak zaolzy mi karte ciąży, wierzę że do sierpnia będzie wszytsko dobrze no i że poród pójdzie jak gładko haha i że maluszek bedzie zdrowy całe życie
No pewnie, ze bedzie dobrze! Inaczej byc nie moze -
MMA wrote:a ja nie moge się jutra diocezkac choc serduszka nie bedzie jeszcze na pewno i pewnie zobacze je za mieesiac ale i tak sie ciesze juz pare dni dlugich nie robilam bety i testów więc dziś na poprawę nastroju sobie kupiłam i właśnie zrobiłam kreski dwie mega medga mega mocne pojawiły się w mgnieniu oka cudny widok a co dopiero jutro jak zaolzy mi karte ciąży, wierzę że do sierpnia będzie wszytsko dobrze no i że poród pójdzie jak gładko haha i że maluszek bedzie zdrowy całe życie
-
Ciesze się ogromnieMagda2013 lubi tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Madziu gratulacje Cudnie się tego słucha. Bardzo chciałabym usłyszeć moją kruszynkę przed wigilią
-
amela wrote:kochane właśnie wróciłam
Co do współżycia to nie mam zakazu ale nie wiem czy się zdecyduje, przynajmniej narazie chyba jeszcze odpuszczę -
Madzikovy wrote:Gratuluję!!! Ja idę jutro i jestem mega przerażona ze cos jest nie tak......
Tylko pozytywne myślenie kochana !!!
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif