X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ubranek macie racje, lepiej za duże niż za małe :)

Ale ja mam dobrze z moim mężem, zachciało mi się szaszłyków z grilla i mi zrobił w deszczu :)

Niebieska chyba się powtarzam, ale masz cudowną figurę, zazdroszczę strasznie! Brzuszek coraz bardziej widać, pewnie za czas jakiś wyskoczy tak, ze nie będziesz nadążała kupować ciuchów ;)

Kajoni, Camille87, mika1987, MILA, Niebieska lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • aicha Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za odpowiedz można zawsze na was liczyć. A i chcialam sie pochwalić ze od kilku dni czuje ruchy. Cos niesamowitego:-) za tydzień mam wizyte nie moge sie doczekać bo mialam miesiąc przerwy. Mam nadzieje ze malenstwo rosnie zdrowo pozdrawiam wszystkie i każdą z osobna. Gratuluję dobrych wiesci i poznawania płci:-) mam nadzieje ze za miesiąc na polowkowych tez dowiem sie kto mnieszka w moim brzuszku:-)

Camille87, Ruda27, Jus1985, mika1987, pekinka82, Sylka, Niebieska, celia, positive, Kajoni lubią tę wiadomość

ex2btv73sxgy8bfm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha gratuluje ruchow :-) a plec moze poznasz za tydzien ?? :-)

aicha lubi tę wiadomość

• aicha Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za tydzień mam wizytę z nfz. To usg nie jest najlepszej jakości. Ale może..... Kto wie... Zapytam czy cos widać :-) kurcze troche jestem przerażona omawiacie juz ubranka itp. Ja nie mam nic zupełnie... Mam nadzieję ze dostanę cos w spadku po dzieciakach brata :-P musze sie z nm spotkac i pogadac.

Camille87 lubi tę wiadomość

ex2btv73sxgy8bfm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aicha gratuluje ruchow :)
    Co do zakupow i ciuszkow sie nie martw, jeszcze jest czas :)

Camille87, aicha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie to ze juz chcemy miec ubranka czy lozeczko to raczej fanaberia nasza, przyszlych mam :P bo wszystko takie ladne, slodkie :-) ale szczerze mowiac jeszcze jest czas mysle :-)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...AICHA...Gratuluję ruchów :)

aicha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Kamila jak mozesz ustaw w podpisie jak sie nazywa Twoj synek :) jak kazda z nas tak zrobi, bedzie latwiej i unikniemy po pare pytan od innych forumowiczek.. Wczoraj taki fajny pomysl dala Jus :)

Hmm umknal mi Twoj post :-(
    Ja mam imie synka pod suwaczkiem odliczajacym czas do narodzin :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka no tak przepraszam :P

Camille87 lubi tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czytam was ale jestem juz tak zestresowana jutrzejsza wizyta ze nie wiem nawet co pisać.

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy maly kopie jest dobrze :) bez stresow prosze :)

Madzikovy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy nie stresuj sie, nie warto - wiem z autopsji ;-)

• pekinka82 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikovy...Nie stresuj się, na bank będzie wszystko OK <3

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ale to ja wcale nie chce sie zdenerwować tylko ciagle o tym myśle i zastanawiam sie czy jest zdrowe.
    Ruda proszę mi nie wyzywać mojej małej od małego :D no chyba ze jej jutro pisior wyrośnie :D hehehehe
    Oj co ja bym dała zeby było juz po wszystkim i aby moja córeczka była zdrowa.

pekinka82, Jus1985, Moni&, Camille87, celia, positive, Dodi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Jus1985 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikowy jak wszystkie będziemy trzymać kciuki to nie ma mocnych... musi być dobrze. A ja to już się doczekać nie mogę swojej wizyty. A to jeszcze tyle czasu ... eh

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Jus :) jutro o 15 :) będę wdzięczna :) a Ty kiedy masz wizytę? Znasz juz płeć? Bo jakoś nie kojarzę ....

Jus1985 lubi tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus na kiedy masz termin?bo mamy taki sam wiek ciazy:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ups madzikovy przepraszam :P
    Dodaj w opisie ze masz coreczke i imie to nie bedzie wiecej pomylek :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 18:07

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe spoko ;) jutro ustawie jak będę miała 100% pewności :)

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Niebieska Autorytet

Wysłany: 23 marca 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny za miłe słowa. Jak na razie szybko cycki rosną i mam już na nich rozstępy, delikatne. Od spodu i ostatnio zauważyłam też od strony wewnętrznej (czyli już bardziej widoczne) :/ Jak mi to zostanie to się załamię :P
    Też myślę, że za niedługo to mi szybko brzuch wybije. Oby nie pojawiły się przez to rozstępy. Bo nienawidzę się smarować tymi balsamami i rzadko to robię.

Ja nie mam jeszcze żadnych ubranek, akcesoriów, przyrządów... niczego.
    Nawet nie mam pomysłu na pokój dziecięcy :P
    Teraz na rok i tak wylądujemy u teściów, więc dziecko będzie miało tylko kącik. No ale urządzanie pokoju dziecięcego przypadnie mi na na kilka m-cy po porodzie. Także mogę nie mieć do tego głowy..
    Ale jakoś nie mam siły na planowanie tego wszystkiego i nie ciągnie mnie nawet do tych sklepów dziecięcych. Nie wiem czemu :P

U nas jest tak obrzydliwa pogoda, że aż humor siada. Wszyscy ludzie wyleźli o galerii na zakupy. Byłam na chwilę w dwóch, bo szukaliśmy z mężem butów bokserskich. I aż się rzygać chce od tych tłumów. No ale w sumie my też nie mamy czasu, żeby w tygodniu podjechać.
    Tylko ja mam wrażenie, że ci ludzie z nudów się tam pałętają i tylko oglądają wnętrza sklepów. Ja gdybym nie musiała jechać to bym spędziła rodzinną niedzielę :) W niedzielę jest zawsze czas, żeby poprzytulać się z mężem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 18:24

celia, Kajoni lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
‹‹ 670 671 672 673 674 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ