Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do ubranek macie racje, lepiej za duże niż za małe
Ale ja mam dobrze z moim mężem, zachciało mi się szaszłyków z grilla i mi zrobił w deszczu
Niebieska chyba się powtarzam, ale masz cudowną figurę, zazdroszczę strasznie! Brzuszek coraz bardziej widać, pewnie za czas jakiś wyskoczy tak, ze nie będziesz nadążała kupować ciuchówKajoni, Camille87, mika1987, MILA, Niebieska lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za odpowiedz można zawsze na was liczyć. A i chcialam sie pochwalić ze od kilku dni czuje ruchy. Cos niesamowitego:-) za tydzień mam wizyte nie moge sie doczekać bo mialam miesiąc przerwy. Mam nadzieje ze malenstwo rosnie zdrowo pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna. Gratuluję dobrych wiesci i poznawania płci:-) mam nadzieje ze za miesiąc na polowkowych tez dowiem sie kto mnieszka w moim brzuszku:-)
Camille87, Ruda27, Jus1985, mika1987, pekinka82, Sylka, Niebieska, celia, positive, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Za tydzień mam wizytę z nfz. To usg nie jest najlepszej jakości. Ale może..... Kto wie... Zapytam czy cos widać
kurcze troche jestem przerażona omawiacie juz ubranka itp. Ja nie mam nic zupełnie... Mam nadzieję ze dostanę cos w spadku po dzieciakach brata
musze sie z nm spotkac i pogadac.
Camille87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Kamila jak mozesz ustaw w podpisie jak sie nazywa Twoj synek
jak kazda z nas tak zrobi, bedzie latwiej i unikniemy po pare pytan od innych forumowiczek.. Wczoraj taki fajny pomysl dala Jus
Hmm umknal mi Twoj post
Ja mam imie synka pod suwaczkiem odliczajacym czas do narodzin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny ale to ja wcale nie chce sie zdenerwować tylko ciagle o tym myśle i zastanawiam sie czy jest zdrowe.
Ruda proszę mi nie wyzywać mojej małej od małegono chyba ze jej jutro pisior wyrośnie
hehehehe
Oj co ja bym dała zeby było juz po wszystkim i aby moja córeczka była zdrowa.
pekinka82, Jus1985, Moni&, Camille87, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny za miłe słowa. Jak na razie szybko cycki rosną i mam już na nich rozstępy, delikatne. Od spodu i ostatnio zauważyłam też od strony wewnętrznej (czyli już bardziej widoczne)
Jak mi to zostanie to się załamię
Też myślę, że za niedługo to mi szybko brzuch wybije. Oby nie pojawiły się przez to rozstępy. Bo nienawidzę się smarować tymi balsamami i rzadko to robię.
Ja nie mam jeszcze żadnych ubranek, akcesoriów, przyrządów... niczego.
Nawet nie mam pomysłu na pokój dziecięcy
Teraz na rok i tak wylądujemy u teściów, więc dziecko będzie miało tylko kącik. No ale urządzanie pokoju dziecięcego przypadnie mi na na kilka m-cy po porodzie. Także mogę nie mieć do tego głowy..
Ale jakoś nie mam siły na planowanie tego wszystkiego i nie ciągnie mnie nawet do tych sklepów dziecięcych. Nie wiem czemu
U nas jest tak obrzydliwa pogoda, że aż humor siada. Wszyscy ludzie wyleźli o galerii na zakupy. Byłam na chwilę w dwóch, bo szukaliśmy z mężem butów bokserskich. I aż się rzygać chce od tych tłumów. No ale w sumie my też nie mamy czasu, żeby w tygodniu podjechać.
Tylko ja mam wrażenie, że ci ludzie z nudów się tam pałętają i tylko oglądają wnętrza sklepów. Ja gdybym nie musiała jechać to bym spędziła rodzinną niedzielęW niedzielę jest zawsze czas, żeby poprzytulać się z mężem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 18:24
celia, Kajoni lubią tę wiadomość