Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ninkapa wrote:Mika akurat dane mam z akademii medycznej w gdansku choruje juz bardzo dlugo skrupulatnie wszystko mam wklejone w zeszycie moze normy sa w innych jednostach ale na bank jest 21 u mnie poza tym jestem stara wetwranka jesli chodzio nadczynnosc tarczycy wiec nie bede sie z toba klucic bo ja wiem o swojej racji a ty o swojejiniech na tym stanie a wieczorkiem miacca powie nam jaktojest
Spoko nikt sie nie kloci..moze te jednostki sa podawane jakos inaczej poprostu.. -
Mika 04.03 miałam usg i teraz idę w środę... Juz dwa razy powiedzieli mi ze dziewczynka.. Ruda nie wpisuje do środy jak potwierdzi mi ten lekarz na 100% bo mówił ze juz potwierdzito wpisze...
Ruda27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ninkapa wrote:Macca a kiedy mialas robione te badania?
Jeszcze byłam wtedy w pierwszym trymestrze (17.01). Może te mmoje wyniki takie wybujałe (?) bo i wiek już pokaźny (34 lata w maju kończę). Już sama nie wiem... W każdym razie będę o to pytać tego mojego gina dzisiaj.celia lubi tę wiadomość
-
Dzięki ogromniaste Kobietki... Tylko błagam, nie kłóćcie się! Nie warto
. Myślę, że tak jak napisała Ruda, różne laboratoria, różne normy... na pewno tak jest!!!
Ja na razie odpuszczam i próbuję wyluzować, nie chcę mieć ciśnienia pod sufit na dzisiejszej wizycie...
Madzikowy, jeszcze tylko nieco ponad godzinkę i zobaczysz BOBASKA.
Camille, mój mąż też mi nic w domu nie pomaga, ale na razie mu odpudzczam... Ma trochę biedak teraz na głowie. Wiem jednak, ze się ogarnie gdy będzie taka potrzeba. Twój również, zobaczysz - musisz mu tylko zaufać. Na pewno będzie się starał, gdy przyjdzie co do czego
Moni&, zdrówka Ci życzę. I żebyś do Waszej wizyty już całkiem wydobrzała.
Paulia, nic nie czytaj na internecie. Nie ma sensu podpierać się wiedzą wujka Google. W dobrym momencie masz połówkowe.
Oj, ale sięvtu spisałam, choć pewnie i tak zapomniałam odpisać wszystkim....Moni& lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wiztyach i czekamy na wieści.
Nadrobiłam zaległości ale już nie dam rady nic napisaćWidać że weekend miną bo znowu tyle stron napykałyście
Odezwe się po obiedzie mam nadzieje ze już będzie coś wiadomo po połówkowychMacca lubi tę wiadomość
-
ninkapa wrote:Ja czytlalam ze czesto hormony tarczycowe sie wahaja w 1-wszym trymestrze a pozniej nieu kazdej oczywiscie wracaja do normy pytalam sie o mdlosci bo czesto przy powiekszonym ft4 ift3 sa nasilone aleumnie teraz jestok
Mdłości to ja nie miałam żadnych. No, sorry może max. 2 razy coś mnie tam zmuliło, ale to z głodu raczej było. Ciekawe czy to dobrze czy źle zatem... Bo aż sie sama dziwiłam, ze tak mnie ten symptom ominął...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 14:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazdroszcze Ruda ze Twoj maz Ci pomaga.. ja chyba mojego tak sobie wychowalam
ale dzis chcialam muna nosie zagrac i podlaczyc dekoder (za krotki kabel antenowy byl i moj tata dal nam kawalek z przedluzka) bo stal w pionie zamiast na polce pod tv i tak zakrecilam ze wyrwalam kabel od internetu i przestal dzialac przez godzine
hehe
Mam nadzieje Macca ze tak bedzie bo ja zostalam tak wychowana ze moj tata nigdy nic nie robil mama wszystko odwalala i ja robie to samo uwazam ze sama posprzatam najlepieji go przyzwyczailam.. oby sie obudzil w odpowiednim momencie
Macca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila u mnie w domu tez tak jest, tata nic nie robi a mama wszystko..
Ale moj na szczescie pomaga. Teraz w ciazy zwlaszcza bo wie se sie nie moge przemeczac.. Mialam przeboje ze tu plamienie tu cos, raz poronilam to on jest bardzo przeczulony teraz..
Podejrzewam, ze po porodzie to sie zmieni, bedzie uwazal ze siedze w donu to mam duzo czasu i sil na wszystko
Kamila to zew narobila z tym netem hehe dobrze ze dziala
Ja w pracy siedze, jakos mi leci, ukladam puzzleCamille87 lubi tę wiadomość