WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni sen najlepiej regeneruje. Może walnijcie sobie przed snem mleko z jakimiś substancjami wspomagającymi :-) zdrówka

Moni& lubi tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus Słońce-my na tym samym poziomie ciążowym :-) dziewczynki nasze 2 tygodnie do przodu, tak sobie tlumacze ze może jeszcze potrzebuje 2 tygodnie aby coś poczuc z kopniaczkami...
    Dam sobie spokój z zadreczaniem.
    Płacze na X faktorze he he...massssssakra

Jus1985, Ruda27 lubią tę wiadomość

tb736iyeli5hckvm.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi nie przejmuj się. Akurat z tym łożyskiem i pierwszą ciążą to tak jest że później się czuje.
    Ty płaczesz na x factorze a ja w kościele się wzruszam albo na piosenkach albo na kazaniach :-/ normalnie masakra tłum ludzi a mi łzy lecą :-D

Quendi, Ruda27 lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Quendi Autorytet

Wysłany: 22 marca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he :-*
    Pewnie tak jest, jednak muszę przyznać że jest mi troszkę smutno że jeszcze nic...zauważyłam że do wszystkiego w ciąży muszę swoje wyczekać-tak bylo z usg, z płcią i teraz z ruchami. Ale czekanie warte świeczki!!!
    Zmykam laseczki bo mój chory mąż zaraz będzie przyjedzie po pracy wstawiam obiad ;-)
    Dobrych spokojnych senków <3

tb736iyeli5hckvm.png
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będzie mnie teraz... Przez jakiś czas.
    Napiszę Wam tylko tyle, bo na więcej nie mam siły, tutaj żadne słowa tego nie oddadzą, a ja nawet nie chcę próbować.
    Jest bardzo źle.
    Tu już nie chodzi tylko o mój związek, jest bardzo źle z moim życiem, ze wszystkim. Nie mogę o tym pisać publicznie, chcę tylko żebyście zrozumiały, że nawet jeśli przez b. długi czas do Was nie wrócę to wszystko z dzieckiem dobrze...
    Tak bardzo chciałabym zasnąć.
    I nie wstać.

Powodzenia dla Was wszystkich, jesteście kochane <3

Boże...

Moni&, Niebieska lubią tę wiadomość

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej Lanusia co sie stalo? najwazniejsza jest teraz dla Ciebie malutka :* wszystko inne jakos sie ulozy. pamietaj, ze masz nas i czekamy na Ciebie tutaj zawsze, trzymaj sie:*

ja sie obudzilam i nie umiem juz spac. maly chyba jeszcze spi, to dla niego za wczesna pora, spioch jak tatus:P
    milego dzionkaWam zycze:)

Jus1985 lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Gosiaczek Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :) dawno mnie mnie tu nie było, ale muszę się pochwalić u mnie będzie najprawdopodobniej synek_Celia uaktualniaj listę. Byłam wczoraj na usg 4d w moim mieście organizowanym przez Teraz mamy i tak orzekł lekarz tam mnie badający-szkoda tylko, że wygrałam przed tą informacją różowy ręcznik z księżniczką-mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze przyda. Tak pyzatym ruchy maluszka czuje już od 16 tc pomimo, że to moja "pierwsza" tak zaawansowana ciąża. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia :).

Moni&, Ruda27, mika1987, Niebieska, Jus1985, pekinka82, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość

Franuś 19.08.2014 👦🏻
    Edytka 29.08.2017👧🏼
    Przemuś 27.10.2021 👶
    Ewunia 21.01.2025 :*
    Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek gratuluje synusia! a wczoraj pisalysmy, ze cos nam chlopcy do tylu ida,, bo przewaga dziewczynek:P cos czuje ze przyszly tydzien bedzie owocny w chlopcow:P

Gosiaczek lubi tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia kochana trzymaj sie!
    Sprobuj moze do mamy jechac, odstresowac sie.. W Twoim stanie stres i dolowanie nie sa wskazane, pamietaj...
    Jestesmy z Toba, mam nadzieje ze ulozy Ci sie wszystko <3

Gosiaczek gratuluje synka i udanej wizyty :)

Moni&, Gosiaczek lubią tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia nie daj sie..teraz musisz byc silna..i razem ze swoja kruszynka spokojnie przejsc te dni..trzymam kciuki bardzo za Ciebie..

a ja juz sniadanko jem:)popijam sokiem z pomaranczy z sokowirowki:)mniam..
    slonko sie ukrylo,wiec narzie bedziemy w domku:)

Moni& lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia pamiętaj, że po każdej burzy w końcu wychodzi słońce! Zdaję sobie sprawę, że jesteś w trudnej sytuacji, ale staraj się myśleć racjonalnie. Myśl o sobie i dziecku, żeby to Wam było najlepiej! Jestem całym serduchem przy Tobie i życzę żeby wszystko się ułożyło.

Gosiaczek gratuluję synka! Ja też czuję ruchy od 16 tyg :) Quendi Ty pewnie też je czujesz tylko trudno Ci je jeszcze odróżnić od ruchów jelit itd... :)

Jus bardzo dobry pomysł z tymi podpisami! Jak tylko będę wiedziała kto we mnie mieszka od razu napiszę!

A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY! :D

Ruda27, Moni&, Gosiaczek, positive lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny na poczatku gratuluje wszystkim poloweczek i poznania plci ja jeszcze nie znam...
    Lanusia tak czytam o tych twoich problemach i mam rozne mysli na pewno chcialabys zeby miedzy wami sie ulozylo aby byl w Waszym zyciu itp ale szczerze po tych wszystkich historiach tego jak Ciebie traktowal powinnas go sobie odpuscic szczegolnie dla dla Twojej coreczki nie przejmuj sie i nie zalamuj ze nie dasz sobie rady ze nikt Was nie zechce jestesbardzo mlodziutka i na pewno zycie ma dla Ciebie kogos odowiedniego wiem wiem latwo sie mowi kiedys tez nie wyobrazalam sobie zycia bez mojego bylego ale z perspektywy czasu jestem szczesliwa ze przeszlam przez to wszystko zeby miec takie zycie jak teraz a takze nie chcialam zyc mysli samobojcze itp ciezko bylo bo akurat rozstalusmy sie 2 miesiace po smierci taty a bylismy 1,5 roku razem a znalismy sie wiekszosc naszego zycia tyle pisalas o nim zlych rzeczy i tego jak ciebie teaktuje sorry ale 30 letni facet z takim podejsciem i traktowaniem 2 osoby todla mnie dno sorry jesli cienie tym urazilam....poza tym pisalas o zdradach wiec chyba nie traktuje ciebie powaznie a byc moze jestes uzalezniona od niego szantazememocjonalnym i psychicznym Lanusia kochana pamuetaj nie ma sytuacji beznadziejnych tylko sa decyzje niemadre zrob wszystko co najlepsze dla Twojej coreczkibo to teraz twoj motor zycia iona powinna byc na 1 wszymmiejscu a nie jakusfacet ktiry nie jest wart waszej uwagi

A u mnie tylko tyle ze slabiutko czuje ruchy babla ale jakies czuje myslalam ze bardziej bede czuc biorac pod uwage ze to moja 3 ciaza....
    Wczoraj bylam na basenie choc takze jestem przeziebiona i jakos nie chce to przeziebienie przejsc w ogole wszyscy jestesmy przeziebieni maz bierze antybiotyk dzieci inhalacje
    Aha jak Was ostatnio czytala o tych losach to juestety moj maz musial uecha. Po loda ikupil mi 2 l. Hehe a kaktusy pamietam mniam a wiecie jakie ja jeszcze uwielbiam zappy algidy.....
    No nic uciekam robic dniadanko dzieciaczkom

Sylka, Moni&, Camille87, Jus1985, pekinka82, positive, Kajoni, celia, celia lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry za pisow ie nie lubie tyle pisac na ipadzie bo robie duzo literowek mam nadzieje ze mnie rozczytalyscie

Niebieska lubi tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkapa miło Cię znów widzieć wśród nas! :) Kurde, znów mi przypomniałaś o lodach :D

Popieram w 100% to co mówisz, Lanusia musi skupić się na sobie i córeczce, pakowanie się w związek bez przyszłości to bardzo zły pomysł... Już teraz wiele ją to kosztuje, a co będzie później jak dziecko się urodzi...????

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ninkapa milo ze nas odiedzialas znowu i ze u Ciebie dobrze :)
    Kuruj sie kochana, zebys sie bardziej nie rozlozyla..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej !
    Lanusia trzymaj sie cieplutko, wiesz ze na nas mozesz zawsze liczyc, jak bedziesz chciala pogadac pisz!! <3
    Wierze ze wszystko sie ulozy, musisz byc silna dla Kornelci :-*
    Ninkapa milo ze sie odezwalas :-) ciesze sie ze u was wszystko dobrze!

Ja zaczynam strasznie cierpiec z powodu moich chorych bioder - spie na boku lewym/prawym i dzis nie moglam z lozka wstac tak mnke bolaly biodra - skurcze mnie zlapaly w oba :-(
    Nie wiem jak to bedzie pozniej...
    Wczoraj na ognisku bylo milo, pogadalam z kolezankami o wozkach i dzieciach ogolnje bo dwie maja dzieci :-) zaraz wstaje bo az mk w brzuhu burczy.. kaktusa bym znow zjadla..

Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha pierwsze bodziaki zamowione:))ale slodkieee:))

Camille87, Gosiaczek, positive, Kajoni, celia lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila fajnie ze ogrnisko sie udalo :)
    Mnie tez biodra czesto w nocy bola i jakby dretwieja :/

Mika pokaz jakie :)

Camille87 lubi tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=4003547702

Jus1985, Camille87 lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika mi się podobają słodkie ale ja jeszcze nie znam płci i ciężko coś kupić. Raz tylko kupiłam ubranka ale w trakcie zakupów stwierdziłam że to głupie tak w ciemno bo wszystko jest albo różowe albo niebieskie :-/ a już tak bym chciała

Lanusia trzymaj się i staraj się myśleć pozytywnie albi wogòle nie myśl skup się może na studiach albo czymś innym żeby pochłonęło całą Twoja uwagę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 10:25

3jgx3e3k7wsnebz7.png
‹‹ 667 668 669 670 671 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ