Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczynki. U mnie się dziś na szczęście uspokoiło-troszeczkę śluzu brudnego z rana ale odpukać zero tej czarnej krwi. Wkładka czysta i mama nadzieję, że już tak zostanie. Umówiłam się na badania prenatalne: będziemy podglądać maluszka 17 lutego o 19.20...ach jeszcze tyle czasu...
Camille87, pekinka82, celia lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualnySylka wrote:Co do bólu głowy - mnie raz dopadła okropna migrena, trzymała 3 dni... Niestety nic nie pomagało, musiałam przecierpieć, ale po tych 3 dniach jak ręką odjął
Teraz już wiem, ze to była migrena - to był taki dziwny, pulsujacy ból za okiem.. Też tak masz Camille87?
Wiesz raz mnie w nocy obudził taki ból z prawej strony głowy z przodu i ten ból też czułaż aż za okiemale taki ból zdarzył mi się tylko raz, ten "codzienny" to ból całej głowy, taki tępy, uciskający.. masakra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam wam napisać, ale mi z głowy wyleciało, że miałam straszny sen.. Śniło mi się, że urodziłam dziecko i ono było z nami w domu, ale wyglądało tak jakby się urodziło dużo za wczesnie (taka czerwona skóra z widocznymi naczynkami) i tak się bałam je trzymać że mu krzywdę zrobię..
To było straszne -
Camille87 ja tam specjalistą nie jestem ale czasem to mogą być migrenowe bóle głowy.. Tym bardziej, że w czasie ciąży mogą się one ujawnić i nasilić, bądź zupełnie odwrotnie - jeśli ktoś wcześniej się z nimi męczył, mogą zniknąć...
Tym bardziej, że u Ciebie ten ból występuje już kilka dni...
Choć mnie jak dopadł ten ból to w pewnym momencie nie mogłam się ruszyć z łóżka bo myślałam, ze głowa mi wybuchnie.. To jest strasznewtedy wzięłam apap, pomogło na kilka godzin... Nie ma na to dobrej recepty, trzeba przeczekać, najlepiej wtedy leżeć i nie wykonywać gwałtownych ruchów...
-
nick nieaktualny
-
Magda Aggie mi wyslala zaproszenie nie pomogę Ci co do FB!!
Dziewczyny nikt stąd nie ucieka tylko na FB mamy tam nr tel zdjęcia naszych pociech i jakieś osobiste zwierzenia reszta jest TU I TU ZOSTANIE!!!!!! Bez dwóch zdań nikogo nie zostawimy ani opuścimy JASNE!!!!!! Hihi
Ja nadal mam zawroty głowy leżę plackiem a na dodatek dziś boli mnie głową ocipieje bo ja nienawidze bólu zęba i głowy bo czuje jakbym umierala!!!
Dlatego Kamilka współczuję kotek!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 12:04
Camille87, Camille87, Aggie lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Camille87 wrote:Miałam wam napisać, ale mi z głowy wyleciało, że miałam straszny sen.. Śniło mi się, że urodziłam dziecko i ono było z nami w domu, ale wyglądało tak jakby się urodziło dużo za wczesnie (taka czerwona skóra z widocznymi naczynkami) i tak się bałam je trzymać że mu krzywdę zrobię..
To było straszne
Kamilko czy ty nie ogladałaś przypadkiem podobnych filmików na youtubie?? podejrzewam ze tak -
nick nieaktualnySylka ja takie bóle mam z małymi przerwami od jakichś 3 tygodni jak nie dłużej... jak byłam u neurologa to pielęgniarka właśnie opowiadała, że zawsze miała migreny a w ciąży jak ręką odjął.. u mnie chyba na odwrót - jak zawsze rzadko miewałam bóle głowy tak teraz masakra, czuję się jakbym non stop chlała i na niekończącym kacu była
18 lutego mam wizyte u gina pokaże mu tą notatkę od neurologa i zapytam co on o tym myśli.. ale obawiam się, że chyba taki urok mojej ciąży i jak "obiecała" neurolog może w 5 czy 6 miesiącu poczuję się lepiej
ehh
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Kamilko czy ty nie ogladałaś przypadkiem podobnych filmików na youtubie?? podejrzewam ze tak
nieee no coś Ty!ten widok znam z TLC jak oglądałam szpital dla noworodków gdzie w inkubatorkach trzymali przez kilka tygodni takie wcześniaczki
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Ja dziś slabo spalam odkąd wiem ze nie mogę spać na plecach przewalam się w nocy z boku na bok, budze się co chwila:-( chyba zaraz się poloże bo jestem mega śpiącą !!
Miłego dnia
celia, Camille87, MalutkaEve lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif