Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila od wczoraj mam.. Od rana nie ze caly czas ale mam. Nie umiem wujasnic, jakby ciagnace takie.. Albo ich jeszcze az tak nie mialam, albo dawno i zapomnialam..
Ciezko mi sie obracac, w nocy tez mnie bolalo jak sie przebudzalam.. Moze masz racje i to mormalne.. Tego musze sie trzymac
A jak u Ciebie te skurcze? Spokoj narazie? -
nick nieaktualnyBiore nospe 3x dziennie ale skurcze zdarzaja sie nadal, tzn ze dwa trzy razy na dzien.. czytalam na watku czerwcowek albo lipcowek ze tam dziewczyny tez mialy te skurcze i braly dodatkowo magnez, sama sie zastanawiam czy nie kupic sobie jakichs tabletek chocby musujacych...
Co do Twoich bolow ja bym sie mocno nie stresowala bo tam wszystko sie teraz rozciaga i ma prawo pobolewac w najgorszym wypadku wez tabletke (nie wiem czy juz sobie nospe zalatwilas?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 08:03
-
nick nieaktualnykada24 wrote:witamy z rana z Mateuszkiem daje czdu ze hoho a wczoraj w nocy jak kopal to maz nie poczul nie wiem co z ta reka ma hehehe a tak kopal ze az mnie zaczelo bolec
Ja sie obudzialm z takim glodem ze zjadlam placuszka z jablkami i teraz moj kopie tezobudzil sie na dobre hehe
-
Camille87 wrote:Ja sie obudzialm z takim glodem ze zjadlam placuszka z jablkami i teraz moj kopie tez
obudzil sie na dobre hehe
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila a jak taki skurcz wyglada? Ja nie wiem moze tez mam, a nie skapnelam sie ze to to?
O magnezie tez slyszalam, zeby brac napeno nie zasakodzi
No to wasze maluchy to ranne ptaszki, moj jeszcze spi.. Mysle ze niedlugo sie obudzi.. Ok 9-10 jego pora pozniej ok 13
Ja jem sniadanie i pije kawke bezkofeinowaCamille87 lubi tę wiadomość
-
Madzikovy. Powodzenia na wizycie na pewno bedzie wszystko ok
A ja mialam ciezka noc moj mlodszy synek wymiotowal i pozniej spal u nas w lozku a zasnal w nogach a raczej miedzy moimi nogami nie moglam zasnac bo balam sie ze znowu zacznie wymiotowac albo ze spadnie z lozka ale teraz niby jest ok
Ja mam dzisiaj troszke spraw do zalatwienia musze isc do banku obiadek przygotowac troszke domek ogarnac po weekendzie pozniej odbieraz poceche z przedszkola i do domku potem obiadek krociutki odpoczynek i po starszaka do szkoly potem kolejnemu dac obiadek czekamy na meza i dac jemu obiadek no i jedziemy na pulke i zladujemy w domku po 19 szybka kapiel dzieci i kladziemy spac i w koncu troszke czasu dla nasMadzikovy, celia, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa czuje jak macica mi twardnieje taka fala idzie od dolu do gory i momentalnie cala macica jesf twarda jak kamien co mozna wyczuc reka, chwile potrzyma i puszcza..
W takim razie ja sobie kupie ten magnez bo w prenatalu nie ma w ogole..
Kada a Ty masz problem z cukrem??
No moj pewnje tez by normalnie ok 9 sie obudzil ale wymusilam na nim wczesniejsza pobudke -
nick nieaktualnyNinkapa podziwiam Cie
Jej ja siebie ńie widze jako matke 3 dzieciale widac ze swietnie sie spisujesz
Kamila to dobrze, nie mialam jeszcze skurczy..
Ja wlasnie do mojego syneczka cos mowilam i glaskalam brzuszek, i chyba sie wiercil bo cos czulam ale jednak nie chce go budzic. Moj maz to sie wsieka ze go budze zawszeMoni&, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Ruda ja myślę że te bóle to normalne są w ciąży... pamiętaj że tam się musi wszystko poukładać i przystosować do rosnącej macicy to jeszcze sama macica się rozciąga i też daje swoje odczucia...
ja biorę aspargin to jest magnez z potasem... gin mi zalecił
ninkapa rzeczywiście czeka cię pracowity dzionek... u mnie podobnie tylko mam o jedno dzieciątko mniej więc punkt szkoła mnie nie dotyczy...
a u mnie leje... nie wiem jak ja wyjdę na ten dwór... pomijam że jest tylko 5 stopni... i gdzie tu do 20 które były zaledwie w piątek??
wyprowadzam się na Bali
a i jeszcze mam pytanie do użytkowniczek oliwki z rosmmana ... ja używam swojej codziennie już od ponad miesiąca... i wydaje mi się że jej tam wcale nie ubywa... no nie idzie jej zużyć !!!
-
nick nieaktualnyHehe positive ja juz 1 buteleczke zuzylam
tez myslalam ze ona sie nie skocnzy nigdy hehe
Teraz mam 2 buteleczke i krem.. Oliwka Rano i wieczorem i popoludniu jak nie zapominam to krem
Positive Bali to swietny pkmysl, marzeniepositive lubi tę wiadomość
-
hej
ja jeszcze z godzine po tym nie spalam....potem zasnelam....obudzilam sie o 4....znowu godzine lezalam....zasnelam....i wlasnie wstalam .....myslicie ze sie wyspalam? NIEEEE.....
Quendi ciesze sie ze wyzdrowialas, a kopniaczki zaraz sie pojawiaa moze masz np. bulgtanie?
Wszystkim dziekuje za 3manie kciukow
Ruda, ja tez ostatnio przez 2 dni mialam taki dziwny bo wydawalo mi sie ze go nigdy nie mialam...bol w podbrzuszu, ni to ciagnacy ni to co....bralam nospe... i magnez. bo magnez powinno sie brac prawie do konca ciazy.
I masz racje, Ninkapa wydaje sie taka opanowana przy tych dzieciach ze szokja nie wiem czy z jednym dam sobie rade...a 3...NINKAPA - szacunek
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
Camille...no dzis to chyba najwazniejsze badanie... boje sie jak nie wiem.... a jeszcze nie wiem czy moj W pojdzie...oczywiscie chce isc, ale ma na 14 do roboty i nie wiem czy go glupi naczelnik zwolni... bo ten to ma fazy gorsze niz baba w ciazy. i teraz nie wiem i chyba nie bede wiedziec do samego konca czy ide sama.
-
nick nieaktualnyMadzikovy napewno wszystko bedzie dobrze na badaniu, w koncu na prenatalnych tez bylo. Nie stresuj sie tak
Pusc sobie muzyczke i zrelaksuj siebie i coreczke bo ona czuje Twoj stres..
Moze te bole sa normalne, napewno sato ja tez wypije dzisiaj magnez
Dzisiaj ostatnia tabletka duphaston i koniec.. Zostala tabletka na tarczyce i witaminy ufff
Madzikovy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszka wazne, oczywiscie ze wazne ale musisz sie opanowac. Wypij moze melise?
Jak Ty sie tak od wczoraj stresuejsz to nie jest dobrze... Mysl o swojej kruszynce zajmij sie czyms.. Takie martwienie sie jeszcze pare h Ci nie pomozeMadzikovy lubi tę wiadomość