Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda ten pokoik ktory pokazany jest na tej stronce wyglada identycznie jak moj! Nawet taki sam grzejnik mam hehe no nasz pokoik jest delikatnie szerszy i drzwi na innej scianie ale poza tym taki sam
wystroj piekny - nie ma przesytu w sensie ilosci mebli itp
a moja firma produkuje identyczne lozeczka z takim frezowaniem na szczytach
Ja tez marze o fotelu bujanym ale nie wiem nawet ile taki fotel kosztuje?
Niebieska ale masz figure! Brzuszek jeszcze malutki ale pewnie lada dzien wyskoczy i juz go nie opanujeszsmaruj sie smaruj!
Aicha co do cisnienia lepiej nizsze niz za wysokie.. jesli nie odczuwasz dyskomfortu z nim zwiazanego to nie ma sie co przejmowac, ja mam tez dosc niskie ok 116/65 ale mam bole glowy wiec pije kawke..
Positive o tym ulewaniu to dobrze piszeszzmieniasz sam kaftanik lub same spiochy
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila zazdroszcze, ze juz mozecie od razu dla dziecka pokoik robic, ja sie bede musiala zadowloic kacikiem dla niego.. Ale dam rade, pare lat i bedzimey miec swoj domek
Ja uwielbiam takie delikatne akcenty i pokoje
Bujak znalazlam ten: http://allegro.pl/fotel-bujany-krzeslo-bujane-bujak-prezent-canvas-c-i4018577727.htmlCamille87, Jus1985, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Daria ale masz przynajmniej wizje tego domu w niedalekiej przyszlosci
ani sie obejrzysz a juz bedziesz sie wprowadzac
My bylismy u znajomych ktorzy tez dopiero co sie wprowadzili do domku i moj maz tez zaczal wspominac zeby sprzedac nasza dzialke ogrodnicza i odlozyc troche pieniedzy i kupic dzialke budowlana..
Moze moze...
Fotel fajny i w zasadzie nie kocno drogi!
Mika ja ostatnii cos na porodowke trafic nie moge zawsze ogladalam od pon-pt o 15 a teraz jest inny program o tej godzRuda27 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny powiedzcie mi może czy któraś z Was ma bóle żeber? czy dzidzia wam już cisnie na żebra? kurcze od przedwczoraj mam taki ból jak w 1 ciąży że uciska mi zebra i teraz nie wiem czy dzidzia moze już się tak rozpychać bo w 1 ciązy też tak miałam tyle że dużo później bo około 6-7 miesiąc... idzie się przyzwyczaić
-
Ruda mi też bardzo odpowiada taki styl
Łóżeczko będę miała identyczne jak na zdjęciu (ikea) i do tego jakąś białą komodę.. Ja też będę miała kącik dla Malucha w sypialni.
Ze ścianami nie będę kombinować bo praktycznie w całym domu mam ściany w świerkowych deskach. Meble w sypialni białe, wiec wszystko ładnie i naturalnie współgraRuda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylka tez mi sie to lozeczko z ikei podoba
do tego ta szafa jest tez.. Ale myslalam, zeby wziac jakies z szufladami.. Plus komoda biala z ikei i ta szafa chyba
pieknie i delikatnie
Mika ja nie mam takich boli.
Za to dzisiaj podbrzusze dziwnie bolalo, wzielam nospe i leze caly dzienSylka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mika nie wiem, zapytaj najlepiej lekarza bo w necie tez mozesz sie glupot naczytac.
Niebieska sliczny brzusio no i gratuluje poloweczki:) teraz juz z gorki:D
moj maluch sie rozpycha po obiadku heh pewnie uklada sie do snu:)
jej zazdroszcze tym, ktore maja mozliwosc urzadzenia pokoiku dla dziecka. my bedziemy miec dzidzie w swoim malym pokoju, ale poki dzidzia mala to nie jest zle a za pare lat juz napewno bedziemy miec swoj wlasny kat:)
u mnie pogoda sie zepsula, padac zaczelo:(Niebieska lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Camille co do rozmiarow to lepiej kup wiecej na 62 cm bo dzieci szybko rosna moj starszak to w ogole sie nie miescil w 52 bo byl ogromny wazyl 4,5 kg i byl bardzo dlugi natomiast mlodszy to byl okruszek wszystko na niego bylo za duze ....wiec z tym roznie bywa
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebueska jezu co ja bym dala zeby miec taka. Figurke w ciazy jak ty a brzusio rosnie choc nie chce cie straszyc bo pewnie przyjdzie taki moment ze jak zacNie rosnac to nie nadazysz nad ta wielkoscia
Co do ubierania w lato najpraktyczniejsze wg mnie sa bodziaki i np taka bluzeczka nie lubie kaftanikow taka mala rada mimo iz bedzie lato i goraco toproponuje kupic jakies skarpetki moj puerwszy synek od zimbych stopek mial czkawki non stop pozniej dowiedzialam sie od bratowek o tym jak zaczelam zakladac skarpety to czkawki ustaly
Lozeczko mam typ cot bed wymiary 140/70 cm jest z nami od pierwszego synka troszke zuzyte ale jeszcze nada sie na 3 i na pewno pozniej zrobimy z niego lozeczko takie zwykle bo jest taka opcja ze pozniej bedzie pelnilo funkcje zeyklego lozka
Ja wlasnie zjadla sniadanko leze w lozeczku mlody juz zasnal no i ha ide na drzemke a starszak z mezem w salonie
Camille87, Niebieska, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny