Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wiecie co z Lenka? Martwie sie o nią
Kada przykro mi bardzo, wiem jak boli strata nowonarodzonego dziecka, przytulasy dla mamy:(
sylka faktycznie przeznaczenie jak nic! Aniołek musiał o to zadbac;)celia, kada24, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąże miałam zabieg w sierpniu nie pamiętam ktorego i teraz mam termin porodu na sierpień.... Ja uważam że wróci do mnie to dziecko które straciłam wtedy w sierpniu... Po prostu w to wierzę może i jestem głupia ale wiem że ten aniołek powróci do mnie!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 19:07
celia, Ruda27, pekinka82, Aggie, Gosiaczek, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jestem... jestem...
umęczona na maksa wróciłam z tej wizyty prawie 3 godz czekania w kolejce... koszmar a jak się babki kłóciły o kolejkę... brr
moja dzidzia mierzy 6,78 cm a przezierność 1,4mm , kość nosowa obecna i serducho bijące... co do płci to nie wiadomo... w ogóle ten mój dzidź nic nie chciał pokazać tylko odwracał się pleckami...
z badania nie mam ani zdjęcia ani nagrania... bo to na NFZ było... ale w pon idę prywatnie więc może wtedy coś będę miała...
Kada bardzo się cieszę że u was wszystko dobrze... i że to chłopiec... ja też bym chciała...
córcię masz śliczną taka blondyneczka i strój pierwsza klasa..
tyle naskrobałyście że nim przebrnęłam przez wszystko doszły kolejne dwie strony... masakra...
lanusia bardzo ci współczuję ... trzymam mega kciuki bądź dobrej myśli... bo my tu stale o tobie myślimy i przesyłamy ci moc gorących uścisków...
a i lista
positive 32 lata, Amelia 7 lat, 15 cykl, 14.08
celia, kada24, Ruda27, Kasieńka:), Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
tak... w namierzaniu jesteś dobra...
kada współczuję straty brata... podziwiam twoją mamę ... bo ciężko po czymś takim się pozbierać...
też wierzę że wiele do nas wraca... moja koleżanka urodziła martwą dziewczynkę (była chora miała dużo licznych wad)
a po roku urodziła dwie śliczne bliźniaczki...
-
nick nieaktualny
-
MILA wrote:zastanawiałam się kiedy to powiesz ha hah ha ha
Celia wymarz moją córę Milenkę z listy, bo to ma być aktualna lista ciężarówek
Mila a co Ty wymyślaszAktualnie jesteś ciężarówką z drugim skarbem, a pierwszy ma 7 lat
Zatem wszystko się zgadza
Rany dziewczyny dużo nas się przewinęło