Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Częśc moje kobitki!!
Witam w II trymestrze!!! Ale się cieszę....
Dziękuję za wypowiedzi na temat Wit A...
Nie mam tej kreski Kamilko jeszcze..
Ja dziś jakiś dziwny dzień płakać mi sie chce i mam nerwy sama nie wiem na co... Ogólnie beznadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 09:39
Ruda27, Camille87, MILA lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie dzis marnie.. niby nie pada ale slonca nie ma..
Ale dzwonil juz kurier ok 12 bedzie moj rogal hi!!
A ja mam pytanko: ktoras z was (niestety nie pamietam ktora) pisala ze bierze Prenaral classic - Amela??
Czy mialas jakies wskazania od gina do brania tych tabletek albo problem z hemoglobina?
Bo te witaminy ponad podwojnie przekraczaja zalecana dawke zelaza a ja wyczytalam ze przedawkowanie zelaza tez nie jest dobreniby pierwsze moje badania z grudnia byly ok i teraz nie wiem czy brac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 09:55
-
Niebieska, widac roznice
ale Ty chyba bardzo wysportowana jestes, co?
Monis Twoj brzuszek tez sliczny, i super zdjecia slubne
Ja w srode zaczynam drugi trymestr (moj chodzi i mowi semestr?) a dzis wstalam do toalety tylko raz! moze powoli juz przechodzi:P i mdli mnie troszke, chwilowo jem sniadanie, moze nie bedzie "tragedyji"
U mnie tez piekna pogoda -
nick nieaktualny
-
Camilie ja tez chciałabym juz cos kupic, widziałam tą promocje w Lidlu ale same niebieskie i różowe ubranka wiec na razie nie kupuje bo jeszcze nic nie wiem, a nie wierze za bardzo intuicji bo zawsze można sie pomylic:) a te ubranka takie słodkie:)
Camille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:U mnie dzis marnie.. niby nie pada ale slonca nie ma..
Ale dzwonil juz kurier ok 12 bedzie moj rogal hi!!
A ja mam pytanko: ktoras z was (niestety nie pamietam ktora) pisala ze bierze Prenaral classic - Amela??
Czy mialas jakies wskazania od gina do brania tych tabletek albo problem z hemoglobina?
Bo te witaminy ponad podwojnie przekraczaja zalecana dawke zelaza a ja wyczytalam ze przedawkowanie zelaza tez nie jest dobreniby pierwsze moje badania z grudnia byly ok i teraz nie wiem czy brac
hejo:) ja biorę prenatal classic. Jak byłam u ginki to zaleciła zmienić kwas foliowy na witaminy. Ja pytałam na jakie i wymieniła mi kilka nazw, a że dostałam zalecenia badań na ulotce prenatalu właśnie to kupiłam prenatal ten od II trymestru. Nie zauważam u siebie jakiś szkodliwych działań, nie boli mnie nic, żołądek czy cokolwiek innego, a mniej mi cierpnie noga odkąd zaczęłam je brać. 17 lutego mam wizytę to się jej zapytam