Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macca wrote:Dzięki Mika i Ruda. Dobrze, że dziś ta wizyta to się dopytam. Chociaż trochę dziwne, że mój lekarz się wtedy nawet nie zająknął, że te wyniki jakieś nie w porządku. Choć norm nie mam podanych... Jednak go dziś przemagluję w związku z tym.
Kochana jak ja kiedys poszlam do gina ale nie w ciazy to on nawet nie wiedzial jakie sa normy tsh takze..Macca lubi tę wiadomość
-
O kur**!
Mika,chyba oszaleję teraz do tej 16.00!
Już i tak odchodzę od zmysłów, że to już koniec 20go tygodnia a ja ruchów Małej nie czuję... A może te hormony mają taki zły wpływ na tę sytuację?
Zabiję się jeśli coś jest z nią nie w porządku, tylko dlatego że nie zajęłam się tymi wynikami wcześniej. A już na pewno lekarzowi nie daruję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 12:15
-
mika1987 wrote:No kazde lab ma troszke inaczej ale normy nie sa od siebie jakos daleko odbiegajace..
chyba po prostu napisalysmy w tym samym czasie, ale to moga byc tez normy dobrane do wieku. Bo znajoma 4lata starsza ma troszke inny przedzial, ale tak jak piszesz, nie odbiegaja one tak od siebie
Macca lubi tę wiadomość
-
Macca wrote:O kur**!
Już i tak odchodzę od zmysłów, że to już koniec 20go tygodnia a ja ruchów Małej nie czuję... A może te hormony mają taki zły wpływ na tę sytuację?
Zabiję się jeśli coś jest z nią nie w porządku, tylko dlatego że nie zajęłam się tymi wynikami wcześniej. A już na pewno lekarzowi nie daruję!trzymam kciuki
Macca, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Kamila jak głową przeszła??
znalazlam sposob - pije slaba kawe rano i juz nie boli
dzieki
Milo ze sie zamartwilysciegadalam z siostra przez telefon dlugo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 12:22
Madzikovy, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
macca nie martw sie na zapas, niedlugo juz poczujesz ruchy. pewnie nie czujesz przez polozenie lozyska ale poczekaj az malenstwo dostanie sily:)
uciekam do lozka bo coraz gorzej sie czuje, kosci mnie bola:(Jus1985, Macca lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Macca wrote:O kur**!
Zabiję się jeśli coś jest z nią nie w porządku, tylko dlatego że nie zajęłam się tymi wynikami wcześniej. A już na pewno lekarzowi nie daruję!
Macca spokojnie..ja tez ruchow nie czuje..dziecko ma na tym etapie swoja tarczyce..teraz tylko kwestia ustalenia dawki leku i bedzie gites:)
dobrze ze teraz to wyszlo bo potem organizm potrzebuje wiecej i wiecej..Macca lubi tę wiadomość
-
Moni& wrote:macca nie martw sie na zapas, niedlugo juz poczujesz ruchy. pewnie nie czujesz przez polozenie lozyska ale poczekaj az malenstwo dostanie sily:)
uciekam do lozka bo coraz gorzej sie czuje, kosci mnie bola:(
Moni pij wode z cytryna..witamina C postawi Cie na nozki:)Moni& lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:
znalazlam sposob - pije slaba kawe rano i juz nie boli
dzieki
Milo ze sie zamartwilysciegadalam z siostra przez telefon dlugo
a propo bolu glowy..to czasem tez tak mam ze boli, bo cisnienie musze miec slabiutkie i ponoc kawka jak zbawienie:)Camille87, Macca lubią tę wiadomość
-
macca nie przejmuj sie tym ze ruchow nie czujesz kuzynka w 25 tyg dopiero poczula Milanka... a wogole dzidzia daje o sobie znac wtedy kiedy chce a napewno z twoja malutka jest wszytsko w porzadku tylko jest leniwa..
Macca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacca trzymam kciuki za wizyte! A z tymi wynikami - nie masz napisanych przedzialow norm przy nich? Bo jak widac sa rozne ?! Ja nawet njenmialam badanych ft zadnych tylko tsh 2,14 ale gin powiedzial ze w normie i na razie nie trzeba powtarzac (balam sie ze moze wzrosnac) i jest ok. Zaufaj lekarzowi nie trzeba byc wybitnym ginekologiem zeby znac sie na wynikach badan
Paulia dziewczyny juz pisaly ja tylko sie podlacze ze termin polowkowego masz wrecz idealnyMacca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzikovy wrote:dzieki Mila i Mika
Camille to dobrze ze to tel od siostry a nie bol glowy Cie zatrzymal
matko...ale mi sie dluzy
Wyzalilam jej sie ze mi maz w domu nie pomaga i obawiam sie ze po porodzienmoze byc z tym problem jak sie nie ogarnietylko ja sprzatam a on nawet po sobie talerza nie wyniesie do kuchni
mi sie jakos tak zebralo ehhh
Co do szykowanja TAM na dole to ja zawsze bo wstyd by bylo jakby nagle chcial zbadac hehe ale odkad mialam przez brzuch usg mnie nie badal ale zawsze spodnie mi obciaga tak nisko wiec wiocha by bylaJus1985, Macca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny