Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda, synek najprawdopodobniej będzie Adaś. Chyba, że coś mi się odmieni.
Quendi, z tego co wiem, to czuć ruchy wczesniej jak się ma łożysko na tylnej ścianie.
Mnie naparza, ale głowa, po tych porannych przeżyciach.
Kupiłam mężowi książkę:
http://www.matras.pl/tato-to-ja-czyli-jak-byc-ojcem-i-nie-zwariowac.html
W auchan za 10zł. Z tego, co widzę to jest super napisana, przez jakiegoś tatusia i chyba się zabiorę też za jej przeczytanieRuda27 lubi tę wiadomość
-
Kajoni gratuluje zdrowego synka
Dziewczyny może przy suwaczkach zamieścimy czy będzie syn czy córka albo imiona, oczywiście te które już znają płeć, wtedy unikniemy takiego dopytywania po kilka razy. Co Wy na to???Ruda27, Niebieska, positive, Kajoni, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Jus a Ty czemu nie piszesz co masz? Czy jeszcze nie wiesz?
Ja juz glupiejedlatego to byl swietny pomysl hehe
mój lekarz już chyba wie bo mówił że przy mnie musi gryźć się w język
Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
pekinka82 wrote:Hej dziewczynki....Czy macie takie uczucie twardego brzucha...po jedzeniu , lub na spacerze???
Tylko nie mów że zaczynasz się tym martwić. Pamiętaj że wszystko okpekinka82 lubi tę wiadomość
-
Kajoni gratulacje:)
Ruda super ze czujesz jak Ci brzuch faluje, ja jeszcze tego nie czuje. alw dzisiaj moj M po przebudzenii od razu zaczal sie do brzuszka przytulac i sluchac i maly kopnal no i M to wreszcie poczul:D
Quendi nie martw sie maluszek napewno kopie ale Ty tego nie czujesz z powodu polozenia lozyska. poczekaj cierpliwie az maluch nabierze sily:)
dobry pomysl z tymi suwaczkani. ustawie jak juz bd wiedziala na 100%
a my bylismy na grilu u kuzyna. cieplutko na dzialeczce posiedzielismy.
a mojego M znowu dopadlo chorobsko aa myslal ze jednodniowy heh. no i spi biedak na materacu bo nie chxe mnie zarazic. ehh masakraJus1985, Ruda27, positive, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyPekinka ja tak mam, nie tylko po przejedzneiu,, mysle ze to normalne, jak widac wiekszosc z nas tak ma..
Minis widzisz, super mezus juz poczul maluszkańo to sie musi cieszyc
Fajnie ze juz sezon grillowy leci pelna paratez sie doczekac nie moge, az gdzies pojdziemy
Monis dobrze, ze maz spi osobno, lepiej zeby Ciebie nie zarazil..
Positive smacznegi kopcadobranoc
Moni&, pekinka82, positive, Kajoni lubią tę wiadomość
-
pekinka takie uczucie jest normalne, w koncu maluszek caly czas rosnie i sie rozpycha a przejedzenie sie nieraz tez robi swoje:)
wytrzmamy te 2-3 noce, nie chce sie zarazic choc gardlo dalej boli mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie. nadal herbatka z cytryna, mleko z miodem na porzadku dziennym i tantum verde w tabletkach. a glowa mnie dzis pobolewa, pewnie na zmiane pogody bo od poniedzialku ma padac:/
a moj sie cieszy, chwali sie wszystkim ze poczul jak maly kopnal:P
ide spac bo zmeczona juz jestem.
buziolki slodkich snow laseczki:* i pobudki kopniakami jutro:DKajoni lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny