Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojejku.... Kajoni współczuje
to przykre. Trzymaj sie kochana
Powodzenia na polowkowym!!
Kada to okropne... Ale to jest Polska. Kupa złodzieji i nic wiecej. Szlag by ich trafił i łapy poucinał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 10:46
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam
Kajoni współczujenie załamuj się
Kada zasadzke jakąś musisz przygotować. Zaczaić się i strzelić w dup...
Udanych wizyt Mika i Kajoni
Sylka mój M niestety nie lubi murzyńskich kształtów, sam takich nie ma to i kobiety takiej nie chce
Lanusia odezwij się! Ciekawe czy na wczorajsze spotkanie złamała swoje postaniwienie i czy się ogoliłaCamille87, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus hahahaha ale sie usmialam ostatnim zdaniem
ciekawe ciekawe.. To czekamy na Lanusie
Moj tez nie lubi takich ksztaltow, ale narazie mowi ze mu sie podobam, wiec nie jest tak zle jeszcze
Wlasnie mala przerwe sobie robie i leze i odpoczywam.. A gdzie tam 17 i koniec pracyCamille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
Kajoni... współczuję... wiem jak bardzo można być przywiązanym do zwierzęcia... dobrze że masz dzisiaj wizytę to trochę myśli rozjaśnisz...
trzymam kciuki..
Mila a jak ty??? już po wizycie..? pisz bom strasznie ciekawa kogo chowasz w brzuszku...
Kada tobie współczuję kradzieży...
Jus co do golenia Lanusi... też wczoraj o tym pomyślałam... jakieś nawiedzone jesteśmy...
Camilla to dzisiaj sobie zapodam tą maseczkę a długo się wchłaniała?? bo chciałam na noc ją nałożyć... a nie chciałabym wszystkiego w pościel wetrzeć... i zużyłaś całe opakowanie na raz?
u nas już pogoda do kitu... niby jest 19 stopni ale pochmurno na maksa... co kilka minut pada deszczyk...a ja przez to osowiała jestem...
do tego moja córcia coś kaszle... po prostu super...
idę kończyć obiad i może w domu coś ogarnę bo masakra !!!Jus1985, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni przykro mi z powodu psiaka:( teraz musisz skupic sie na malenstwie a za jakis czas napewno znowu bedziesz chxiala miec jakies zwierze:)
Kada to jest Polska, trzeba by bylo miec wszystko pod alarmem eh:/
Lanusia odezwij sie wreszcie
u mnie pogoda cudowna, dzis jedziemy na grila do kuzyna:)Kajoni lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny