Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny! Musze sie normalnie pochwalic
Wlasnie sobie w wannie lezalam, a moj jak kopal tak mocno jejto juz nje pukanie a kopniaczki byly
do tego.. Zobaczylam jak sie rusza brzuch! Niesamowite przezycie
myslalam ze to na tak wczesnym etapie jest niemozliwe, a jednak widzialam jak sie ruszal w miejscu gdzie kopal bo po prawej stronie
wolalam mojego ale nie zdazyl, albo uslyszal moj albo meza glos i przestal.. Aaaa ale sie ciesze
I do mojej reki juz nie ucieka a uderza w nia
Positiv kopiec kreta mmmmm uwielbiam
Kamilka wybacz, mc donalds byl dzisiaj nieplanowanySylka, positive, mika1987, Jus1985, Niebieska, Moni&, amela lubią tę wiadomość
-
Jakieś smutne myśli mnie naszły-czy z moim Maleństwem ok. Nie czuje ruchów, nie widziałam go już 6 tygodni, nie wiem czy urosło-cały czas jest młodsze niz data OM. Chlip.......smutno
Chyba brzuch mi się zatrzymał ze wzrostem...masakra.
Już bym chciała jak Wy Kochane je czuć, czuć kopniaki a nie taką cisze...przykro mi strasznie :,,,-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 18:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria gratuluje kopniaczkow i falujacego brzuszka
a jeszcze niedawno sie zastanawialas kiedy to bedzie
moj tez juz jakis czas temu zaczal kopac a nie tylko pukac i czasem wrecz czuje jak sje obraca
Z tym mc donaldem to zartowalamale nie robilam dzis obiadu i jakas taka glodna caly czas jestem.. moze na jakas pizze sie skusimy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria gratuluje kopniaczkow i falujacego brzuszka
a jeszcze niedawno sie zastanawialas kiedy to bedzie
moj tez juz jakis czas temu zaczal kopac a nie tylko pukac i czasem wrecz czuje jak sje obraca
Z tym mc donaldem to zartowalamale nie robilam dzis obiadu i jakas taka glodna caly czas jestem.. moze na jakas pizze sie skusimy
Tez juz jakis czas czuje jak sie obracaniesamowite to jest.. Motywujace do zycia.. Najpiekniejsze uczucie jakie moze kobieta miec..nosic swoje dziecko w sobie
Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Quendi, Ruda też długo czekała na ruchy a teraz wszystko przechodzi bardzo intensywnie
Czkawka, teraz kopniaku (czego serdecznie gratuluję) Uszy do góry Kochana, zobaczysz jeszcze Twój maluszek Cię zaskoczy
Nie znasz dnia ani godziny
Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
Witam kochane,
Mika, gratuluję córeczki! Coś nasi chłopcy w tyle zostają
Ruda, też bym chciała widzieć jak mi brzusio faluje. Póki co to tylko czuję od środka i z zewnątrz.
Ja po wizycie. Jestem taka szczęśliwa, bo wygląda na to, że nasz synek jest zdrowiuteńki. Waży 350g, położenie główkowe, łożysko na tylnej ścianie, płynu owodniowego w normie. Cała anatomia płodu jest bez zmian. Na 100% chłopiecCiąża starsza o 3 dni
Serduszko puka 149 uderzeń na minutę.
A teraz puka do mnieehh jakiś pozytyw tego dnia
Sylka, positive, Ruda27, Camille87, Jus1985, Niebieska, Moni&, MILA, celia, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Quendi... pierwsza ciąża... łożysko na przedniej ścianie... wszystko wyjaśnia... spokojnie twoj maluszek niedługo się ujawni... zobaczysz... pamiętam jak inne dziewczyny nie mogły się doczekać ruchów... ale jedne prędzej inne później... każda z nas w końcu się doczeka...
nie martw się rozmiarem maluszka bo dzieci też rodzą się różne... jedne 2500 inne 4500... pamiętaj że te wszytskie obliczenia są tylko prognozą... a kiedy się urodzi to już maleństwo samo sobie wybierze...
Moje ciasto w piekarniku... a ja już wyobrażam sobie jak je jem...
Ruda a tobie gratuluję poruszającego brzuszka...
dziewczyny u mnie leje... masakra... wietrzysko że łeb urywa... nawet na dworze dzisiaj nie byłam...
Kajoni SUPER !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 19:03
Quendi, Kajoni, Ruda27, Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni swietne woiadomosci
ciesze sie ze wszystko dobrze
jakie imie dla synka?
Quendi jak dziewczyny mowia, jak masz na przedniej scianie lozysko, to moze dlatego nie czuc tak ruchow..
Zobaczysz poczujeszwiem co czujesz, ja tez tak czekalam...
My z mezem na tablecie puzzle ukladamyKajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Kajoni:)moja Maja wazy 220g..i jest mlodsza o 5dni..ale ja jak sie rodzialam to mialam 2400kg:)takze pewnie po Mamusi:)
a co do ruchow to ja nie czuje kopniakow, ani pukania..moze z dwa razy:)lekarz powiidzial ze ok..takze nie ma sie co martwic:)Kajoni, Ruda27, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny