Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ninkapa wrote:a jak dziewczyny dodac zdjatko?
zrobilam swojego brzuszka i chce sie z wami podzielic moim wielgachnym brzusiem ale nie wiem jak dodac
Ninkapa spróbuj wpisać w google zapodaj i dalej zgodnie z instrukcjąWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 19:19
-
nick nieaktualny
-
Kada przykre
Positive kochana ja wiedziałam że tylko pozytywne wiadomości od ciebie usłyszęsuper !!'
A ja zeżarłam sushi aaaaaaaaaaa jejku ekstaza !!! wiem wiem co powiecie - nie można ale spoko, to było a'la sushi, bo wyciągnęłam rybkę :-PP ale smak został cudowny !!! jak mi teraz dobrze mniammmRuda27, positive, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, współczuje wam tych przeżyć ale tak jak wy wierze ze wasze Aniolki nad tym czuwają. Ja nie mam takich doświadczeń, pierwszy raz zaszłam w ciążę i nawet sobie nie wyobrażam ile was to musiało kosztować. I może dlatego jak sie naczytam o tych poronieniach, usuwaniu itd to potem tak panikuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 19:21
MILA, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
napewno:D no 3 ciaza robi swoje ale powiem wam ze 1-wszej i 2-giej tez tak szybko mi rosl do 20 tyg bede miec naprawde duzy pozniej troszke mniejsze tempo mam a na koniec to wcale takiego duzego nie mialam jesli porownac do tego tempa co bylo do 20 tyg
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMuszę się z Wami podzielić dobrymi wieściami, wracam od lekarza, pani doktor już mogła mi zrobić przyzierność karkową i wyszła super, bo 0,7, co prawda maluszek jeszcze mały bo niecałe 4 cm, ale powiedziała że jest super, niewiele powinno się zmienić, jest dluga kość nosowa, więc mam nadzieję że reszta badań z testu Pappa to będzie tylko formalność
Pani doktor mówi że wszystko bardzo ładnie wyglada, prawidłowy rozwój i proporcje. Ufff:)))
A maluch chyba mocno zdenerwował sie podczas badania bo zaczął bardzo szybko machać rączkami i nóżkami:)))Camille87, celia, Ruda27, MILA, positive, Magda2013, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki podstawowa grupa zrobiona, nie ma nas wszystkich tam, wiec jak mozesz dodajcie reszte, ja sie biore za kolacje bo mnie chlop pobije
a i od teraz mozemy na grupie wrzucac fotki
nie beda posty widoczne dla nikogo procz nas
celia lubi tę wiadomość