Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus Słońce-my na tym samym poziomie ciążowym
dziewczynki nasze 2 tygodnie do przodu, tak sobie tlumacze ze może jeszcze potrzebuje 2 tygodnie aby coś poczuc z kopniaczkami...
Dam sobie spokój z zadreczaniem.
Płacze na X faktorze he he...massssssakraJus1985, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Quendi nie przejmuj się. Akurat z tym łożyskiem i pierwszą ciążą to tak jest że później się czuje.
Ty płaczesz na x factorze a ja w kościele się wzruszam albo na piosenkach albo na kazaniachnormalnie masakra tłum ludzi a mi łzy lecą
Quendi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
He he :-*
Pewnie tak jest, jednak muszę przyznać że jest mi troszkę smutno że jeszcze nic...zauważyłam że do wszystkiego w ciąży muszę swoje wyczekać-tak bylo z usg, z płcią i teraz z ruchami. Ale czekanie warte świeczki!!!
Zmykam laseczki bo mój chory mąż zaraz będzie przyjedzie po pracy wstawiam obiad
Dobrych spokojnych senków -
Nie będzie mnie teraz... Przez jakiś czas.
Napiszę Wam tylko tyle, bo na więcej nie mam siły, tutaj żadne słowa tego nie oddadzą, a ja nawet nie chcę próbować.
Jest bardzo źle.
Tu już nie chodzi tylko o mój związek, jest bardzo źle z moim życiem, ze wszystkim. Nie mogę o tym pisać publicznie, chcę tylko żebyście zrozumiały, że nawet jeśli przez b. długi czas do Was nie wrócę to wszystko z dzieckiem dobrze...
Tak bardzo chciałabym zasnąć.
I nie wstać.
Powodzenia dla Was wszystkich, jesteście kochane
Boże...Moni&, Niebieska lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
jej Lanusia co sie stalo? najwazniejsza jest teraz dla Ciebie malutka :* wszystko inne jakos sie ulozy. pamietaj, ze masz nas i czekamy na Ciebie tutaj zawsze, trzymaj sie:*
ja sie obudzilam i nie umiem juz spac. maly chyba jeszcze spi, to dla niego za wczesna pora, spioch jak tatus:P
milego dzionkaWam zycze:)Jus1985 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam dziewczynki
dawno mnie mnie tu nie było, ale muszę się pochwalić u mnie będzie najprawdopodobniej synek_Celia uaktualniaj listę. Byłam wczoraj na usg 4d w moim mieście organizowanym przez Teraz mamy i tak orzekł lekarz tam mnie badający-szkoda tylko, że wygrałam przed tą informacją różowy ręcznik z księżniczką-mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze przyda. Tak pyzatym ruchy maluszka czuje już od 16 tc pomimo, że to moja "pierwsza" tak zaawansowana ciąża. Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę miłego dnia
.
Moni&, Ruda27, mika1987, Niebieska, Jus1985, pekinka82, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Ewunia 21.01.2025 :*
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
nick nieaktualnyLanusia kochana trzymaj sie!
Sprobuj moze do mamy jechac, odstresowac sie.. W Twoim stanie stres i dolowanie nie sa wskazane, pamietaj...
Jestesmy z Toba, mam nadzieje ze ulozy Ci sie wszystko
Gosiaczek gratuluje synka i udanej wizytyMoni&, Gosiaczek lubią tę wiadomość
-
Lanusia nie daj sie..teraz musisz byc silna..i razem ze swoja kruszynka spokojnie przejsc te dni..trzymam kciuki bardzo za Ciebie..
a ja juz sniadanko jem:)popijam sokiem z pomaranczy z sokowirowki:)mniam..
slonko sie ukrylo,wiec narzie bedziemy w domku:)Moni& lubi tę wiadomość
-
Lanusia pamiętaj, że po każdej burzy w końcu wychodzi słońce! Zdaję sobie sprawę, że jesteś w trudnej sytuacji, ale staraj się myśleć racjonalnie. Myśl o sobie i dziecku, żeby to Wam było najlepiej! Jestem całym serduchem przy Tobie i życzę żeby wszystko się ułożyło.
Gosiaczek gratuluję synka! Ja też czuję ruchy od 16 tygQuendi Ty pewnie też je czujesz tylko trudno Ci je jeszcze odróżnić od ruchów jelit itd...
Jus bardzo dobry pomysł z tymi podpisami! Jak tylko będę wiedziała kto we mnie mieszka od razu napiszę!
A tak wogóle to DZIEŃ DOBRY!Ruda27, Moni&, Gosiaczek, positive lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny na poczatku gratuluje wszystkim poloweczek i poznania plci ja jeszcze nie znam...
Lanusia tak czytam o tych twoich problemach i mam rozne mysli na pewno chcialabys zeby miedzy wami sie ulozylo aby byl w Waszym zyciu itp ale szczerze po tych wszystkich historiach tego jak Ciebie traktowal powinnas go sobie odpuscic szczegolnie dla dla Twojej coreczki nie przejmuj sie i nie zalamuj ze nie dasz sobie rady ze nikt Was nie zechce jestesbardzo mlodziutka i na pewno zycie ma dla Ciebie kogos odowiedniego wiem wiem latwo sie mowi kiedys tez nie wyobrazalam sobie zycia bez mojego bylego ale z perspektywy czasu jestem szczesliwa ze przeszlam przez to wszystko zeby miec takie zycie jak teraz a takze nie chcialam zyc mysli samobojcze itp ciezko bylo bo akurat rozstalusmy sie 2 miesiace po smierci taty a bylismy 1,5 roku razem a znalismy sie wiekszosc naszego zycia tyle pisalas o nim zlych rzeczy i tego jak ciebie teaktuje sorry ale 30 letni facet z takim podejsciem i traktowaniem 2 osoby todla mnie dno sorry jesli cienie tym urazilam....poza tym pisalas o zdradach wiec chyba nie traktuje ciebie powaznie a byc moze jestes uzalezniona od niego szantazememocjonalnym i psychicznym Lanusia kochana pamuetaj nie ma sytuacji beznadziejnych tylko sa decyzje niemadre zrob wszystko co najlepsze dla Twojej coreczkibo to teraz twoj motor zycia iona powinna byc na 1 wszymmiejscu a nie jakusfacet ktiry nie jest wart waszej uwagi
A u mnie tylko tyle ze slabiutko czuje ruchy babla ale jakies czuje myslalam ze bardziej bede czuc biorac pod uwage ze to moja 3 ciaza....
Wczoraj bylam na basenie choc takze jestem przeziebiona i jakos nie chce to przeziebienie przejsc w ogole wszyscy jestesmy przeziebieni maz bierze antybiotyk dzieci inhalacje
Aha jak Was ostatnio czytala o tych losach to juestety moj maz musial uecha. Po loda ikupil mi 2 l. Hehe a kaktusy pamietam mniam a wiecie jakie ja jeszcze uwielbiam zappy algidy.....
No nic uciekam robic dniadanko dzieciaczkomSylka, Moni&, Camille87, Jus1985, pekinka82, positive, Kajoni, celia, celia lubią tę wiadomość
-
Ninkapa miło Cię znów widzieć wśród nas!
Kurde, znów mi przypomniałaś o lodach
Popieram w 100% to co mówisz, Lanusia musi skupić się na sobie i córeczce, pakowanie się w związek bez przyszłości to bardzo zły pomysł... Już teraz wiele ją to kosztuje, a co będzie później jak dziecko się urodzi...????
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej !
Lanusia trzymaj sie cieplutko, wiesz ze na nas mozesz zawsze liczyc, jak bedziesz chciala pogadac pisz!!
Wierze ze wszystko sie ulozy, musisz byc silna dla Kornelci :-*
Ninkapa milo ze sie odezwalasciesze sie ze u was wszystko dobrze!
Ja zaczynam strasznie cierpiec z powodu moich chorych bioder - spie na boku lewym/prawym i dzis nie moglam z lozka wstac tak mnke bolaly biodra - skurcze mnie zlapaly w oba
Nie wiem jak to bedzie pozniej...
Wczoraj na ognisku bylo milo, pogadalam z kolezankami o wozkach i dzieciach ogolnje bo dwie maja dziecizaraz wstaje bo az mk w brzuhu burczy.. kaktusa bym znow zjadla..
Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mika mi się podobają słodkie ale ja jeszcze nie znam płci i ciężko coś kupić. Raz tylko kupiłam ubranka ale w trakcie zakupów stwierdziłam że to głupie tak w ciemno bo wszystko jest albo różowe albo niebieskie
a już tak bym chciała
Lanusia trzymaj się i staraj się myśleć pozytywnie albi wogòle nie myśl skup się może na studiach albo czymś innym żeby pochłonęło całą Twoja uwagęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 10:25