Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Obie się dzisiaj stresujemy Madzikowy... Ja idę na 16.00, a od 3 rano już nie śpię. Modlę się cały czas, aby wszystko było dobrze u nas wszystkich, dziewczyny!!!
Co prawda nie zagladam tu często (zwykle jestem na Facebooku), ale czasami Was podczytuję. Sorki, jeśli nie jestem do końca w temacie, ale muszę Wam powiedzieć, że tak mi żal Lanusi. Aż się popłakałam gdy natrafiłam na jej wpis sprzed kilku dni... Biedna dziewczyna. Że też nie ma nikogo, kto by jej pomógł w tych ciężkich momentach, ehhhh... Mam nadzieję, że wszystko jej się poukłada i będzie w stanie odbić się z tego przygnębiającego padołka - dla siebie i swojej córeczki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 10:57
Madzikovy, Ruda27, Paulia87, Kajoni, Sylka, Jus1985, celia, MILA, Camille87, positive, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macca więc za Ciebie tez trzymam kciuki
Ja reszte nadrobie wieczorkiem bo teraz sie zbieram i jade po mame na dworzec a potem jade odwiedzic moja przyjaciolke ktora 2 dni temu urodzila. Miłego dnia dziewczyny<3Madzikovy, Paulia87, Ruda27, Macca lubią tę wiadomość
-
Macca i Madzikovy powodzenia na wizytach jeszcze raz
Paulia, to jest dobry czas na połówkowe, 18-22 tcJa zapłace 280 zł za badania ale na dzidzie nie ma co żałowac, chce miec pewnosc, że jest wszytsko ok. Tak to jest w tym naszym pieknym kraju, ze za wszystko trzeba płacic, nie dosc ze takie składki płacimy na ubezpieczenie zdrowotne:/
Mój maluszek dzis od rana kopie, tak leniwie słabiutko ale czuje go
Zrobiłam sobie syrop z cebuli, bo cos kaszel mnie łapie, ból gardła juz puscil to sie nastepne musi zaczac:/
Madzikovy, Paulia87, Macca, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny