Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wiecie co.... Mam dziś słowotok, ja wiem, ale miałysmy cos zrobic, aby w razie co jak któraś nie ma internetu tak jak teraz Lanusia ...komórkę ma sie zawsze, jednak internet nie....więc ten fb tez guzik da... A chyba taki był pierwotny pomysł...
Aggie, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Madzikovy wrote:Ale wiecie co.... Mam dziś słowotok, ja wiem, ale miałysmy cos zrobic, aby w razie co jak któraś nie ma internetu tak jak teraz Lanusia ...komórkę ma sie zawsze, jednak internet nie....więc ten fb tez guzik da... A chyba taki był pierwotny pomysł...
Tak jak wpisalam nick i nazwisko na przypietej (zawsze bedzie na gorze strony) dopisze numery, o ile dziewczyny sie zgodza
celia, Camille87, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
w ten sposob wszystko bedzie w jednym miejscu, i nie trzeba bedzie sie gubic
moze uda sie wymyslec jakis system dodawania dat kolejnych wizyt, zeby mozna bylo pamietac (ja zwykle mam problem z zapamietaniem, ktora kiedy idzie na badanie)
celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJejku juz nie wiem gdzie patrzec czy tu czy na fb
Ale tu sie zdecydowanie lepiej pisze
Zgadzam si co do numerow
Ja i tak mam zawsze internet w smartfonie ale tak jak teraz Lanusia - nie wiadomo co i jak i tez mysle o niej caly czascelia, Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAggie wrote:w ten sposob wszystko bedzie w jednym miejscu, i nie trzeba bedzie sie gubic
moze uda sie wymyslec jakis system dodawania dat kolejnych wizyt, zeby mozna bylo pamietac (ja zwykle mam problem z zapamietaniem, ktora kiedy idzie na badanie)
Chyba na fb jest cos takiego jak wydarzenie to kazda wizyta bedzie innym wydarzeniem, taka moja propozycja ale nie wiem jak by to funkcjonowalo..Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
miriam to samo pomyślałam!
Dziewczyny a do Was mam prosbę, bo nie zawsze za Wami nadarzam:P Jak będziecie coś wiedzieć o Lenusi to dajcie mi cynk na kwietniowo-majowe mamuśki:P bo w nocy naczaskaćie 20 stron i pół dnia będę sprawdzać! Będę wdzięczna!Camille87, Macca, Madzikovy, Lanusia93 lubią tę wiadomość