WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze Lanusia, Ty to zawsze masz przeboje ;/

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gratuluje polowki :)
    A figurke to masz zaaaajebista! Idealnie wygladasz :)

Positive ja sie zgadzam, noce sa chlodniejsze.. Ale lepiej sie zaopatrzec i w to i w to.. Wszystko trzeba miec pod reka :P

Niebieska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda ten pokoik ktory pokazany jest na tej stronce wyglada identycznie jak moj! Nawet taki sam grzejnik mam hehe no nasz pokoik jest delikatnie szerszy i drzwi na innej scianie ale poza tym taki sam :-) wystroj piekny - nie ma przesytu w sensie ilosci mebli itp :-) a moja firma produkuje identyczne lozeczka z takim frezowaniem na szczytach :-)
    Ja tez marze o fotelu bujanym ale nie wiem nawet ile taki fotel kosztuje?

Niebieska ale masz figure! Brzuszek jeszcze malutki ale pewnie lada dzien wyskoczy i juz go nie opanujesz :P smaruj sie smaruj!

Aicha co do cisnienia lepiej nizsze niz za wysokie.. jesli nie odczuwasz dyskomfortu z nim zwiazanego to nie ma sie co przejmowac, ja mam tez dosc niskie ok 116/65 ale mam bole glowy wiec pije kawke..

Positive o tym ulewaniu to dobrze piszesz :-) zmieniasz sam kaftanik lub same spiochy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila zazdroszcze, ze juz mozecie od razu dla dziecka pokoik robic, ja sie bede musiala zadowloic kacikiem dla niego.. Ale dam rade, pare lat i bedzimey miec swoj domek :)
    Ja uwielbiam takie delikatne akcenty i pokoje :)

Bujak znalazlam ten: http://allegro.pl/fotel-bujany-krzeslo-bujane-bujak-prezent-canvas-c-i4018577727.html

Camille87, Jus1985, Niebieska, celia lubią tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja na tlc ogladam wlasnie "porodowke":))

Camille87 lubi tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Daria ale masz przynajmniej wizje tego domu w niedalekiej przyszlosci :-) ani sie obejrzysz a juz bedziesz sie wprowadzac :-)
    My bylismy u znajomych ktorzy tez dopiero co sie wprowadzili do domku i moj maz tez zaczal wspominac zeby sprzedac nasza dzialke ogrodnicza i odlozyc troche pieniedzy i kupic dzialke budowlana.. :-)
    Moze moze... :-)

Fotel fajny i w zasadzie nie kocno drogi! :-)
    Mika ja ostatnii cos na porodowke trafic nie moge zawsze ogladalam od pon-pt o 15 a teraz jest inny program o tej godz :-(

Ruda27 lubi tę wiadomość

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny powiedzcie mi może czy któraś z Was ma bóle żeber? czy dzidzia wam już cisnie na żebra? kurcze od przedwczoraj mam taki ból jak w 1 ciąży że uciska mi zebra i teraz nie wiem czy dzidzia moze już się tak rozpychać bo w 1 ciązy też tak miałam tyle że dużo później bo około 6-7 miesiąc... idzie się przyzwyczaić

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda mi też bardzo odpowiada taki styl :) Łóżeczko będę miała identyczne jak na zdjęciu (ikea) i do tego jakąś białą komodę.. Ja też będę miała kącik dla Malucha w sypialni.
    Ze ścianami nie będę kombinować bo praktycznie w całym domu mam ściany w świerkowych deskach. Meble w sypialni białe, wiec wszystko ładnie i naturalnie współgra :)

Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika w Twoim tc macica siega ponizej pepka wiec wydaje mi sie ze nie siega zeber, ale nie wiem jak to jezt w kolejnych ciazach.. ja bolow zeber nie mam :-)

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam takich dolegliwosci narazie..bo ogolnie gdyby nie rosnacy brzuszek to bym nie wiedziala ze w ciazy jestem:)no narazie tak sie dobrze ogolnie czuje:))

Moni&, celia lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka tez mi sie to lozeczko z ikei podoba :) do tego ta szafa jest tez.. Ale myslalam, zeby wziac jakies z szufladami.. Plus komoda biala z ikei i ta szafa chyba :) pieknie i delikatnie :)

Mika ja nie mam takich boli.
    Za to dzisiaj podbrzusze dziwnie bolalo, wzielam nospe i leze caly dzien

Sylka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila jak mozesz ustaw w podpisie jak sie nazywa Twoj synek :) jak kazda z nas tak zrobi, bedzie latwiej i unikniemy po pare pytan od innych forumowiczek.. Wczoraj taki fajny pomysl dala Jus :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszla mnie ochota na placuszki z jablkami :-) ide robic

Ruda27 lubi tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja jak zwykle loda wodnego:))a wogole w opisie usg mam ze lozysko na przedniej scianie I stopnia bez ryzyka przdowania..czy dlatego moge slabiej czuc te ruchy?

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika mysle ze tak, ale ja sie nie znam tak na tym..

• Moni& Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika nie wiem, zapytaj najlepiej lekarza bo w necie tez mozesz sie glupot naczytac.
    Niebieska sliczny brzusio no i gratuluje poloweczki:) teraz juz z gorki:D
    moj maluch sie rozpycha po obiadku heh pewnie uklada sie do snu:)
    jej zazdroszcze tym, ktore maja mozliwosc urzadzenia pokoiku dla dziecka. my bedziemy miec dzidzie w swoim malym pokoju, ale poki dzidzia mala to nie jest zle a za pare lat juz napewno bedziemy miec swoj wlasny kat:)
    u mnie pogoda sie zepsula, padac zaczelo:(

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • ninkapa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille co do rozmiarow to lepiej kup wiecej na 62 cm bo dzieci szybko rosna moj starszak to w ogole sie nie miescil w 52 bo byl ogromny wazyl 4,5 kg i byl bardzo dlugi natomiast mlodszy to byl okruszek wszystko na niego bylo za duze ....wiec z tym roznie bywa

Camille87 lubi tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOnis to macie tak jak my.. Z pokojem dla siebie i dziecka. Ale ja to i tak mam frajde zeby go urzadzic fajnie :) te pare lat wytrzymamy :D
    U nas tez pogoda taka sobie, maz robi jedzonko a ja pod kocem leze :) pora maluszka i tez troche pokopal :)

• ninkapa Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebueska jezu co ja bym dala zeby miec taka. Figurke w ciazy jak ty a brzusio rosnie choc nie chce cie straszyc bo pewnie przyjdzie taki moment ze jak zacNie rosnac to nie nadazysz nad ta wielkoscia
    Co do ubierania w lato najpraktyczniejsze wg mnie sa bodziaki i np taka bluzeczka nie lubie kaftanikow taka mala rada mimo iz bedzie lato i goraco toproponuje kupic jakies skarpetki moj puerwszy synek od zimbych stopek mial czkawki non stop pozniej dowiedzialam sie od bratowek o tym jak zaczelam zakladac skarpety to czkawki ustaly
    Lozeczko mam typ cot bed wymiary 140/70 cm jest z nami od pierwszego synka troszke zuzyte ale jeszcze nada sie na 3 i na pewno pozniej zrobimy z niego lozeczko takie zwykle bo jest taka opcja ze pozniej bedzie pelnilo funkcje zeyklego lozka
    Ja wlasnie zjadla sniadanko leze w lozeczku mlody juz zasnal no i ha ide na drzemke a starszak z mezem w salonie

Camille87, Niebieska, celia lubią tę wiadomość

relgh371blt2rdpa.png

relgsg18glt7yrrj.png

1usa9vvjzcjrn0lc.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz racje ninkapa co do rozmiaru bo jak dzidzia bedzie mniejsza to rekawki mozna podwinac a jak dzidzius urodzi sie wiekszy to male rozmiary zostana nigdy nie ubrane ;-)

‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ