Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co.... Ja nie wiem jednak czy założe fb bo nie chce przeżywać tego co kiedyś. I chyba nie chciałabym byc poszkodowana aby nie oglądać waszych zdjęć bo mnie tam nie ma... Więc jakby ktoś miał mnie na uwadze i jednak chciał zamieszczać zdjęcia na forum to będę wdzięczna

Chociaż jeszcze sie zastanowie nad założeniem fikcyjnego kontaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 19:43
Aggie, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:Wiecie co.... Ja nie wiem jednak czy założe fb bo nie chce przeżywać tego co kiedyś. I chyba nie chciałabym byc poszkodowana aby nie oglądać waszych zdjęć bo mnie tam nie ma... Więc jakby ktoś miał mnie na uwadze i jednak chciał zamieszczać zdjęcia na forum to będę wdzięczna

Chociaż jeszcze sie zastanowie nad założeniem fikcyjnego konta
Albo zaloz konto jako Madzikovy
tylko na potrzeby grupy hihi
Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAggie wrote:Madzikovy, fikcyjny zaloz, tylko dla nas, potem zapros mnie do znajomych a ja dodam do grupy

Kochane, dodawajcie mnie do znajomych to dodam was do grupy
Heh bez konkretow prosze :p na fb juz napisalam
jak mozesz usun tutaj moje dane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 19:59
-
Madzikovy no chyba nie myslisz ze przestaniemy tu pisac itdMadzikovy wrote:Wiecie co.... Ja nie wiem jednak czy założe fb bo nie chce przeżywać tego co kiedyś. I chyba nie chciałabym byc poszkodowana aby nie oglądać waszych zdjęć bo mnie tam nie ma... Więc jakby ktoś miał mnie na uwadze i jednak chciał zamieszczać zdjęcia na forum to będę wdzięczna

Chociaż jeszcze sie zastanowie nad założeniem fikcyjnego konta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 20:05
-
nick nieaktualny

prosze o zaproszenie mnie tam :p
[/link]

[
Ruda juz wymazalam dane