Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87 wrote:To u mnie w Lodzi normalne bez 3d czy 4 d badanie polowkowe 180zl zapłacę
-
Dzień dobry!!!
U Was dziś brzydka pogoda a u mnie słoneczko świecimuszę złapać trochę promyków bo tutaj pogoda zmienia się jak w kalejdoskopie...
Wróciłam z pracy i strasznie bolą mnie łydki. Czy to możliwe żeby już puchły???
Madzikovy trzymam kciuki za dzisiejszą wizytępomyśl sobie, że my Ci jej zazdrościmy
Wczoraj ale miałam przypadekSiedziałam wieczorem z mężem, oglądaliśmy tv a dzidziuś wywijał w brzuszku jak nigdy. Trzymałam rękę na brzuchu ale mówię do męża, że niestety nie czuję tego na dłoni... I w tym momencie jak mi dzidziul zasadził kopa to aż się wystraszyłam
hahaha To było niesamowite
Madzikovy, kada24, Ruda27, Moni&, celia, Niebieska, Gosiaczek, positive lubią tę wiadomość
-
sylka napewno puchna ja ostatnio butow nie umialam ubrac heheheh ale tak sie przy tym usmialam a moj tez wczoraj synus wywijal hehe taki dzien wczoraj mieli a teraz tez kombinuje cosik hehehe
Sylka lubi tę wiadomość
-
Ja miałam tutaj robione tylko raz usg, ale jak zobaczyłam sprzęt to kopara mi opadła! Fotel i kokpit wyglądał jak pojazd kosmiczny
A jak usiadłam na fotelu, jak zaczęło mnie na nim podnosić, rozkładać, przesuwać to byłam w szoku
To było w szpitalu i oczywiście nic nie płaciłam. Na połówkowe w czwartek też tam idę i też nic nie płacęMoni&, celia lubią tę wiadomość
-
Pekinka a kiedy robisz polowkowe? Kada no bardzo ale co zrobię wole zapłacić jak napisałaś niż prosić się o skierowania... Kajoni tam gdzie robie te polowkowe tez taki sprzęt na wypasie.. Mam silna bakterie w moczu normy do 130 a ja mam 1500.. Musze tez zrobić prywatnie bo panstwowo Pani doktor chce mnie widzieć co miesiąc wiec wizytę mam 29.04 dopiero niestety i na skierowaniu panstwowo mam mocz ale już z glukoza czyli krzywa cukrowa do,zrobienie w połowie kwietnia a musze sprawdzać jak z tym moczem cholernym....[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnyJa placilam 80 e i bez 3/4 D
No ale za niecaly miesiac pojde do mojego lekarza a on ma w gabinecie wiec zobaczymy maluszka dokladnie i znowu filmik 4D zrobimy
Paulia fajnie ze do nas zawitalaszostan juz
Kajoni to mialas wczoraj ladna wyzerke
Sylka juz nogi moga puchnac, mi minimalnie puchna jak popoludniu kozaki zapinam to czuje, ale tez bola od piatku..
Jak mi sie nie chce do pracydalej leze w lozku, maluszek puka
Paulia87, Kajoni, Sylka lubią tę wiadomość
-
Paula, mi tez wyszly liczne bakterie w moczu i w czwartek robilam posiew, zeby mi oznaczyli czy faktycznie cos tam jest, jak tak to co i wtedy daja tez rozpiske jakim antybiotykiem na danego bakcylatrzeba sie leczyc . U mnie posiew kosztowal 30zl
Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Kajoni musze iść teraz bo brał całe opakowanie uroseptu plus witamina C dwa razy dziennie po 1000 i przeszło bo bolał mnie brzuch podczas oddawania moczu silny bardzo... Ale dziś znów czułam ten ból wiec na bank dostane antybiotyk...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 10:52
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny