Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMika ale slodkie
Jus ja mam duzo w kolorze bezowym, bialymtakze uniwersalne
takie najbardziej lubie
Wlasnie ogladam pokoiki dla dzieci i szukam roznych rzeczy z sowamijuz mniej wiecej wiem jak chce zeby bylo
Camille87, positive, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez bylam wczoraj z mezem w pepco i chcialam kupic jakies slodkosci
ale bylo mi tak duszno i slabo ze musielismy wyjsc
ale mezowi sie tez oczka swiecily i patrzyla takie slodkie kompleciki dla chlopca ale na pozniej
A wy kupujecie na 56 czy 62? Ja sie zastanawiam czy te bodziaki to na dlugi rekaw czy krotki? Nie lepsze bylyby kompleciki kaftanik+body? Chodzi o latwosc zakladania tak malemu szkrabowi -
nick nieaktualnyKamila ja kupuje na 62..
Mam i spiochy i body i pajace od siostry i tak.. Jeszcze musze prżejrzec.. Wiadomo bedzie lato to nie bedzie poubierany, ale tez nie kazda noc bedzie ciepla..
Wybralismy lozeczko
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S19927000/
Jus ja mam wiele cale biale z bezowymi zyrafkami czy misiami.. Czy kremoweCamille87, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Kamilka ja nie mam pojecia kupiłam roz. 62 a spodenki nawet cos koło 70 (ale to przez przypadek)
Co do rodzaju to może wypowiedza sie jakies mamusie co wygodniej. Wziąć pod uwage też trzeba że to będzie sierpień i czy takiemu małemu dziecku będzie ciepło np w samym body czy już trzeba zakładać coś na nogi. Skomplikowane to wszystko mam nadzieje ze sobie poradze jak już nadejdzie sierpieńCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja od siostry tez roznorodne ciuszki dostalam inw zasadzie to nie potrzebuje nic kupowac ale chcialabym zeby maluszek mial tez cos od rodzicow
Daria lozeczko proste ale urokliweplanujecie wszystkie meble biale?
Ja wam jutro pokaze moje lozeczko bo maz z spracy wysle (moje jeszcze w paczce zdemontowane) -
nick nieaktualny
-
Hej.
Ja wczoraj wróciłam z przystani i padłam....a najlepsze ze dopiero wstalam.... Masakra...i pierwsze co....aaaaa jutro polowkowe ...
Kajoni gratuluje udanej wizyty i Synusia
Mika cieszę sie ze u Ciebie tez wszystko okey i chyba jednak jest przewaga córeczekja sie upewnie jutro co do płci
Lanusia....nie wiem co Ci napisać..ze jesteśmy z Tobą? No oczywiście! Ze możesz na nas liczyć? W każdej chwili!!! Tylko proszę....Ty nie możesz sie obwiniac za cała tą sytuację...
Ninkapa super ze sie odezwalas!! Cieszę sie ze u Ciebie oprócz tego przeziębienia wszystko okeyzdrowia
Moja mała sie wczoraj wieczorem tak kręciłamnie rozsmieszala z tego zmęczenia
ale powiedziałam jej ze idziemy spać i była grzeczna
Ruda27, Jus1985, Niebieska, Camille87, Sylka, Moni&, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde tyle sie napisalam i sie usunelo
Mika, Ty bylas malutka, dzidzia pewnie tez taka bedzie
Ja pare ubranek w 56 rezzta zdecydowanie 62, lepiej za duze niz za male
Kamila tak lozeczko chcialam skromne i biale.. A to jest fajne bo ma szufladymialam wybrane inne takie bardziej na styl skandynawski ale 1200 to toche za duzo
do tego biala szafa mala prawdopodobnie taka z ikei i biala komoda. To ebdzie na jednej scianie i tam beda ozdoby dla dziecka i inne rzeczy wisialy
a reszta pokoju normalna, dla nas
ale pokoj bedzie mial biale sciany, plus bezowe i szare dodatki.. Narazie mam taki plan
uwielbiam takie delikatne i tez pastelowe kolorki
Podoba mi sie np taki pokoik dla maluszka :
http://www.dekoratoramator.pl/2013/12/pokoik-sary.html
Aaaa i chce fotel bujanyjuz mam upatrzony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 11:16
Camille87, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lanusia... trzymaj się kochana... nie wiem co ci się przytrafiło...czy to przez P. czy dziadków... ale bądź silna dla swojej córeczki... i nie znikaj zaglądaj tu czasami... pisz choć zdanie co u was...
Pamiętaj że wszystkie wspieramy cie ile mamy sił...
niebieska no brzusio masz jak marzenie ... bynajmniej..
mika fajne te bodziaki...
co do ubranek to ja na początek będę miała więcej kaftaników ze śpioszkami... wiecie jak maluszkowi się uleje to nie będzie trzeba całego przebierać...
co do długości rękawa... ja mam zamiar zaopatrzyć się w większą ilość na długi rękaw... na krótki to może z 5 będę miała.. bo akurat ja mam termin na połowę sierpnia... i o ile w dzień może być jeszcze w miarę ciepło to noce są już chłodne...
pamiętam że kiedyś położna mi mówiła że powinno się ubierać dziecko tak jak my + dodatkowy rękaw...Niebieska, Camille87, Sylka, Jus1985 lubią tę wiadomość