Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie!!! Endonetrium powiększone kropka ma 1 mm jest jak główka od szpilki!! Jest to 4 tc! Narazie jest wszystko ok duphaston 2 razu po 1 tabletce jutro badanie beta hcg, przeciwciała antyfosforowolipidowe,tsh, w czwartek powtórka bety by zobaczyć przyrost A w następna środę kolejna wizyta!!!! Jak wyjdą źle badania antyfosforowolipidowe będę przyjmować acard na podtrzymanie ciąży!
Przepraszam że tak długo ale musiałam do mamy podskoczyć jeszcze!!!
Jestem taka padnięta że idę spać narobię Was jutro!!!!
Dobrej nocki kochane:)Camille87, nezumi, Ruda27, celia, amela lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Wiem, wiem, chyba najwieksza pesymistka ze mnie na forum, ale na samym początku naczytalam sie o poronieniach, niebijacych serduszkach.... A kyszz... Nie nie.... Jutro na USG a po nim przekaże Wam wspaniale wieści i powiem jak mój maluszek sie rozwija 3 majcie kciuki i niech pozytywne myślenie ze mną bedzie zreszta to moja pierwsza ciąża więc dlatego sie martwię, ale macie racje !! Bolące cycki do przodu i bedzie dobrze
Domi IRL, Macca, nadulek, celia, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Jestem po wizycie!!! Endonetrium powiększone kropka ma 1 mm jest jak główka od szpilki!! Jest to 4 tc! Narazie jest wszystko ok duphaston 2 razu po 1 tabletce jutro badanie beta hcg, przeciwciała antyfosforowolipidowe,tsh, w czwartek powtórka bety by zobaczyć przyrost A w następna środę kolejna wizyta!!!! Jak wyjdą źle badania antyfosforowolipidowe będę przyjmować acard na podtrzymanie ciąży!
Dobrej nocki kochane:)
Super teraz trzymamy kciuki aby wyniki byly dobre!!Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi IRL wrote:dzieki Camille:)
Wkleilam ale sie nie wyswietla:(
Napisze jutro co i jak sie wywiem- bede sie dzielic ile wlezie bo narazie maz tylko i na forum tutaj ogloszona nowina:)
Kochana musisz wejsc w ustawienia w zakladke spolecznosc i na dole jest miejsce do wklejenia linku. Jesli tak robilas to sprawdz poprawnosc linku skoro sie nie wyswietla -
Madzikovy wrote:Wiem, wiem, chyba najwieksza pesymistka ze mnie na forum, ale na samym początku naczytalam sie o poronieniach, niebijacych serduszkach.... A kyszz... Nie nie.... Jutro na USG a po nim przekaże Wam wspaniale wieści i powiem jak mój maluszek sie rozwija 3 majcie kciuki i niech pozytyw ne myślenie ze mną bedzie zreszta to moja pierwsza ciąża więc dlatego sie martwię, ale macie racje !! Bolące cycki do przodu i bedzie dobrze
Podobno pozytywne myślenie to połowa sukcesu . Bedzie dobrze, Madzik!celia lubi tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Jestem po wizycie!!! Endonetrium powiększone kropka ma 1 mm jest jak główka od szpilki!! Jest to 4 tc! Narazie jest wszystko ok duphaston 2 razu po 1 tabletce jutro badanie beta hcg, przeciwciała antyfosforowolipidowe,tsh, w czwartek powtórka bety by zobaczyć przyrost A w następna środę kolejna wizyta!!!! Jak wyjdą źle badania antyfosforowolipidowe będę przyjmować acard na podtrzymanie ciąży!
Dobrej nocki kochane:)
Daj nam znać odnośnie wyników . Ja mam to wszystko jeszcze przed sobą... Oj, już się denerwuję, ale byle do piątku.Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Wiem, wiem, chyba najwieksza pesymistka ze mnie na forum, ale na samym początku naczytalam sie o poronieniach, niebijacych serduszkach.... A kyszz... Nie nie.... Jutro na USG a po nim przekaże Wam wspaniale wieści i powiem jak mój maluszek sie rozwija 3 majcie kciuki i niech pozytywne myślenie ze mną bedzie zreszta to moja pierwsza ciąża więc dlatego sie martwię, ale macie racje !! Bolące cycki do przodu i bedzie dobrze
Dzien dobry!! Madzikovy juz czekam na dobre wiesci po wizycie -
Cześc dzeiwczyny!
Paulina cieszę się razem z tobą!
Madzikovy zero stresu i nerwów! Bo się fasolka boi.
DOMI - masz zły link!!!! jak sobie wygenerujesz suwaczek to musisz skopiowac link odpowiedni na fora internetowe link powinnien się zaczynać 'url-http' - w przybliżeniu .
A ja dziś odebrałam wyniki progesterony. W 29 dc miałam 28,33. Dobrze? -
Macca wrote:Daj nam znać odnośnie wyników . Ja mam to wszystko jeszcze przed sobą... Oj, już się denerwuję, ale byle do piątku.
-
Paulia87 wrote:Jestem po wizycie!!! Endonetrium powiększone kropka ma 1 mm jest jak główka od szpilki!! Jest to 4 tc! Narazie jest wszystko ok duphaston 2 razu po 1 tabletce jutro badanie beta hcg, przeciwciała antyfosforowolipidowe,tsh, w czwartek powtórka bety by zobaczyć przyrost A w następna środę kolejna wizyta!!!! Jak wyjdą źle badania antyfosforowolipidowe będę przyjmować acard na podtrzymanie ciąży!
Dobrej nocki kochane:)Paulia87 lubi tę wiadomość
-
amela wrote:kochane właśnie wróciłam
Widziałam swoją małą kruszynke ma 6 mm i serduszko pięknie bije, lekarz mówi że wszystko jest w jak najlepszym porządku
Co do współżycia to nie mam zakazu ale nie wiem czy się zdecyduje, przynajmniej narazie chyba jeszcze odpuszczę
ale ci zazdroszcze ja do wizyty mam jeszcze tydzień !!!! Zeby zabić czas nic innego nie robię tylko sprzątam mieszkanie moj M się smieje że do przyszłego tygodnia będzie mógł z podłogi jeśćamela lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie sierpniowe mamusie, to ja się nieśmiało do Was dołączam. Byłam wczoraj u gina, widać na usg taką mini mini kropeczkę Mam przyjść teraz za ponad tydzień to będzie już widać
Paulia87, nezumi, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:Kochana ja też biorę acard bo mam ten zespół jeszcze mam luteine i kwas foliowy 15mg na receptę... I cieszę się razem z tobą że cudeńko rośnie i je widziałas:-D a wogóle co tam?? Mi mdłości przeszły jak narazie ale zawroty zostały....i wogóle Hej dziewczynki :-*
-
kasika8303 wrote:Witam wszystkie sierpniowe mamusie, to ja się nieśmiało do Was dołączam. Byłam wczoraj u gina, widać na usg taką mini mini kropeczkę Mam przyjść teraz za ponad tydzień to będzie już widać
kasika8303 lubi tę wiadomość