Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dzisiaj juz lepiej na razie jestem spokojna, głowa nie boli i mam dobry humor:P A z tym samochodem to masakra, stanełam przy płocie moich rodziców, nawet nie było to przy bramie! i samochód nie torował chodnika, było dużo miejsca, nawet dla matki z dzieckim w wózku, ale tak to jest na takich wsiach ze ktos musi komus dopiec
A ja sobie znowu sama w domku siedze, mój M w pracy. Zazdroszcze dziewczynom pracującym, poszłabym do pracy chociaz na 4 godzinki dziennie, no ale niestety moja praca mi na to nie pozwala, takie uroki handlu. No ale wszystko dla MaluszkaMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny a ja wstalam dzis powoli z lozka zeby uniknac zawrotow ale niestety usiadlam w salonie i juz glowa mnie boli
nie wiek czy sie polozyc czy siedziec.. no nic nie ma co biadolic..
Dzis na sniadanie zachcialo mi sie ryzu na mlekujuz sie gotuje!
-
nick nieaktualnyA ja ide do pracy za tydzien.. Az sie boje!
Planuje isc tylko na 2 dni i zas na L4... Nie bylam w pracy od jakos 5 grudnia.. Pocieszam sie tym, ze jak bede sie zle czula to ide usiasc albo do domu po prostu.. Nie rwie mnie do tej roboty, ale tez w domu niezbyt fajnie, codziennie pol dnia sama i do tego nudno :p jakbym byla w pl to bez problemu miglabym nie robic :p
Aggie jestem za -
A to ja się postarzałam, bo wpisałam wiek rocznikowy.
Jestem 86 z końca lipca, kto wie może dziecko urodzi się tego dnia co mamusia?
Na bank będzie lwem, dlatego jesli chłopiec to Leon, jeśli dziewczynka to Mila.
Dziweczyny, czy Wasi faceci też mają takie parcie na męskich potomków?
Mój żyć mi nie daje, fakt faktem on jest straszny sportowiec i rozumiem, że chciałby aby był chłopak z którym będzie mógł uprawiać sport. Nie mówie, że z dziewczynką się nie da, no ale wiecie o co chodzi, piłka nożna i te sprawy.
Koledzy w pracy mówia, ze bede miała chłopca, bo jeszcze nie zbrzydłam. Mili są co?
Ja nie mam kompletnie żadnego przeczucia.Niebieska, MILA, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarderkova mam to samo!
Moj chce synka... Jak bedzie coreczka to bedziemh tak dlugo walczyc az synek haha:p
Tez chodzi mu o pilke bo moj kiedys gral, mogl wysoko zajsc ale odpuscil.. Wiec teraz chce to swojemu potomkowi przekazac hehe..
A mi sie chyba disiaj snilo ze lekarz powiedzial ze coreczkakurcze cos mi swita :p
marderkowa, Niebieska, Jus1985, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Marderkova mam to samo!
Moj chce synka... Jak bedzie coreczka to bedziemh tak dlugo walczyc az synek haha:p
Tez chodzi mu o pilke bo moj kiedys gral, mogl wysoko zajsc ale odpuscil.. Wiec teraz chce to swojemu potomkowi przekazac hehe..
A mi sie chyba disiaj snilo ze lekarz powiedzial ze coreczkakurcze cos mi swita :p
Mój mąż też piłkarz !! Też wolałby synka ale nie naciskaLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
celia wrote:Sierpniowe Mamuśki
:
Camille87 - 26 lat, Szczytno, 2 cykl - 30.07
Kasieńka:) - 20 lat, Limanowa, 3 cykl - 01.08
Lanusia93 - 1.08
Ruda27 - 28 lat, Śląsk, 4 cykl - 2.08
Amela - 28 lat, Warszawa, 3 cykl - 03.08 CÓRKA
kobietka26 - 3.08
Magda2013 - 32 lata, Bydgoszcz, 2 cykl - 3.08 CÓRKA
Madzikovy - 26 lat, Szczecin, 3 cykl - 4.08
Kajoni - 8.08
Lillenka - 8.08
Moni& - 23 lata, Tarnowskie Góry, 1 cykl - 9 sierpnia
Domi IRL - 10.08
MMA - 10.08
Niebieska - 10.08
Kada24 - 25 lat, Mikołów, Emilka 4latka, 3 cykl - 12.08 SYN
Macca – 33 lata, Frankfurt am Main, 12 cykl - 12.08
Nezumi - 13.08
Pekinka82 - 31/32 lat, okolice Łodzi, 12 cykl - 13.08
marderkowa - 14.08
Positive - 32 lata, lubuskie, Amelia 7lat, 15 cykl - 14.08
Celia – 32/33 lata, Warszawa, 12 cykl (7cs po poronieniu) – 15.08
seneka - 15.08
Jus1985 - 18.08
Quendi - 30 lat, Warszawa, 2 cykl - 18.08 (wg.usg 22.08)
Paulia87 - 26 lat, Łódź, 4 cykl - 18.08
mala_mi - 19.08
Aggie - 26 lat, UK, 30 cykl - 20.08
_Cleo_ - 21.08
Sylka - 26 lat, Voss/Norwegia, 3 cykl - 24.08
Mila - 33 lata, Katowice, Milenka 7lat, 7 cykl - 27.08
Gosiaczek - 29 lat, Sosnowiec, 1 cykl po poronieniu - 27.08
Nadia - 30.08
Ninkapa - 28/29 lat, UK, Jakub 4latka i Maksymilian 3latka, 4 cykl
Potrzebne są takie dane: WIEK, MIASTO/REGION, DZIECI, CYKL STARAŃ, DATA PORODU + PŁEĆ jeśli znana
Jus1985
28lat, Siedlce, 5 cykl starań, 18.08, płeć NN