Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co.... Ja nie wiem jednak czy założe fb bo nie chce przeżywać tego co kiedyś. I chyba nie chciałabym byc poszkodowana aby nie oglądać waszych zdjęć bo mnie tam nie ma... Więc jakby ktoś miał mnie na uwadze i jednak chciał zamieszczać zdjęcia na forum to będę wdzięczna
Chociaż jeszcze sie zastanowie nad założeniem fikcyjnego kontaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 19:43
Aggie, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Wiecie co.... Ja nie wiem jednak czy założe fb bo nie chce przeżywać tego co kiedyś. I chyba nie chciałabym byc poszkodowana aby nie oglądać waszych zdjęć bo mnie tam nie ma... Więc jakby ktoś miał mnie na uwadze i jednak chciał zamieszczać zdjęcia na forum to będę wdzięczna
Chociaż jeszcze sie zastanowie nad założeniem fikcyjnego konta
Albo zaloz konto jako Madzikovytylko na potrzeby grupy hihi
Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Madzikovy, fikcyjny zaloz, tylko dla nas, potem zapros mnie do znajomych a ja dodam do grupy
Kochane, dodawajcie mnie do znajomych to dodam was do grupy
Heh bez konkretow prosze :p na fb juz napisalamjak mozesz usun tutaj moje dane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 19:59
-
Madzikovy wrote:Wiecie co.... Ja nie wiem jednak czy założe fb bo nie chce przeżywać tego co kiedyś. I chyba nie chciałabym byc poszkodowana aby nie oglądać waszych zdjęć bo mnie tam nie ma... Więc jakby ktoś miał mnie na uwadze i jednak chciał zamieszczać zdjęcia na forum to będę wdzięczna
Chociaż jeszcze sie zastanowie nad założeniem fikcyjnego kontaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 20:05
-
nick nieaktualny