Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikovy wrote:Dzięki Jus
jutro o 15
będę wdzięczna
a Ty kiedy masz wizytę? Znasz juz płeć? Bo jakoś nie kojarzę ....
Taki najlepszy termin na badania wyznaczył mi lekarz ale przedział był szeroki ale zawsze mi jeden dzień wyznacza jako najlepszy
Co do pogody to u mnie dzisiaj dzień ciepły i słoneczny więc wybrałam się do kościoła na 18 ubrana troche lżej i jak wyszłam już po to się zdziwiłam bo lał deszczale był ciplutki i przyjemny jak latem ale nie stałam długo na nim
A na piersiach też mam rozstępy na zew stronie ale widać takie uroki ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 19:15
pekinka82, Niebieska, Madzikovy, positive, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
-
Ha ha
chyba na pocieszenie kupiłam sobie kartonik kaktusow
8+1 gratis
....
O Jus ja 4.08 mam wizytę teztaka po polowkowym bo jutro idę do innego
pekinka82, mika1987, Camille87, Jus1985, Ruda27, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aicha gratuluje ruchow!
Madzikovy powodzenia na wizycie, nie stresuj sie bo wszystko bedzie dobrze:) ja mam polowkowe w srode juz sie nie moge doczekac:) i tez sie bede stresowac, hehe normalne:P
mi tez sie porobily rozstepy na piersiach, strasznie to wyglada:( mam nadzieje ze chociaz rozmiar zostanie taki po porodzie:P
Madzikovy gdzie kupilas taka paczuszke? smacznego:P
ja dzisiaj bylam na spacerze mimo lekkiego deszczyku:) a poza tym ogladalismy filmy, teraz leci zielona mila na tvn7, ogladam po raz 10 chyba ale lubie tez film:) oczywiscie nie dotrwam do konca bo juz mi sie oczy zamykaja, moja pra snu sie zbliza:P
z ubranek tez jeszcze nic nie mam nie mowiac o innych rzeczach no ale mamy jeszcze czas:)
Jus1985, celia, Niebieska, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam z rańca... pogoda okropna a ja spać nie mogę...
Madzikowy trzymam mocne kciuki za dzisiejszą wizytę... też już bym chciała iść na swoją...
Moni ja też mam pierwsze połówkowe w środę... Kada chyba też ma z nami... więc będziemy hurtowo zdawać relacje...
a potem mam kolejną połówkę prywatnie 8 kwietnia z jus
jak to mówią w kupie raźniej... szkoda że nie chodzimy do jednego ginekologa... możnaby było na pogaduchach w poczekalni się umówić...zawsze to stres mniejszy...
ja dzisiaj mam trudny dzień bo jadę załatwiać sprawy spadkowe i takie tam różne w sądzie i urzędzie skarbowym... nie cierpię takich rzeczy załatwiać... papierologia nas powala...
a co do lodów jadłam wczoraj bajkę... bo ani gemini ani nic konkretniejszego u nas nie ma...
Moni&, Camille87, Ruda27, Madzikovy, celia, Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez juz nie spie - wstalam na siku a to juz pora wstawania meza do pracy i jakos nid moge zasnac a za oknem tak ponuro...
Madzikovy rowniez trzymam kciuki za wizyte! Widze sie niezle srresowals ze w nocy spac nie moglas
Na pewno niepotrzebnie!
Positive do srody juz bliskoa ja wizyte mam za tydzien
mam wrazenie ze dopiero co byma hehe ale dobrze bo ostatnio jakas niespokojna jestem, z ran jak sie budze pierwsze co to klade reke na brzuch i wyczwkuje ruchow i tak kilka razy w ciagu dnia... nie wiem czemu ale syncio na szczescie wspolpracuje i kopnie kilka razy choc mam wrazenie ze mu dokuczam
leniuszek moj maly
Madzikovy, celia, Moni&, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzikovy te stresy Cie zjedza.. Napewno jest wszystko dobrze! My bedziemy bardzo mocno o 15 trzymac kciuki
Positive powodzenia w urzedach i wspolczucia..
Quendi juz niedlugo poczujeszwiem co mowie, tez tak bardzo wyczekiwalam..
Kamila to fajnie Twoj syncio wspolpracujemoj az taki sklonny nie jest
czesto jak przykladam reke to ucieka.. Wiec musze sie zadowalac jego porami kopania bez budzenia go kiedy ja chce
U nas pada brzdko bardzo..
Mam dziwne bole w podbrzuszu, zaczynam sie stresaowac czy z szyjka wszystko ok. Wizyta dopiero za miesiacCamille87, Madzikovy, pekinka82, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiebieska cos czuje ze chyba dziewczynki przewazaja
Daria a co to za bole podbrzusza? Czesto je masz czy tylko dzis? Szyjka sie skraca raczej przy czestych skurczach, wydaje mi sie ze pobolewanie w podbrzuszu jest normalneNiebieska, celia lubią tę wiadomość