Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus, czemu nienormalna ? To Twoja decyzja
Mnie po prostu zżera ciekawośćPoza tym mam ochotę już myśleć o moim dziecku jako o kimś realnym. Bo ciężko mi jeszcze uwierzyć, że jestem w ciąży. Teraz jest dla mnie trochę bezosobowe i bezimienne i chciałabym już poczuć z nim więź
Paulia87, Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jus1985 wrote:Dziewczyny czy jest jakaś jeszcze co nie chce wiedzieć jaka będzie płeć dziecka? Czy tylko ja taka nienormalna?
Jus, nie jesteś nienormalna!
Moja przyjaciólka też nie chciała wiedzieć i poprosiła lekarza, żeby jej nie mówił, ale...jakoś w 7 miesiącu sam się wygadał, po prostu chyba nie mógł mówić o dziecku bezosobowo i powiedział ona. No i tak się dowiedziała.
Ja chcę wiedzieć, bo chcę móc dopasować ciuszki i zrobić pokój. Tzn mebelki i tak beda uniwersalne, no ale jesli bedzie dziewczynka to dobiore jakieś dziewczęce dodatki, czy nakleje jakieś na ścianę- typu motylki itd, a dla chłopca jakieś piłki, czy samochody.
Mebelki chciałabym takie:
http://atbmeble.pl/meble-dla-niemowlaka-64Paulia87, MILA, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
jak sie dowiem czy to On czy Ona to bede mogła wreszcie cos zacząc kupowac!
szwagierka juz tez sie nie moze doczekac, mieszka w Niemczech i juz chce kupowac ubranka dla malenstwa:)
dziewczyny strasznie płaczliwa sie zrobiłam od kilku dni. Nigdy tak nie miałam, sporadycznie od początku ciąży mi sie zdarzało a teraz płacze z byle powodu, a jak juz ogladam jakies programy o porodach, o maluszkach to łzy wzruszenia same mi sie cisną do oczu.Monis
[/link]
-
Hej laski
Co do nr telefonów to ja mogę podac ale tylko na FB w naszej grupie a nie tu na forum, bo potem tego nie wymarzę i za jakiś czas łowcy okazji będą do mnie dzwonić ze chcą mi garnki sprzedać (bo właśnie wyszukują nr tel)
Aggie, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Mebelki chciałabym takie:
http://atbmeble.pl/meble-dla-niemowlaka-64[/QUOTE]
marderkova świetne to jest kurde aż sie napaliłam
co do płci to ja muszę wiedziećwole sie nastawic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 10:24
marderkowa, Moni&, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane, naprodukowałyście przeszło 20 stron od wczorajszego poranka, gdy ostatni raz tu zaglądałam!!! Nie daję rady nadążyć i przeczytać wszystkich postów, ale trochę nadrobiłam. Czuję się fatalnie, wczoraj byłam u lekarza i jestem na L4. Prawdopodobnie już do końca ciąży. Ciśnienie mam minimalne: 80/45! i przez to nieprzyjemne bóle i zawroty głowy. Wróciły też mdłości, tak że w sumie większość czasu leżę plackiem i nawet myśleć mi się nie chce..
Co do danych do tabelki to pocieszę wszystkie z Was, które czują się babciami: jestem niewątpliwie najstarsza! I jak na starowinkę przystało nie mam i nigdy nie miałam konta na Fb:/ Nie odczuwam takiej potrzeby, więc razem z MADZIKOVĄ zostaniemy tutaj na bezludnej wyspie sierpniowych mamuś
CELIA, uzupełniając moje dane: 36 lat, Katowice, 1 cykl pp (sumując wcześniejsze starania to 3 cykl). Data porodu się zmieni, bo będę miała planowaną cc ok.10 dni przed terminem, ale do tego jeszcze daleko. Prawdopodobnie będę miała córeczkę, ale jakoś staram się nie przywiązywać do tej myśli, bo uważam, że to bardzo wczesne przewidywanie i lekarka mogła się pomylić. Czekam czy mój dr potwierdzi płeć.
MARDERKOWA, widziałam już, że na innym forum pisałaś o wybranym imieniu dla dziewczynki. My też chcemy tak nazwać córeczkę, mój mąż zakochał się w tym imieniu. Sądzisz, że w USC nie będą robić problemów przy rejestracji? To niby zdrobnienie od innych imion, ale żadne z tych innych nam się nie podoba.. Napisałam do nich maila 3 dni temu, ale jak na polski urząd przystało mają mnie w nosie i nie odpisali:(
Ufff.. no to teraz ja napisałam tyle, że macie co czytać
Pozdrawiam Was wszystkie, pogłaszczcie ode mnie swoje brzuchole (niektóre są już całkiem całkiem duże!!!)marderkowa, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mala_mi, ja też jestem tym dinozaurem bez FB
Jak chodzi o imię Mila, to wiem o czym piszesz, też czytałam, że mogą być problemy i tak naprawdę zależy to od urzędnika.
Ja jestem zdeterminowana i na bank nazwiemy tak córę (jeśli to będzie córa) i będę walczyć lub ostatecznie powołamy się na to, że mój mąż jest obcokrajowcem (ma podwójne obywatelstwo). W takim przypadku USC nie może robić problemów, ale jak będziesz mieć jakąś odpowiedź to daj znać.
Ciesze się, że Tobie imię też się podoba!
Jak chodzi o mebelki, które Wam wysłałam to wg mnie są naprawde eleganckie, takie estetyczne i pasujące do wielu wnętrz i można dużo dobrac dodatków.MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny