Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiesz co ja choruje juz 1.5 roku wiec w zasadzie nie potrzebuje chodzic do endo..bo ostatnio Ft3 i FT4 wyszedl super..a tsh wiadomo ze jak na morzu:)teraz mialam 2,55 wiec biore sobie 75 i 100 naprzemiennie zeby trzymal sie ten wynik:)mam ponoc to hashimoto ale cos mi sie w to wierzyc nie chce..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzikovy i ja z córką tez trzymamy kciuki za wizytę wejdę przeczytać jak Ci poszło... My w środę na 15 idziemy juz się doczekać nu nie mogę
Kajoni, Madzikovy, pekinka82, Moni&, celia, Sylka, kada24, Ruda27, Jus1985, MILA lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Hej Paula milo Cie widziec tutaj:) sroda to bedzie dzien pelen emocji bo wiele z nas ma wizyty, ja tez mam w srode prenatalne na 10.20 i jak tam Was czytam to tez sie zaczynam stresowac troche:P ale to bardziej takie stres typu ze juz sie doczekac nie moge:D
a mi dzisiaj kolezanka z pracy zlozyla wizyte o 8 rano na kawusie wpadla pogadalysmy sobie wreszcie:)
ale pogoda u mnie masakra pada zimno:(
Madzikovy stresujesz sie-zjedz kaktusa! haha:) bedzie dobrze bo jakby inaczej:)
Kajoni, Paulia87, Ruda27, Madzikovy, Macca lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ruda27 wrote:Ahaa.. No ja musze sie skontrolowac. Tutaj tylko tsh robia wiec to nie jest pelny wynik.
I co ile sprawdzasz jak Ci spadlo? Ja cche miec ok 1,5 i wtedy mysle, zeby dawke zmniejszyc
Kochana gdzies tak co 1.5 miesiaca..a co do tych badan to ja na wlasna reke robie wszystko..bo wynik np tsh to moge zobaczyc u gina po miesiacu na nastepnej wizycie..takze wole juz zaplacic ale wiedziec na czym stoje:)Paulia87 lubi tę wiadomość
-
Powodzenia na wizytach dziewczyny, dzis, we wtorek, srode, czwartek i inne dni! Ja na polowkowym bylam z mezem, to bylo 4D,super sie to wszystko oglada, 250zl zaplacilam, ale nie zaluje nic a nic, bo uslyszalam slowa, ze dzidzius jak najbardziej zdrowy, zmain w mozgu nie ma, na serduszku tez, rozszczepu podniebienia tez nie, pepowina nie jest okrecony, "moszna, jajka i penis" sa na swoim miejscu
dostalam pelna rozpiske,mase zdjec, cudowna wizyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 10:24
Paulia87, celia, Madzikovy, Ruda27, Jus1985, MILA, Gosiaczek, positive lubią tę wiadomość
-
A wczoraj moj maz mial urodziny, to bylo male przyjecie w rodzinnym gronie. Maz zrobil super kielbaski na grilu, niestety lalo i bylo zbyt zimno zeby ssiedziec na polu. Ja zrobilam szarlotke na cieplo z sosem waniliowym i babeczki, a tort sobie maz w sklepie wybral, a szwagierka zrobila ciasto marchewkowe, czyli mega obrzarstwo
milo bylo
Czekam na kuriera z moja paczka ciuszkow, moze dzis przyjda
Ja sie nie lecze na tarczyce, to nie potrafie pomoc.Ruda27, MILA lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:ale jajeczka do 3 lat schodza do mosznej.... nowy program na TLC in vitro 9 miesiecy pozniej... ja tez mam w srode polowkowe w 3d 120zl bede placic
Jus1985 lubi tę wiadomość